Att ha date-night:at!

 
 

AT2B2577

 
 

AT2B2587

 
 
 

Ho hooo – det var datenight igår!

Så himla fint. Vi försöker ju göra det där titt som tätt, för att komma iväg och hinna prata med varandra på ett annat sätt än man hinner i vardagen. Med uppmärksamhet och med glädje och nyfikenhet. Det känns liksom alltid lite extra bra i hjärtat efter en sån kväll.

(Jacka från Maison Scotch, klänning gammal Maison Scotch, sjal Beck S, tröja gammal och skor gamla Primeboots).

 
 
 

AT2B2596

 
 

AT2B2593

 
 

AT2B2601

 
 

AT2B2599

 
 
 

Vi började med att äta!

Det finns ju inte så mycket att välja på när man är på Entré men vi satte oss på O’learys och beställde fajitas (till mig) och hamburgare (till mannen) och hade gott om tid på oss innan bion började. Så vi hann prata och klappa lite på varann och äta i lugn och ro innan det var dags att betala och bege sig mot filmen.

 
 
 

AT2B2590

 
 
 

Vi såg Gone Girl!

Så. Galet. Bra. Jag hade en hum om handlingen redan innan, men blev ändå insugen direkt och var knappt medveten om något annat. Även om den var 2,5 timme lång så satt man liksom aldrig och skruvade på sig och funderade på annat, så gillar man psykologiska thrillers kan jag starkt rekommendera den här. Perfekt biofilm, perfekt. Och dessutom en sån som sitter kvar efter man har lämnat, en sån man pratar om i bilen hem.

Ja. Så det gjorde vi när bion var slut; körde för att hämta Buse och pratade om vad vi just sett och hur vi skulle velat att slutet var, och efter att Buse var upphämtad styrde vi kosan hem för att bädda ner oss allihop och konstatera att det var en mycket, mycket bra kväll vi haft.

Heja datenight.

 
 

slut

11 kommentarer till “Att ha date-night:at!

  1. Åh va mysigt att få komma iväg på lite mat och bio.
    Vilken tur att jag kikade in här. Det ska jag lägga in som förslag till mannen så vi får komma iväg själva nån kväll.
    Ha en fin dag.
    Kram Carola

  2. Halkade i på din blogg för några månader sen.Gillade bilderna ,tyckte nog det var nåt bekant över dem.Det visade sig att Buse och jag badat vid samma strand,när jag var liten(ganska längesen;) Förstår att ni älskar ”Drömmen”. Naturen på ön är fantastisk .För att inte tala om färgerna denna höst,helt fantastiska!
    Och vad härligt att Buse är med er så mycket . Tiden går så fort och rätt var det är varken kan eller vill barnen vara med oss föräldrar på samma sätt.
    varma höst hälsningar Eva

  3. Är sååå sugen på den filmen. Läser boken nu och den är ju så sjukt bra! Hurraaa för date night förresten! Bra koncept, måste försöka få till den traditionen bara Axel blir lite strörre.

  4. Nu är jag avundsjuk igen…hade biobesök som nyårslöfte ett år men det blev mest Alfons och Ice Age – trevligt men inte riktigt vad jag tänkt mig.
    En praktisk fråga: sov Buse när ni hämtade och funkar det bra då? Våra killar har aldrig gått att flytta när de sover, inte ens som bebisar.

    1. Ja ja han sover som en stock 🙂 Bara att lassa in i bilen, på sin höjd mumlar han lite när man spänner fast honom i bilbarnstolen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg