Att ha födelsedagsfrukost i skogsdimman.

 
 

AT2B4187

 
 
 

Idag är det mannens födelsedag, och vi firar med stor frukost ute i Drömmen där dimman ligger tät runt knutarna och kaminen sprakar för fullt sen tidigt i morse.

Vi sov alla i stora rummet inatt; Mommo och Sockervadds-Göran i ena hörnet och jag, mannen och Buse i det andra. Som att vara på kollo ungefär fnissade vi när vi gick och la oss. Idag går det nog att sova där uppe, nu när murstocken värmts upp och fönsterna satts in, men det var ju ganska mysigt att slå läger i vardagsrummet så vi kanske bor här inatt också.

 
 
 

AT2B4174

frukost

 
 
 

Vi slog till på en pangfrukost.

Amerikanska pannkakor, croissanter, minibaguetter, plommonmarmelad, dansk stinkost, god korv och en himla massa juice.

Sen är man redo för att gå på julmarknad med god energi.

 
 
 

AT2B4189

 
 
 

Och jo.

En liten julhörna har jag gett mig själv utrymme till. Inga tomtar eller så, men hyacinter och en liten gran. Det får man ha. Det är ju inga adventsljus.

Så idag blir det alltså julmarknad, födelsedagsfirande och ett eventuellt lussebullsbakande. Jag tänker maxa stämningen maximalt nu när vi ändå är här.

 
 

slut

28 kommentarer till “Att ha födelsedagsfrukost i skogsdimman.

    1. Det gör vi med här ute :S Det är lite tråkigt. Men det funkar ju att pynta på bord också tack och lov 🙂

  1. åh, var kommer ljusstaken som ser ut som en stjärna ifrån? Har sett den i ngn webbutik men kommer inte ihåg vilken.

  2. Ser ljuvligt ut! I vårt kök ligger pepparkaksdoften tung denna morgon. Det är lika bra att suga ut det mesta av julen redan innan jul, på annandagen är jag beredd att kasta ut granen och ersätta den med tulpaner och krokus!

  3. Så fantastisk sjarmerende fint og stemningsfullt du får det til Emma!
    Ønsker deg en magisk lørdag på julemarked og i Drømmen med dine kjære!:)
    Klemmer

  4. Låter kanonmysigt. Och ser kanonmysigt ut. Nyfiken på glasen med lite fot. Jättefina, var hittar man såna?
    Hoppas ni får en fin dag på julmarknad, även om det känns konstigt för en som beundrade blommande lavendel utanför brevlådan imorse när jag tog in morgontidningen…

  5. Stort grattis till din man på födelsedagen! Ser ut som ni har det helmysigt där! Och den där ljusstaken blev jag lite kär i.. Så fin! Kram

  6. Så mysigt! Grattis till maken & bullen i ugnen, så glad för er skull 🙂 Känns ju samtidigt lite spooky och skriva det, eftersom jag inte känner er på riktigt, men tror du förstår hur jag menar… Kram 🙂

  7. Du längtar efter julen förstår jag 🙂 hyacint, det kan jag tänka mig att köpa redan nu. De doftar så gott. Det andra pyntet och lussebullsbaket får vänta. Sköt om dig!

  8. Men Gud vad mysigt! Kollokänslan, minns den med glädje!

    Det blev lussebullsbak här hemma också, jakten på de perfekta glutenfria varianterna är igång. De måste vara perfekta till advent;)

    Kram Kristin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg