Att börja veckan tidigt.

 
 

AT2B0164

 
 

AT2B0176

 
 
 

Idag startar vi tidigt, tidigt.

Jag har ett frukostmöte inne i stan, mörkret är fortfarande tätt utanför fönstret och mannen arbetar i Malmö några veckor för omväxlings skull och är hemma när vi går upp – i vanliga fall är det bara doften från hans kaffe som ligger kvar när jag kommer ut i köket. Det är fint, att kunna se honom en stund på morgonen innan han åker.

Annars är det nog en vecka som alla andra? Några möten, en hel del jobb och sen en avslutning på de här dagarna som hoppas kunna spenderas i Drömmen bland skog och svamp och trädtoppar som aldrig rör sig av vinden. Det är ju livet, det där. Vardagarna och helgerna och vad vi nu väljer att fylla dom med.

Så godmorgon måndag! Nu startar en vecka.

 
 

 

kavaj/poncho | sheinside
byxor | vintagebyfé
skor | gamla

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att börja veckan tidigt.

  1. Älskar också att se min älsk, om så bara för några minuter, innan han åker till jobbet på morgonen! Tycker att det är värt att gå upp lite tidigare (han börjar tidigare än jag) bara för att hinna se honom hihi =)

  2. Ibland känner jag att både jag och min man har sån tur att vi alltid kan ses på morgonen och kvällen och att barnen likaså kan träffa båda innan och efter skolan. Har vänner inom vården och i andra yrken som tycker det är jobbigt (speciellt med små barn) att de inte kan se dem antingen på morgon eller kväll. Jag kan knappt ens tänka tanken och känner mig lyckligt lottad. & förstår att det måste kännas underbart att få träffas när man inte är vana vid det. Härligt!

    Ha en fin septemberdag!

  3. Jag går alltid upp tillsammans med Kärleken men tja det betyder ju tyvärr inte att vi hinner med att göra mkt mer än just stiga upp och åka iväg. Jag vill ha rofyllda morgnar men det är svårt när det är tidiga morgnar och man inte är ngn morgonmänniska.

  4. Var jobbar han i vanliga fall? Min sambo jobbar ständig natt, vilket kan vara lite påfrestande eftersom vi har två barn och så fullkomligt olika dygn .. men men, det är ju ett jobb i alla fall och han lär inte jobba där en evighet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.