Att kunna vinna ett presentkort att unna sig för.

 
 

nantuckettavling

 
 
 

Nu hoppas jag att ni är sugna på att kunna vinna ett presentkort på 1000 kr att shoppa loss på Nantucket för – för det är just precis det som den lyckliga vinnaren av den här tävlingen tar hem.

Tävlingen är alltså i samarbete med Nantucket som har typ alla märken du kan tänka dig. Primeboots, By Malene Birger, Hunkydory, Lexington med flera. Och vinnaren får ett presentkort på 1000 kr och kan unna sig något riktigt fint ur Nantuckets sortiment.

För att vara med behöver du bara:

1. Berätta vilket av Nantuckets varumärken som är din favorit, och varför. Alla märken ser du HÄRunder varumärken.

2. Anmäla dig till nyhetsbrevet HÄR (du hittar anmälningsrutan på startsidan, det är mittenbilden av de tre bilderna som ligger nästan längst ner).

3. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 17 november klockan 12:00.

Lycka till!

 
 

starli

81 kommentarer till “Att kunna vinna ett presentkort att unna sig för.

  1. Ja oj vad jag är sugen på att vinna detta! Mitt absoluta favoritmärke hos Nantucket är by Malene Birger, även om Vintage by Fé kvalar in högt också.
    Har anmält mig till nyhetsbrevet och håller tummar.
    Jannike

  2. Så många favvomärken, men det senaste köpet hos Nantucket var mina supersnygga gummistövlar från Steve Madden, är så nöjd med både stövlar och den fantastiska servicen jag fick 🙂 Så mitt svar blir: Steve Madden

  3. By Marlene Birger mitt favvomärke är,
    trots rund mage och gump
    Hon mig till vacker, härlig kvinna klär

    Skulle bli SÅ glad om jag kunde förverkliga drömmen om den perfekta vinterklänningen från självaste MB.

  4. By Malene Birger mitt favvomärke är
    trots rund mage och gump
    hon mig vacker och härlig klär

    Skulle bli SÅ glad och fin i vinterns bästa plagg, den svarta långärmade klänningen från MB.

  5. Lexington är en av många favoriter. Bättre kvalité får man leta efter i både kläder och textil.

  6. Lite tråkigt eftersom det är såå i ropet och så många andra har det men älskar de fina, kvinnliga och underbara kläderna och accessoarer från By Malene Birger. Annars är Lexingtons handdukskvalité oslagbar!
    Har skrivit upp mig för nyhetsbrev.

  7. Hej!
    Det finns många goda favoritmärken hos Nantucket men nummer ett är nog Odd Molly. I kläder från Odd Molly känner man sig alltid fin och välklädd.
    Kram Linda

  8. 1. Hunkydory känns alltid som ett säkert kort och ett märke som jag alltid återgår till. Och det finns alltid en massa godbitar i varenda kollektion. De kan sin sak helt enkelt! 🙂
    2. Klart.

    KRAM Mirva

  9. Åh vilken tävling!
    Jag älskar butiken och alla märken där men en favorit är By Malene Birger och då ett stundande bröllop väntar (dock som gäst)vore det sååå roligt att komma i en ny fin klänning eller en ny liten clutch.

  10. Åh, absolut Maison Scotch just nu eftersom jag suktar efter deras 2-in-1 Parka Jacket, den vill jag gosa in mig i under vintern som komma skall.

  11. Det är utan tvekan Lexington. De har rejäla och fina kläder och gosiga handdukar. När vi väntade vårt första barn, köpte jag en Lexington-pyjamas till min man som han enkelt skulle kunna ta på sig vid vaknätter m.m. Han älskar den och använder den flitigt fortfarande. Den är lika fin i dag – två år senare.

  12. Underbar tävling!

    1) Helt klart Hynkydory. För att deras kläder känner jag mig alltid snygg och välklädd. Älskar dessutom att vissa av deras kläder är lite åt det bohemlyxiga håller med fjädrar och franar. Och så är ju deras stickade tröjor något utöver det vanliga, alltid så snygga!

    2) Fixat och färdigt!

    3) Och så håller jag tummarna såklart för en chans till ett tjusigt pris.

  13. Hunkydory är mitt val av märke. Har inga kläder av dem men har kollat in deras plagg länge. Mössorna med stjärna ser så skön ut.

  14. Men shit vad svårt, så mycket fint på ett och samma ställe. Men jag är ju oerhört kär i mina Primeboots så det får bli det – Primeboots alltså.

    PS Grattis till lillpyret i magen DS

  15. Inte helt lätt att välja… men jag tror att det blir ChillNorway blir min favvo. Föll precis för deras button jumper… Så fin!
    Mirjam

  16. Hej! Hunkydory är mitt favorit märke. Gillar deras koftor och tjocka tröjor. Mössan ser härlig ut. Annika

  17. Jag har länge varit sugen att prova Maison Scotch’s kläder men tyvärr tillåter inte plånboken att göra slag i saken. Hoppas på en möjlighet att klicka hem en riktigt lyxig julklapp.

  18. Lexington är favorit, fräscht o lite sportigt och ofta fina toppar i siden. Tack för inspirerande blogg !

  19. Jag gillar alla märken som har härliga stickade tröjor som man längtar efter när den här årstiden kommer… burr… 🙂

  20. Nu har jag anmält mig till nyhetsbrevet och givetvis vill jag vara med och tävla!
    Lexington är ett favoritmärke men Nantucket har såååå mycket fint! Klart!

  21. Nu väntar jag spänt på första nyhetsbrevet och håller tummarna för vinst! Då skulle jag äntligen unna mig väskan Grineeh från By Malene Birger som jag suktat efter till mitt nya jobb som börjar i januari! =)

  22. 1. Jag gillar By Malene Birger och vill gärna delta i tävlingen!
    2. Har anmält mig till nyhetsbrev.

  23. Min absoluta favorit är Hunky Dory vars kläder är en perfekt mix av sköna kläder och lite edge. Perfekt för en blivande 40-åring med åldersnoja 😉

  24. Åh, vad svårt med så många trevliga varumärken. Blev nästan så att jag fick räkna ole, dole, doff… 😉 Men jag säger Primeboots mest av den enkla anledningen att jag verkligen vill ha och nästan dessutom skulle behöva ett par. 🙂 För man kan ju på riktigt aldrig få för många skor och dessutom när de är så sköna. Anmäler mig till nyhetsbrevet nu och håller tummarna. Finfin tävling! 🙂

  25. Mitt favvomärke är ChillNorway. Underbart fina kläder. 🙂
    Har anmält mig till nyhetsbrev och håller nu tummarna.

    Kram Åse

  26. Jag tycker väldigt mycket om Line of Oslo. Fina basplagg i bra material. Gosiga tjocka koftor och tröjor i fina färger som värmer så gott!

  27. Mitt favoritmärke hos Nantucket är By Marlene Birger. Ett märke som känns modernt och klassiskt tidlöst samtidigt, säsongens snyggheten gifter sig bra med tidigare kollektioner och det gör köpen prisvärda då det även är bra kvalitet. Önskelistan på vackra ting från by Marlene Birger är alltid mycket längre än djupet på plånboken så jag hoppas på tur!

  28. Eftersom jag älskar väskor så måste jag nog säga Lexington och by Marlene Birger. Grymt snygga och klassiska. Tyvärr inte riktigt i min prisklass så det vore verkligen jätte roligt att vinna. Tack för en jätte fin tävling. Har anmält mig till nyhetsbrevet.
    Trevlig kväll !
    Kram Pia

  29. Svårt att välja bland så många!! Men det får bli ChillNorway ändå, funkar alltid 🙂 jag har anmält mig till nyhetsbrevet också. Kul att få lite ny inspiration 🙂

  30. Hm.. Trodde jag hoppfallera. Deras sida tog inte emot min epostadress och går inte att öppna alls nu. Poppis tävling 🙂 jag testar igen imorgon, för nu är jag ju än mer sugen att få veta saker om dem!

  31. Mitt favoritmärke är Odd Molly. Eftersom det märket är precis som min stil – romantiskt och lite egensinnigt vackert sådär. 🙂 Har anmält mig till nyhetsbrevet.

  32. Odd Molly, helt klart. Jag är besatt av Odd Molly – jag köpte ett par glasögon som var precis sådär vintage-vackra och stora och pyntade (http://narannie.se/2013/april/nar-man-har-nagot-for-syns-skull.html) och efter ett halvår trampade en vän på dem (av misstag, vi låg och solade och jag hade tagit av mig dem) och när jag gick och lagade dem fick jag veta att dem var utgående – så jag köpte på momangen ett par till! Odd Molly är så fantastiskt enkla men romantiska, med så fin dekor på allt från halsdukar till tröjor. Alltid underbara färger i ännu mer underbara kombinationer som jag bara inte kan bli mätt på. Hade jag inte varit fattig student skulle jag bara ha garderoben fullt av Odd Molly!

  33. Vilken lyxig tävling!
    Mitt favoritmärke är By Malene Birger! (Dock inte min plånboks!)
    Otroligt fina och feminima kläder!

  34. Finns många favoriter, miss me, goddis, lexington…
    Skulle nog kunna klämma in ett par jeans till i garderoben….

  35. Rosemunde har väldigt fina kvinnliga kläder, som samtidigt är mycket bekväma <3 och bekvämt är ett måste för mig, underbara mössor och linnen.

  36. Hej! Tröttnar aldrig på mitt favoritmärke Honky dory…snygga tuffa kläder med det lilla extra som pricken över i!!
    Anmäld till nyhetsbrev! Hoppas jag vinner!!
    Kram Annsofie

  37. Hmmm……primboots. Eller nej, michael kors. Eller primeboots…. =D
    Michael Kors för att jag velat ha en väska från dem i flera år nu, de är ju såååååå fina!!! Primeboots för att det är de perfekta vinterskorna! Skulle vilja ha ett par mellanhöga, färg vet jag inte haha!

    Tycker för övrigt att din blogg är supermysig att klicka in på!

  38. Nantucket är favoritaffären på hönö! Varje gång jag kommer till Sverige (kommer från Tyskland) får ngt fint följa med. I september när jag besökte Gbg och kom till hönö blev det en jättemysig scarf från ”vintage by fe”. Den är absolut min höstfavorit och därför också märket. 🙂
    Tack för en underbar blogg, Emma! jag önskar dig och din familj all lycka i världen!!!

  39. Maison Scotch, sköna kläder som jag tycker har ett stort spann. Finns något till alla åldrar, med härlig kvalitet och det passar både till vardags och fest!!
    Anmält mig till nyhetsbrev, trycker ihop mina tummar och hoppas tomten tycker jag varit tillräckligt snäll i år 🙂

  40. Jag har förmånen att ibland kunna besöka denna underbara butik på Hönö. Passar då på att kika extra på mitt favoritmärke By Malene Birger som det bla har där. För er som har möjlighet, åk till Hönö, njut av en västkust ö men butik och restauranger av världsklass.

  41. Yeah! Vilken kul tävling, mitt favoritmärke är Hipanema! Tycker att deras armband är underbara ting… En underbar blandning av allt och ett smycke som passar till allt enligt mig

  42. Hunky dory. Dels för att jag gillar namnet. Herregud. Jag skulle vilja ha hört diskussionerna innan ägarna väl bestämde sig. ”Äh, vi kör på Hunky dory, det är ju ett kul uttryck”. Och jag håller med. Det är det verkligen. Ett sånt där uttryck som jag fnissar lite åt när jag hör. Dessutom är det svensk design med ganska många år på nacken nu. Förr i tiden så tillverkades en det av det stickade inom Sveriges gränser. Ja, det kan låta lite protektionistiskt, men är man uppvuxen i en tid då bygdens samtliga industrier lades ner för att flytta produktion till baltikum eller något annat låglöneland, så blir man gärna lite nostalgisk av svenskproducerade kläder. Fast egentligen tycker jag bara att de gör otroligt snygga grejer. I alla kollektioner som kommit, har det aldrig funnits något som jag inte vill ha. Så är det.

  43. Först och främst är jag stolt över att det finns så många fina svenska designers. Så jag har valt en sådan nämligen Vintage by fé, deras kläder ger mig en blandning mellan sofistikerad elegans och en nonchalant tuffhet beroende på hur man väljer att styla kläderna. Man känner sig helt enkelt rätt i deras kläder. Färgerna smälter in i varandra på ett sätt som får mig att tänka på naturens färgspel vid årstidesskiftningarna. Kram Annika

  44. 1. Jag skulle välja Lexington som mitt favoritmärke, deras kläder är klassiska och det är bra kvalité ( har 2 koftor som är lika fina efter många turer i tvättmaskinen )
    2. Anmäld 🙂

  45. 1. Jag är svag för By Malene Birger. I flera år har jag suckat efter hennes plagg med endast unnat mig något litet någon gång. Plaggen är klassiska och tidlösa och riktiga kap.
    2.Anmäld
    /Linda

  46. By Marlene Birger är ju en av mina favoriter. Mycket svagt för allt danskt! Är nu anmäld till nyhetsbrevet.

  47. Jag älskar By Malene Birger. Man känner sig så feminin och fin när man bär kläderna och för att inte tala om den stora väskan Grineeh. Bästa handväskan när man är ute på resa. Rymmer allt. Även mannens plånbok, telefon, tröja osv, vilken han är mycket tacksam över! Nu skulle jag gärna matcha den med en clutch… Har anmält mig för nyhetsbrevet.

  48. Det finns mycket snyggt hos Nantucket men mitt hjärta klappar nog mest för Hunkydory 🙂 Det är något mycket speciellt med deras plagg; mjukheten, snittet, kvaliteten, känslan, känner mig snygg helt enkelt!

  49. Mitt favoritmärke är helt klart By Malene Birger! Jag har länge varit ett stort fan av svenska märken men på sistone har jag börjat snegla åt Danmark och där är BMB utan tvekan den allra vassaste. Anledningen till just Danmark är att jag i mitt sinne vill förbereda mig för och vänja mig vid just danskt. Jag och min man kommer behöva spendera en del tid där framöver för att kunna göra spermiedonation (som inte är möjligt för oss i Sverige tyvärr) eftersom vi längtat så länge efter barn och ivfer här i Sverige bara misslyckas för oss. Försöker se positivt i all misär och tänka på Köpenhamns-shoppingen jag kanske kan unna mig under alla resor fram och tillbaka. BMB är som sagt en favorit, plaggen är vassa men ändå klassiska så jag tänker mig att den lilla tjejen jag förhoppningsvis får ”från Danmark” kanske kan kunna ärva dem en dag. Alltså: samlingen är påbörjad! 😉

  50. Oh oh oh 🙂
    En av favoriterna är Lexington, kläderna är klassiska och tidslösa vilket gör det lätt att matcha 🙂
    Anmäld till nyhetsbreven.

  51. Hos nantucket är det svårt att välja en favorit
    Allt de har är så otroligt fint
    Men sen jag var tonåring håller jag hunkeydory kärt
    Att vinna presentkortet vore guld värt

  52. Hunky Dory! Deras kläder får mig alltid att känna mig vardagssnygg, samtidigt som jag är bekväm. Det bästa av alla världar med andra ord.

  53. Ända sedan jag köpte min första Japan knit från hunkydory för säkert 6-7 år sedan har jag varit helt såld på märket. Älskar blandningen av stora mjuka fluffiga ull-tröjor med mer trendiga plagg i skinn och paljetter genom åren. Jag hoppas det blir en livslång kärlek mellan mig och Hunkydory.

  54. Det där är ju riktigt svårt. Men efter mycket velande sager jag Nolita.
    Men vad många favoriter det fans samlat på ett ställe!

  55. Åhh,det är ju såå mycket fint med just nu med gravidmagen så har mjuka luftiga plagg en favoritplats! Chill Norway har ju en massa fina saker men annars ligger primeboots och hunky dory varm om hjärtat!

  56. Hejsan fina du 🙂
    Verkligen fina foton du tar och julinspirationen blir på topp <3
    Det finns så mycket fina märken, mycket svårt att välja men en favorit är Odd Molly <3 älskar deras lilla extra på plaggen som ex rosetten,tofsen ,mönstret, spännet eller volangkanten som ger det lilla extra på deras plagg sen finns Chill Norway ,Primeboots ,Syster P osv …som sagt svårt! Det finns för Mycket fina märken och kläder 😉
    Önskar dig en fin dag!

  57. Lexington! Bästa märket oavsett om det är natt eller dag, midsommar eller jul. Funkar dessutom både på kroppen, i sängen och runt om i huset.

  58. Jag vill börja med att tacka dig för all inspiration du ger mig genom din blogg.
    Mitt favoritmärke är By Marlene Birger men jag måste också nämna Primeboots och Lexington. Just dessa tre passar mig i mitt liv, vid alla slags olika tillfällen som dyker upp. Lätta att kombinera helt enkelt 🙂
    Må så gott Emma!

  59. Hej Emma! Tack för en riktig feel good blogg! Mina favoriter är hunky dory, circle of trust och primeboots. De finns så mycket fint. Hunky dory är de enda märket som jag har ett plagg av och de är favorit. Men de andra drömmer jag bara om än så länge. Ha de så bra!

  60. Åhh så många av mina favvis märken fanns hos nantucket, varför har jag inte sett denna sidan tidigare 🙂 Bla så älskar jag hunky dory, primeboots och By Malene Birger. Men efter att ha kikat igenom nantuckets hemsida fann jag även ett för mig nytt klädesmärke, Goddis deras koftor va ju bara to die for….
    Tack för tipset av denna sidan, nu håller jag mina tummar för vinst
    Kram

  61. hej du härliga människa med en super härlig blogg,,,,Lexington gillar jag ,sovplaggen är såå sköna,,,,vill väldigt gärna vara med o tävla,,,,,,Mvh annelie

  62. Vilken härlig tävling såhär innan jul!! 🙂

    Mitt absoluta favoritmärke är Hunky Dory, alltså jag förstår inte hur man kan lyckas så bra med kollektion efter kollektion 🙂

    Håller alla mina tummar och tår för min första vinst ever 😉

    Är anmäld till nyhetsbrevet sedan länge!

    Kram

  63. Oj där fanns sannerligen många härliga märken! Och ett par riktiga favoriter hos mig.
    Men får man bara välja ett favoritmärke måste jag svara American Vintage.
    Älskar deras fina kvalité, tidlösa design, enkla plagg som verkligen HÅLLER. Jag är en riktig jeans och t-shirt tjej, så t-shirts i riktigt bra kvalité är något jag alltid letat efter. Och jag har funnit favoriten hos American Vintage.

    Deras kläder är dock ganska dyra så har inte jättemycket plagg från dom i mina ägor. Hade jag vunnit presentkortet hade jag investerat i två nya t-shirts! 🙂
    Är anmäld till nyhetsbrevet nu! 🙂

    Kram och ha en härlig helg!

  64. Hej!
    Har anmält mig till nyhetsbrevet.
    Finns många favoriter, men Du&Jag är en stor favorit. Gillar dom rena linjerna men ändå är det kvinnligt. Gillar dom naturliga och milda färgerna också.
    Ha en härlig helg!
    Mvh
    Malin

  65. Hej,
    Härlig tävling!
    Har anmält mig till nyhetsbrevet nu! De har så mycket fint, svårt att välja vilket märke som är finast, men måste jag välja, blir det nog fina Hunky Dory.
    Många hälsningar
    Lise-Lotte

  66. Chillofnorway. Så snygga kläder som passar både vardag som på fest. Bekvämlighet med en lyxkant.
    Anmält mig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg