Att ha torsdagslugn.

 
 

 
 
 

Alltså. Jag är så mätt just nu att jag knappt kan sitta upp.

Efter hämtpizza och Dr Phil är kroppen mer eller mindre i sömn och jag kan inte göra så mycket mer än att sitta stilla och säga phööö och andas. På ett sätt blir man ju sådär jobbigt tung i kroppen när man äter så mycket, men samtidigt är det ju så förbenat skönt. Och i frysen står en Ben&Jerrys och väntar tills ikväll. Måste bara hämta mig lite här först.

Så, det gör vi idag. Äter hämtpizza, småpratar, funderar på om vi ska se en film idag och konstaterar att det snart är helg. Och så kom jag ju på att jag borde påminna er om tävlingen (finns här) där ni kan vinna ett presentkort på 1000 kr hos Bon´A Parte. Då kan ni handla till exempel kavajen jag valde för den här bilden, eller byxorna. Och det är ju inte fy skam.

Men nu – mer torsdag! Och snart, snart helg.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha torsdagslugn.

  1. Så soligt och somrigt det ser ut hos dig. Här är det kyligt och regnigt som sjutton. Och pizza med glass till efterätt? Lyllos dig som kan äta sådant och se ut som du gör!
    /Avis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *