Att vara hemma från bröllop och festligheter.

 
 

AT2B0425

 
 
 

Och så är vi hemma igen, efter ett fantastiskt dygn på The Lodge med bröllop, vänner och mängder av kärlek. Och så är ju platsen i sig så himla, himla fin att man gärna vill stanna lite längre – men det är ju trots allt söndag och vi var tvungna att dra oss tillbaka hem förr eller senare. Och nu är vi alltså på plats igen.

Men gårdagen? Så vansinnigt vacker.

Ska vi kika lite?

 
 
 

AT2B0352

jb

 
 
 

Vi klädde upp oss allihop.

Jag hade en gammal Walla som jag höll på plats med en silkesskjorta från Filippa K, och till det ett par skor från förra våren från Nly och världens ljuvligaste guldsjal från Pipols Bazaar. Lockarna fick jag fram med hjälp av värmespolar (bästa grejen). Rapunzelhåret fick vila just i helgen, det ligger där hemma och väntar på att sättas in igen (jag valde ju tejp, så det är lättare att fixa själv).

 
 
 

AT2B0380

 
 
 

Mannen var också dötjusig.

 
 
 

AT2B0376

 
 
 

Och Buse, såklart. Han var så fin att jag ville äta upp honom i skjorta, kavaj och hatt från Zara och världens snyggaste barnjeans från I Dig Denim. Helt tokig i de där jeansen. Helt tokig i hela honom också.

 
 
 

AT2B0369

 
 

AT2B0406

 
 

AT2B0426

 
 
 

Själva festligheterna hölls inne i ”huvuddelen” och det var alldeles lagom för det antal personer vi var. Själv var jag så himla lycklig över att några av de finaste jag vet var på plats, de också. Att dela en stor dag med såna man älskar gör ju det hela ännu större på något vis.

 
 
 

AT2B0413

 
 
 

Carl-Otto var där med Niklas. Åh.

 
 
 

lm

 
 
 

Och de vackraste man kan tänka sig; Svåra Lena och Mathilda. Sen behövs det ju liksom inte så mycket mer för att det ska bli en fullträff till kväll, det vet man bara.

Vigseln var varsamt vacker, middagen superb som alltid på The Lodge och alla gäster hade pyntat sig och liksom glänste i lokalen. Dock kommer jag inte dela några bilder på själva paret eller vigseln, det får dom avgöra själv vad de vill visa. Men det var, som sagt, magiskt.

 
 
 

AT2B0428

 
 
 

Och Buse hade the time of his life och sprang med trumpinneben genom lokalen tillsammans med några andra barn och skrek av skratt när Mathilda och Svåra Lena lekte monster bakom bardisken. Där stod dom, uppklädda till tänderna, och studsade som gummibollar upp och ner över bardisk-kanten samtidigt som dom vrålade moooooah!

Oslagbart.

 
 
 

AT2B0437

 
 
 

Och efter en härlig middag och efter att ha sovit som stockar på hotellrummen var det dags för brunch med samtliga gäster. Också ett så himla fint initiativ; att det liksom inte tar slut sådär efter festen utan att man samlas igen morgonen efter och äter och pratar om vad som hände igår.

 
 
 

AT2B0440

 
 

AT2B0441

 
 
 

Så där satt vi nog i tre timmar och mumsade och pratade med varann medan brudparet hade presentöppning och barnen lekte rövare och skratten låg som en ridå över rummet.

Ja. Det var ett bröllopsdygn vi har fått uppleva, det bästa. Och nu kan jag leva på kärlek en vecka eller mer.

 
 

slut

19 kommentarer till “Att vara hemma från bröllop och festligheter.

 1. Wow! Så härligt! Så fina ni var!! Hade varit jättekul att se brudparet, MEN självklart skall de själva bestämma det!!! Så vackert o härligt med brudpar!! Stor kram Lisa S

 2. Hur snygg får man vara ?;) du ser ju ut som en riktigt filmstjärna och klänningen är underbar liksom bilderna och som jag förstör hela bröllopet 🙂 kram Anna

 3. Åh så fina ni var, har ännu inte varit på The Lodge. Det får jag nog skriva upp på min att-göra-lista tills nästa gång jag är i Sverige.
  kram och ha en härlig söndag
  /Jess – Annorlunda Underbara

 4. Underbara Lodge. Där har vi varit och där är underbart. Fina du men varför klär du Buse i vuxenstass. Hatt, kavaj, jeans, slips osv? Fascinerande.Han är ju bara tre år? Vill han eller du? Har själv tre killar och har aldrig fått på dem något liknande. Vår yngste son som jag försökte klä i jeansshorts med hängslen osv sa bara ”en annan dag”. Men för dem var det inoch för sig bara fotboll.

  1. Alltså, Buse VILL ha på sig det där. Han har haft hatt så länge jag kan minnas, och han ville ha slips eftersom farfar och pappa hade slips. Kavajen tyckte jag var skitfin, och än så länge är han ju (som du själv skriver) bara tre år – och då är det jag som väljer och köper hans kläder. Men jag skulle aldrig tvinga honom att ha på sig något han vägrade ha, det skulle vara en fight som enligt mig inte är värt att ta över huvud taget. Jens med hängslen älskar han, han känner sig fin i solglasögon och han blir extremt glad av mjuka paket. Och är det bröllop så tycker jag att det är artigt att komma finklädda, det är ju ingen stass för förskolan direkt. Däremot skulle jag aldrig sätta på honom en stel och obekväm kostym till exempel. Här var en schysst mellanväg; en mjuk kavaj, en jeansskjorta, en slips som hänger långt ner utan att sitta åt och ett par jeans med lös passform. Alla barn är väl olika där kan jag tänka. Inga konstigheter 🙂

   1. Ja, underbart att han vill. Att han gillar kavaj slips och skjorta. Han är så fin. Men lite farbror. Minns våra kamper med att bara få på en skjorta. Kavaj och kostym fanns inte på kartan.. Hatt för våra killar var nog keps. Men det är några år sen..för dem blev det hiphop och reggae för hela slanten. Men då var de lite äldre. Underbart fint ni fått i Drömmen.

 5. Så underbart snygg liten familj ni är!! 😀 Älskar din look, lite retro moviestarsaktig sådär, men även grabbarnas, så fina! Kram <3

  1. Jag kan lova dig att om jag blir gravid igen så kommer jag berätta det för er när jag är redo för det och vill, och inte genom att svara på kommentarer.

 6. Emma, håret är todiefor, helt stunning!
  Kan du berätta hur du får till de stora lockarna, plattång? Locktång? Fön?
  Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg