Att kunna ta bort de svåraste av fläckar.

 
 

Vanish

 
 
 

Ni känner säkert alla till Vanish.

Typ världens bästa medel för fläckborttagning om man frågar mig. Jag vet inte hur många gånger jag har lyckats rädda ett plagg från gud-vet-vad som satt sig och lämnat fläckar jag inte trodde skulle gå att trolla bort. (Har du inte testat Vanish så kan du beställa provprodukter på deras Facebooksida här).

Och! Nu kommer en tävling i samarbete med Vanish där en vinnare har chans att kamma hem ett stort Vanish-kit! Det innehåller en Powder Pink, en Powder White, en Powergel, en Power Hygiene samt en Pre-treat. Man kan gå loss ganska ordentligt på tvätten, alltså.

För att vara med ska du bara:

1. Motivera i en kommentar här nere varför just du (eller någon du känner) förtjänar vinsten. Lever du med en himla massa småbarn som gärna blåbärskramar dig när du har din vita skjorta på? Är din väninna expert på att välta ut rödvin? Glömmer du bort att byta om innan du ska göra utsatta aktiviteter, som att koka tomatsoppa eller måla hallen? Berätta!

Tävlingen pågår till och med den 31 oktober.

Lycka till!

 

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Vinnaren är kontaktad.
 
 

<img class="alignnone size-full wp-image-20425" src="http://cdn.elsasentourage.se/wp-content/uploads/sites/2/2013/06/slut1.jpg" alt="slut"
var tsCsId=17530219;

33 kommentarer till “Att kunna ta bort de svåraste av fläckar.

  1. Åhh, något för oss! Vi lever med en (oftast mycket älskad) Dogue de Bordeaux. En brun, stor, härlig, knasig hund som har en egenskap som är svårare att gilla… Om ni har sett filmen Turner och Hooch, så vet ni hur de slammar. Vi har slajm överallt; på soffor, golv, speglar, möbler, kläder… Och som vi torkar och städar, men alltid är slajmet någonstans. Det vore ju great med en vinst av Vanish!

  2. Med 2 pojkar 8 och6 år som bara älskar att spela fotboll och kommer hem varje dag från skolan med stora ler och gräsfläckar på både byxor och tröjor så får jag varje dag tvätta.
    Skulle vara en dröm att kanske äntligen få bort de där fläckarna så att 3 pojken som kommer i Januari kan ärva lite kläder och få vara med att lira boll.
    Kram

  3. Något för mig, dels har jag tre barn och hund, bara det tycker jag säger en del, men kanske först och främst för att jag jobbar som lärare. Jag gillar kläder så trots att mitt jobb med en hel del pyssel med lim, flaskfärg, vattenfärg… you name it samt utomhusvistelser som gärna fläckar ner har jag ingen lust att gå i sjaskiga kläder. Men plussa då på att jag oftast glömmer förkläde i aktiviteter där jag påminner eleverna om detsamma. Ja, resultatet är inte sällan fläckiga och ledsna kläder.

  4. Enkelt: jag är en riktigt klant när det gäller att få fläckar helt enkelt! Glömmer förkläde, oops där stänkte matfläckar upp… Sätter på kranen för hastigt, oops där skvätter det jag skulle skölja fr tallriken på mig istället… Ljusa byxor på jobbet, såklart att lite köttfärssås trillar av gaffeln rätt i knät… You name it. Behöver det helt enkelt till min egna kläder…;-)

  5. Är tråkig och informerar om att Vanish fungerar lite som tipex, man stryker över fläcken men den ligger kvar under och kan ”återuppstå” efter ett tag. Den tas alltså inte bort permanent och innehållet är väl inte heller det bästa. Jag vill istället varmt rekomendera en symbiotisk rengöringsserie som heter ProWin. Har använt det ett par år nu och är supernöjd!! Har framför allt köpt maskindiskmedlet, flytande diskmedlet som är så skonsam att vi även har den som tvål.Finns en uppsjö av produkter.

  6. Jag har en man som alltid fläckar ner sej. Spelar ingen roll, om han har jobbat eller om det är på fritiden.Eller såsfläckar på magen! Det hade vart kul att testa Vanish.
    Vh.Anne-Mari

  7. Att ha fläcknoja och samtidigt vara expert på att söla ner sig är inte alls någon lysande kombination. Därför är jag en flitig användare av vanish. Lägger alltid i en skopa vid varje tvätt. För säkerhets skull. Har dock inte provat alla produkter ovan och blir väldigt nyfiken på powergel t ex. Yes please!

  8. Vår yngsta son har en kronisk sjukdom som bland annat medfört väldigt frekventa kräkningar. Så flera gånger dag som natt kaskadkräks han och allt som kommit i hans väg (täcken, kuddar, kläder, soffor, mattor, you name it) färgas orange av de färgämnen som finns i ett av hans läkemdedel. Extra trist då orange inte direkt är en av de färger som ligger mig varmt om hjärtat…

  9. Fläckar som är smått hopplösa att få bort liksom bara söker sig till mig, fråga mig inte hur men tror jag har någon slags dragningskraft till fläckar. Det är väll inget att skryta med men ett fläck borttagnings kit vore perfekt.

  10. Ett ord: ryggbajs!
    Vår son lyckas med detta minst en gång i veckan och jag hade nog slängt plagget om det inte vore för min älskade rosa sprayflaska.
    Jag brukar säga att mitt småbarnsmamma-emergency paket innehåller coca cola zero, voltaren gel och vanish spray.
    Allt annat kan man lösa med glass och kärlek!

  11. Åh och just det jag tävlar inte! Ville mest… Hm, dela med mig hehe 😉
    Tycker Elin borde vinna som har en sjuk son! Fläckar är det sista man ska tänka på då ju!

    Kram!

  12. Jag och min sambo har nyligen köpt hus (det allra första alldeles perfekta huset). Vi målar, pysslar, klipper gräs, fäller träd, lagar mat i stora lass. Min 18månaders ska göra allt själv och det får han (tvätta tvätta) och min 2månaders bara kräks, bajsar och mjölkar ned allt (men han är ju så underbar). Allt som underlättar livet gör mig glad. Sådär virrigt glad 🙂

  13. Herregud. En tävling som gjort för mig med 5 katter som bara smutsar ner varenda textil i hela huset. Både smuts, bajs och kräk skänker våra små liv till oss.
    Men jag älskar dem, håller god min när jag tvättar och fixar. Ibland går det verkligen inte bort och då blir det kast och det känns väldigt onödigt. Kanske det där Vanishpaketet kan hjälpa mig.
    Kram

  14. Jodå, Vanish kan komma väl till pass när man har två aktiva ungar som ääälskar att slänga sig i ur och skur då de båda är fotbollsmålvakter. Vet inte hur många gräsfläckade kläder jag har fått slänga. Hoppas!

  15. Jag och min sambo har nyligen köpt ett gemensamt hus, vårt allra första och det är perfekt. Men vi målar och fejjar och jag är full av fläckar, vi grejjar med trädgården och vi är fulla av fläckar. Vår 18månaders son ska göra allt själv. Det får han såklart, vi har tvättmaskin och badkar. Han blir ren, men inte kläderna 🙂 Vår 2månaders son gillar att bajsa. Och kräkas lite. Och förspilla min dyrbara mjölk lite överallt. Det är nästan komiskt. Allt som kan förenkla mitt föräldralediga år med två småbarn är välkommet!

  16. För att jag blir så infernaliskt nyfiken på dessa produkter som jag aldrig vågat köpa av rädsla för att få mina kläder förstörda. Ja du läste rätt! Har haft känslan att medlen skulle bleka färgerna på plaggen om de skulle vara effektiva nog för att ta bort så svåra fläckar som utlovas. Verkade för bra för att vara sant helt enkelt! Nu är jag supernyfiken på att prova 🙂 Åh vad jag ser fram emot att tvätta nästa gång 😉

  17. Hej!
    Jag jobbar i förskola och det går inte en dag utan att jag kommer hem med fläckar på kläderna. Är det inte jordgubbsfil är det målarfärg, och är det inte målarfärg är det geggamoja. Jag har nog haft det mesta på mina kläder! Därför hoppas jag verkligen att jag vinner så att jag får bukt med alla envisa fläckar 🙂
    Vänliga hälsningar, Anna

  18. Min man står för matlagningen hos oss och han är en fantastisk kock! Men. Han glömmer bort att använda förkläde eller använda mindre ömtåliga kläder när han står vid spisen! Så ngt som tar bort fettfläckar eller rödvinssåser vore toppen!

  19. För att jag är så himla klantig ibland, jag spillde tex ut mitt röda doftljus över våran 6 månaders gamla ljusa soffa och matta i somras, det gick som tur var att rädda men man vet ju inte när nästa ”spill” kommer 🙂

  20. Jag har nyss flyttat in i en sprillans ny lägenhet med ett magnifikt kök så mycket matlagning står pa agendan framöver. Det lär bli en hel del stänk och skvätt, speciellt då sambon är ivrig att delta! Väl så, men lite extra starka tvättmedel skulle sitta bra för två fattiga studeranden som helst köper det billigaste som finns, med resultat därefter 🙂

  21. Å jag älskar Vanish! Eller rättare sagt har varit tvungen att börja älska det…svaret på det heter Theodor, min lille busige terrier som ofta gör saker man inte bör…gräver ner sina grisöron i den vita schäslongen, kräks lite på mattan, hoppar runt i den vita soffan innan jag hunnit torka tassarna, snor köttbullen på golvet jag tappade när jag stekte köttbullar och försöker gömma den i min säng…jaaaaa…Vanish betyder mycket för den här familjen för att vi ska kunna fungera! 🙂

    Kram!
    Adela

  22. Hejsan!
    Vanish är ett helt fantastiskt underbar verktyg som jag inte skulle klara mig utan 🙂
    Jag har en tonårsdotter som spelar Fotboll och Volleyboll utomhus och hennes kläder är inte alltför rena många gånger så en uppsättning av dessa skulle inte vara fel 🙂
    Hoppas nu på tur och önskar dig en toppenfin dag!

    Hälsningar Frida

  23. Mitt stora fläckproblem är inte busiga, kladdiga ungar, ingen lekfull, dreglande Sankt Bernhards-hund eller egen klumpighet. Nej, den värste fläck-göraren i min familj är min Man! Alla hans skjortor och tröjor har fläckar på magen. Haklapp har rekommenderats men han vägrar. Så mitt enda hopp finns hos Vanish.

    Vänligen
    Petra

  24. Hej!

    Den här familjen skulle nog inte klara sig utan vanish då det, trots stora barn, spills och fläckas ner mest hela tiden. Å det värsta kanske ändå är jag själv som får ett infall och gör det direkt, om det är möjligt, vilket många gånger resulterar i olösliga fläckar. Så vanish, ja tack!

  25. Oftast är snabbt och lätt min filosofi och då lagas det mat utan förkläde, målas i klänningen eller fixas på lilla täppan i vita tröjan. Så Vanish, ja tack!

  26. Jag lagar gärna mat och i mitt förra boende som var i ett äldre hus var diskbänken och spisen i en lägre höjd än dagens standard och det passade mig perfekt som är kort i rocken. Nu bor jag på nytt ställe där allt är i normalhöjd och det är nu jag märkt att många av mina toppar och blusar är prickiga av av mat som puttrat och fräst just över tutt-partiet. Förr landade prickarna gött på magen but not any more haha 😉 Lite Vanish hade varit trevligt för prickfri tutt-zon 🙂

  27. För att jag är helt urusel på att återställa mina barns kläder som fått fläckar. Alternativen som finns idag är: följa med hem till min egen mamma eller om jag inte orkar det av någon anledning så… soptunnan…

  28. Jag har en 9 månaders bebis som ska börja lära sig äta själv och vi har matfläckar på både hennes och våra kläder då vi övar på ätandet, det går lite vilt till ibland 😉 Vi har redan en del kläder med fläckar på som inte har gått bort i tvätten 🙁

  29. Har alltid Vanish i skåpet för det är det enda som hjälper då man fått svåra fläckar på kläderna! Mannen är kocken i huset, men han använder nästan aldrig förkläde, så skjortorna är ofta prickiga av fett som strittat från stekpannan. Barnen igen brukar tävla vem som fortast suger i sig spagettina som maskar och då kan du tänka dig att tomatsåsen flyger överallt! Om man då genast lägger Vanish på kläderna så lossnar fläckarna bra.

  30. Asså, jag är också gravid. Typ som du, v 16 idag. Men ser ut ungefär som vecka 30. Jag skyller på att det är tredje ungen och på alltför bra anti-emetika mediciner som gjorde att jag inte behövde gå ner i vikt, ligga på sjukhus med dropp och kräkas ihjäl mig den här gången (hurra för hyperemesis gravidarum, liksom. Men graviditet är ju ingen sjukdom, liksom. NÄHÄ!! Tell that to my body please! Okej, sidospår.). Änniväj. Jag sportar redan de där ytterst charmiga magfläckarna som annars hör en höggravid kvinna till. Du vet, när man av oklar anledning alltid (ALLTID!) spiller när man äter, hur försiktig man än är. Och eftersom dessa droppar av sås, lingon, soppa eller whatever inte har en chans att nå knät (där man oftast ändå kan torka upp dem lite diskret) på grund av utrymmesutmaning så hamnar de rakt på magen. Och alltid, alltid när man har vit skjorta på sig. Så att man till exempel måste stå och dra en kampanjpitch inför ett rum fullt av allvarliga karlar med gräddsås på magen. Som ett helt random exempel alltså. Och även om Vanish kanske inte kan rädda exempelvis en kampanjpitch (I wish) så kanske jag i alla fall kan rädda den vita blusen. Så att jag kan ha på mig den fler gånger och spilla på den varje gång. Någon slags gravidnaturlag, obviously.

  31. Min fru säger att jag är som en bebis, för jag har faktiskt aldrig lyckats ATT inte spilla ner mig när jag äter oavsett om vi är ute eller hemma. Jag får alltid säga till frugan: nu har jag spillt igen. Vet inte om jag har hål i hakan eller hål i huvudet 😉
    Lars

  32. Jag använder nästan dagligen vita kragskjortor, men är super duktig på att smutsa ner dem med lunch, middag, bläckfläckar jag allt som bara är möjligt. Nästan så jag snart får börja sluta använda vita skjortor, för blir för dyrt att alltid köpa nya då inte fläckarna försvinner. Så Vanish kunde vara mitt sista alternativ innan jag måste ge upp och byta färg på kragskjortorna 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg