Att ha rusk och regn och hatt.

 
 
AT2B1060
 
 

AT2B1068
 
 

AT2B1063
 
 
 

Hatt. Jag ha beslutat mig för att bära mycket hatt i höst.

Annars har den här dagen mest gått åt att vabba Buse, äta smågodis och se på film. Och så har jag bytt bil (igen) och tror nog att jag äntligen hittat rätt. Och ute spöregnar det stora, tunga droppar – den där hösten jag längtat efter visar sig visst med besked.

Vi avslutar den här tisdagen med att äta hemmagjord ”kebab”, vi är alla för trötta för att göra något annat, och lyssna på Joe Purdy.

Det blir bra så.

 

 

[ Den gamla klänningen från Mes Demoiselles som fungerar i alla årstider, skor Primeboots, halsduk DAY, kavaj-jacka från sheinside och så hatt från Åhléns ].

 
 

slut

 

12 kommentarer till “Att ha rusk och regn och hatt.

  1. Ny bil, vad spännande! Vad blev det för typ av bil? Har själv en Ford focus som är helt okej men nu spanar jag efter ny bil, mest för att det vore kul med lite förnyelse… 🙂 En VW Golf plus eller Tiguan står på listan, Jeep är drömbilen men känns onödigt stor och ”miljöovänlig”.

    1. En fyrhjulsdriven blev det nu för att kunna köra mycket och säkert i vinter :)) Här ute får vi ju en sjuk drivbildning på vintrarna, vi snöar in minst en gång, och jag vill kunna köra säkert till & från Drömmen. Nu sist hade jag en bakhjulsdriven och det var INTE min grej på vinterväglag…

  2. Måste säga att du har en himla mysig och inspirerande blogg 🙂 Tänkte höra hur det funkar när man beställer från sheinside, behöver man betala tull?

    1. Åh tack! <3 Ja tull bestäms av hur mycket du handlar. Det går att läsa på tullverkets hemsida om du vill ha lite riktlinjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg