Att ha en riktig slafsdag.

 
 
AT2B0313
 
 

AT2B0320

 
 
 

Åh jisses vilken slafsdag vi hade igår!

Vi stannade hemma och beställde pizza (fyra sorters ost, herregud vad gott det är) och åt för mycket och avslutade sedan med Ben&Jerrys och…

… wait for it….

 
 
 

AT2B0305

 
 
 

Limhamnsbomber!!!

Åh, dessa ljuvliga bullar fyllda med vispad, fluffig vaniljgrädde och pudrade med kanel och socker. Man dör litegrann, så är det bara.

Det går ju inte att trycka i sig sånt snusk varje dag, men då och då är det så förbaskat gott – och jag går under devisen att ska man göra det så ska man göra det ordentligt. Då tar man allt slafs på en dag, liksom, så man verkligen kan vältra sig. Och igår var det tydligen dags.

Och imorgon – imorgon vanas bröllop. Typ det finaste man kan göra en lördag. Och den här gången behöver jag inte ens jobba utan är där som gäst, så jag har möjlighet att verkligen ta in allting. Bröllopet hålls dessutom på The Lodge så vi kommer att stanna över hela familjen och göra en miniweekend av det. Bästa.

Så det blir inget Drömmen den här helgen, men det blir en helg i kärlekens tecken. Och det slår ju faktiskt allting annat.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att ha en riktig slafsdag.

  1. Så mysigt med bröllop och att du slipper jobba. Ibland måste man få ha sådana dagar då man äter gott och riktigt gottar sig. Kram Annika

  2. Synes også det er viktig og gå ”all in” når det handler om godsaker 😉 Selv om det kanskje blir litt oftere enn sjelden…

    Ha en riktig så fin bryllupshelg!

  3. Dessa Limhamnsbomber, har aldrig smakat men suktar efter dom!!! Väntar bara på att kollegan ska hälsa på släkten där och köpa med sig!!! Bröllop på The Lodge, vill också gå på ett sånt, ett fantastiskt ställe!! Vilken helg ni får till, njut!!!!

  4. Är Limhamnsbomber som Desirée-bullar dvs slät bulle med vanilj-gräddkräm och kanel och socker på??? Har hittat ett kafé i min stad som gör sådana och dom är superba!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *