Att firas kungligt.

 
 
AT2B3141
 
 
 

Idag fyller jag år.

Ni vet hur det är, nånstans på vägen så tappar man bort den där betydelsen i hur mycket man fyller och blir selektivt glömsk för just födelsedagar. Men jag blir 34, tydligen. Hur det nu gick till.

Och här hemma har jag traditionsenligt firats med del ett på morgonen och del två kommer ikväll. Del ett innebär alltid tårta (ja, till frukost, det är ett måste) och lite paket, del två innehåller oftast mer paket och nån god middag. Så jag klagar inte.

 
 
 

AT2B3125

 
 

AT2B3150

 
 
 

I morse väntade 2 paket på mig, och en Lutande Gräddtårta.

Paketen hjälpte Buse mig med. Mycket praktiskt. Nu för tiden behöver man inte ens öppna sina egna paket själv. Tårtan fick jag däremot tack och lov äta av på egen hand.

 
 
 

AT2B3159

 
 
 

Vad jag fick? Typ världens bästa paket!

Ett Playstation (ha ha ja, men jag är ju en spelnörd) som kan komma väl till pass framöver. Älskar Playstation och mitt gamla från -94 hade gjort sitt och inte synts till sen vi fick Buse. Och så fick jag en vrålsnygg skjorta från KyssJohanna som han vet att jag spanat på ett tag. Åh. Han är den bästa som finns, den där mannen. Till mig själv köpte jag ett par fodrade, Marant-inspirerade Ldir med ganska hög inbyggd kilklack, som ni redan sett på bilder (bland annat i förra inlägget) eftersom jag öppnade det paketet för typ två veckor sen i förtid. Det får man göra med paket man ger sig själv.

Och så fick jag Busepussar och paketöppnarhjälp och en lutande gräddtårta och en himla massa kramar innan mannen åkte till jobbet, så nu är jag mätt och nöjd och sugen på att det ska bli kväll så att jag har arbetat klart och kan testa det där Playstationet och alla spel som nu ligger på soffbordet och kallar på mig.

Ja. Lite så började min dag. Och i kombination med alla era fina, fina hälsningar och heja-rop i förra inlägget som väntade på mig när jag vaknade i morse är nog det här den finaste födelsedagen på länge.

Tack! Underbara ni.

 
 

slut

50 kommentarer till “Att firas kungligt.

 1. Superstort grattis, hoppas du får en fortsatt härlig allraste bästa toppenfödelsedagen. Tack för en superblogg. Katja

 2. Mega grattis till kommande bebisen och stort grattis på födelsedagen. Ser verkligen fram emot att få följa din växande mage på väg mot buses tillvaro som storebror! Och jag ser också fram emot att se ditt julpyntande av Drömmen.
  Kram från Karina i Jönköping

 3. Stort grattis på födelsedagen fina Emma, låter som din födelsedag kommer att bli mer
  än perfekt 🙂 Och stort grattis igen till bebisen, såå roligt.
  Önskar dig en fin dag !

  Kram Pia

 4. Missade att gratta igår så det får bli ett dubbelt GRATTIS idag 🙂 Grattis på födelsedagen och Grattis till kulan!! :D. Så glad för er skull! Hoppas du får en toppendag!!
  Kram

 5. Hipp hipp hurra till Emma i lutande huset idag.
  Ja, det är märkligt..sitter här själv 36 år gammal..känns som efter 30 så slutar hjärnan snappa upp att man börjar bli äldre och kroppen känner sig ”ung och snygg”…Din morgon lät iaf roligare än min här i villan i Hörby…Både mannen och jag vaknade med huvudvärk och kraxiga halsar..medans Liam 1.4 och Nea 4 år vaknade urpigga och högljudda och kivas om min gamla rosa Barbiebil…medans Nellie 11.5 år och Linus 14 år masade sig ur sängarna sura och trötta..när de fick frukost serverad och bara behövde sätta sig….Jag borde ligga nerbäddad med berg av tidningar och stora muggar med caffe latte…men den drömmen kommer inte bli av..
  Klappa din fina bula och ha en redigt tokmysig födelsedag..tänkt nästa år så är där en till som vill gnaga på pappret och snörena….Pst..du har fostrat mannen bra:=)
  Kram Birgitta 36-årig fyrabarnsmamma i villa i Hörby

 6. Stort grattis på födelsedagen! Ska nog föra in det också att äta tårta på morgonen när jag fyller år… Såg ut som en härlig start!

 7. Grattis! Har blivit markant mkt sämre på att kommentera här märker jag. Får skylla på att jag bor i Tyskland under hösten och försöker hinna med det =). Hursom. Hoppas du/ni får en alldeles underbar dag!

 8. Hipp, hipp HURRA, Emma! Ha den allra bästa av födelsedagar! 🙂 (Lutande tårta i lutande huset; var det en tanke bakom det? :))

 9. Åh stort grattis på din dag! Och Grattis till lilla pyret i magen! Jag är själv i vecka 16, tårarna började rinna här hemma när jag läste ditt inlägg, (man är ju lite skör i humöret nu). Ta hand om dig och ha en kanonbra dag!!

 10. Grattis Emma på födelsedagen, på söndag är det min tur! Och grattis till hela familjen, spännande när man blir fler.

 11. Men duuu, grattis till graviditet och Grattis på din dag! Jag såg först nu 🙂
  Vilken fin gåva att få bli gravid!
  Kramar ÅSa

 12. Grattis kära Emma på din dag och till livet som är med dig.
  Jag hade räknat ut det. Underbart!
  Var rädd om dig.
  Kram <3

 13. Happy Birthday! With your loving husband and son by your side, your country dream home realized, and the new pregnancy, this birthday will be one you will never forget. Best to you.

 14. Halloj där !!
  Missade förra inlägget så då är det ju bara att gratulera dubbelt upp !!
  Hurra,hurra, hurra !!!!
  Stora,stora lyckokramar till dig och din familj !!
  Njuuuut idag 🙂
  Och imorgon och i övermorgon……osv…. 🙂
  Kram,Monica i Rom

 15. Men grattis!! Har inte varit inne på bloggen de senaste dagarna, men oj vilka trevligheter. Önskar er all lycka!

 16. Grattis till året och magen!
  Skrattar så gott åt kortet med tårta och Tant? som jäspar, vilken timing!! 🙂

 17. Massor av dubbelgrattis 🙂 Fantastiskt glada nyheter!! Det berör mig starkt även om jag inte alls känner dig egentligen – de som står dig nära kan skatta sig lyckliga över att ha en så fin människa i sina liv. KRAMAR från en gotländsk skåning i en stad (hyfsat) nära dig

 18. Nämen vad Du har mycket att fira, Emma! Underbart! Grattis och hoppas Du får måååånga skratt idag. Det är jag övertygad om. Kramkram Milott

 19. Grattis lite i efterskott Emma! Läste ifatt lite och sag om din/er nya graviditet. Sa roligt för er, och vi haller alla tummar och tar för att det funkar bra den här gangen! Da vi blev morföräldrar ffg igar kan jag ju alltid komma ihag da du har födelsedag!!

 20. Grattis! Jag köpte Ps4 i helgen. Väntar på Assassin’s creed unity. Nu testar jag Destiny. Härligt att nörda ner sig i tvspel efter jobbdagen. Kul att fler tjejer spelar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg