Att få ihop ett treårskalas.

 
 

AT2B1056

 
 
 

Igår var jag ju inne i stan för möten.

Malmö är vackert, men jag tänker inte på det så mycket längre. Det blir väl sådär när man bor någonstans; nån gång på vägen så slutar man se, när man redan sett det så många gånger. Men jag minns fortfarande när jag flyttade hit och gick vilse hela tiden och tog taxi från Centralen till Davidshall för 350 kronor. Då blev man blåst kan man säga.

 
 
 

AT2B1053

 
 

AT2B1054

 
 
 

Men. Väl inne i stan igår så passade jag på att handla till Buses kalas. Han har bestämt att han vill ha polistema på kalaset, och det är hans dag så självklart ska han få ett polistema. Dock är jag vansinnigt full i skratt efter inköpen.

Vet ni hur en polisuniform för vuxna ser ut?! Hm?

Herreguuuud. Bland svärmor och grannar kommer mamma och pappa Buse se ut som om vi anordnat ett swingersparty ute i Drömmen – komplett med batong och snajsiga handfängsel. Min gräns gick vid lackkjolen, liksom, men det är typ det enda som finns om man är över 12 och ska klä ut sig till polis. Även om det är till ett barnkalas. Meeeen, nu är det mesta inhandlat, ett poliskalas är i antågande och jag ska göra mitt bästa för att inte se ut som inhyrd för underhållning när det beger sig.

Vad gör man inte av kärlek.

 
 

slut

19 kommentarer till “Att få ihop ett treårskalas.

  1. God morgon goa och Tack för dagens skratt! Kan inte låta bli att tänka på filmen Änglagård, Richard Wolf i lackbrallor på en gård ute i skogen! Är det så vi kommer få se mannen? !

  2. hahaha, jag kan knappt bärga mig till helgen! ska bli hemskt spännande att se hur detta slutar… ojoj, jag skrattar så mycket att katten som lagt sig tillrätta på min mage blänger strängt på mig i hopp om att jag ska sluta 🙂

  3. Malmö är superfint tycker jag, vackert.

    Haha, ja nu får du allt visa de där polisdräkterna för vuxna, PÅ såklart 😉
    Mysigt med kalas och så stooor han hunnit bli!

    Kram

  4. Har en fråga om färg…har fula bruna träfönster fr 70:talet skulle du använt kalkliktir eller Annie sloan funderar på ngn av de två och inte de vanliga ”beckers” vad tror du???

    1. Inomhus? Hmmm. Sloan tror jag. Men är underlaget betsat kan det bli svårt, då skulle jag grundat först.

      1. sloan skall man väl slippa underarbetet, målade en byrå men det är ju skillnad o rocka loss på en byrå och fönster lister…

    2. Jag försökte mig på att måla ett brunbetsat skåp med sloan, blev sådär. Jag grundade med vattenbaserad grundfärg för snickerier – men trots detta (och ca fyra lager sloan) blödde det bruna igenom. Möjligen hade en oljebaserad grundfärg fungerat som ett bättre stopp.

  5. Min dotter hade kläder i lack när hon var tonåring under några år. Då hade hon en riktigt svart period. Det var lackklänning, strumpebandshållare, nätstrumpor, grova kängor osv. Svart läppstift och rakade ögonbryn. Hon gick all in med sin svarta stil. Det varade under några år och nu är hon en helt vanlig 23 årig tjej som läser till lärare. Det var en period i livet som hon var tvungen att ta sig igenom och komma ut på andra sidan. Jag hoppas att hon har sparat lite av sina kläder hon hade då. Det blir nåt att fnissa åt när hon blir äldre och titta igenom.

  6. Moahahaha! ”I´ve been bad, arrest me”… Japp, det där kan ju bli hur kul som helst! 😀

  7. Mysigt med ett tema på kalaset, Buse kommer bli så söt i sin outfit.
    350 spänn för den lilla resan, oj. Haha, tänk vad du hade kunnat köpa för roligt för dem om du gått den lilla biten. Fast ibland är taxi rätt roligt =)
    Kram T

  8. Haha lycka till!! XD jag förstår vad du menar. Allt för väl. Halloween är på ingång i USA och alla affärer säljer kostymer. Men man undrar lite vart det är tänkt att de där kostymerna ska bäras någonstans… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg