Att ha nattgäster och kaneldoft.

 
 

AT2B4150

 
 
 

Och så är vi här.

I Drömmen som jag redan fyllt med levande ljus, röda äpplen, en hyacint eller två samt ved i lådorna så att det ska räcka hela helgen. Och doftljus! Det brinner doftljus överallt. Kanel, kryddor och jul. Jag mår så bra här att det inte går att förklara.

 
 
 

AT2B4113

 
 
 

Hm. Ja. Ett kilo av Clove Pomander var kanske lite överdrivet, men ska det räcka en hel jul så ska det.

Mommo och Sockervadds-Göran är också här, de ska stanna över natten. Mamma sitter på ena kortänden av bordet och trär en ljusslinga som nästan gav mig tuppjuck när jag försökte, och Sockervadds-Göran hjälper mannen att sätta i våra innerfönster. Med lite fönstervadd och lite tur så ska det nog isolera ganska bra med en extra ruta.

Så ja – vi är här, det är fredagskväll och hela Drömmen doftar kanel och kryddor.

 
 

slut

18 kommentarer till “Att ha nattgäster och kaneldoft.

  1. För mycket av det goda är bara alldeles underbart, var det någon kändis som sa 🙂

    P.S. Det heter ”innanfönster”

      1. Innerfönster är något annat. Innanfönster är sådana som sattes in till vintern och togs ut på våren

  2. Ljuvligt! Inte är ett kilo voluspa för mycket , då kan man verkligen använda det hela tiden utan att behöva ”spara”. Jag slog till på mina favoriter i en kilos på senaste rabattkoden men det där har jag missat. Är doften stickande eller bara mjuk om du förstår? Ha en ljuvlig helg med familjen. Kramar

      1. ÅH precis vad jag ville höra.!!! Undrar om det är någon ide att vänta på någon rabattkod? Men….vänta är inte direkt min starka sida.

  3. Förstår din längtan till julen! Undrar vart den fina ljusslingan som din mamma trär kommer ifrån? Hade varit så fin i min dotters rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg