Att upptäcka något roligt.

 
 
giphy
 
 
 

Igår på bion var där en scen där Amy (frun) sitter och badar, och strax bakom henne står en samling med glasflaskor och byttor. Direkt såg jag något jag kände igen! Längst åt vänster stod nämligen exakt samma badskum jag nyligen hade beställt från Westcoast Company och som dagen innan kommit fram och öppnats upp.

Det är galet, sånt där.

 
 
 

AT2B2656

 
 
 

Väl hemma var jag tvungen att dubbelkolla, och johodå. Visst är det samma. Ett badskum som jag hade beställt eftersom det inte innehöll en massa snusk och som jag tänkte kunde vara snällt mot Busehud med sina naturliga ingredienser. Han vill ju så gärna ha bubblor, och för min del blir det extra härligt att bada om det doftar fantastiskt (nu var jag ju tvungen att öppna och lukta och joooo, doftar underbart).

Så där ser man! Samma badskum, alltså. Jo, jo. Fint ska det va.

 
 

slut

 

7 kommentarer till “Att upptäcka något roligt.

  1. Haha så kul 😀 Visst är det roligt när man ser saker man känner igen? En film hade i stort sett en identisk säng som jag har, en gammal rokokosäng, jag och syrran skojjade om det i säkert ett år efteråt. Att min säng var kändis. 😉 Det visar att du har bra smak.

  2. Bästa badskummet. Om du inte har testat så är handkrämen och doftljuset från samma märke alldeles fantastiskt. Luktar alldeles underbart i badrummet, och händerna blir babymjuka.

  3. ahaaa.. det är alltså inte bara jag
    som gluttar på detaljer och tapeter
    när det skjuts kulor eller kidnappas
    folk i filmer .. *hahaha* underbart..!

    och attans, nu fick Du ju det att klia
    i det där shopping-sugna-fingret igen..
    Du vet det där [tjaa-tjiiIiing]-fingret.. 🙂

    kram,

    hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg