Att verkligen tycka om Buse-rummet.

 
 

AT2B0112

 
 
 

AT2B0119

 
 
 

AT2B0117

 
 
 

Jag tycker om alla rum i Drömmen, mest för att varje rum har en liten historia av det slit vi la ner i somras. Och att varje rum vittnar om det vi gjorde. Tillsammans.

Men Buses rum, det tycker jag lite extra om.

För att färgen (Kalklitirs Celadon Primo) blev så mjuk på timret, för att den där gamla järnsängen bara dök upp helt plötsligt på en loppis när jag som mest letade, och för att fönsterna släpper in ljus och gör rummet vänligt sinnat på något vis.

Men mest tycker jag om rummet för att Buse tycker så mycket om det. Det var ju liksom hela poängen, att han skulle trivas och känna sig som hemma. Och hans lycka där inne är belöningen för precis varenda nubb vi fick slita ut, för varje tapetvåd som lossades.

Rummet är hans och han älskar det. Gott nog så.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att verkligen tycka om Buse-rummet.

  1. det är så himla fint Buses rum! färgerna ljuset träet ja allt <3 jag är lite nyfiken…vart "göms" det där lite mindre roliga i barnrum, som tågrälsar, bilar, lego o vad nu som behövs läggas ner i lådor. Håller på o gör om lite här hemma…men söker tips o trix på fina praktiska förvaringar <3

  2. Är den underbara elefantplaschen nyproduktion eller vintagefynd? Skulle ge mycket för att komma över en sådan fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.