Att önska att det fortfarande var helg.

 
 

AT2B4352

 
 
 

Nä. Jag var inte alls klar med den här helgen.

Det var världens mysigaste dygn ute i Drömmen, med Mommo och Sockervadds-Göran och en himla massa hundar – där vi bara åt och eldade och pyntade. Att äta, elda och pynta kan jag nog göra i veckor, tror jag. Definitivt längre än en helg.

 
 
 

AT2B4233

 
 
 

Det gick fint att sova i stora rummet allihop.

Mommo och Sockervadds-Göran i ena hörnet och jag och mannen och Buse i det andra. Sen på morgonen var det bara att stapla madrasserna på varann så att de tog mindre plats, och så var det fint igen.

 
 
 

AT2B4260

 
 
 

Mycket bra lösning enligt Tooka.

 
 
 

AT2B4267

 
 
 

Annars torkade vi mest av blöta hundtassar efter promenader…

 
 
 

AT2B4355

 
 
 

… sportade sköna tossor med fårfluff i (också köpta på Huseby)…

 
 
 

AT2B4276

 
 
 

… och läste böcker iförda simglasögon.

Och just det! Där bakom soffan ser ni Huuz-bordet från Copperplate som vi körde upp på taket sist. Det blev så himla fint där. Det ska jag visa mer av sen.

 
 
 

AT2B4473

 
 
 

Ja, och så satte vi i innerfönsterna då.

Just nu är dom aprikosfärgade, så som de andra var innan, men det ska jag ordna. Jag väntar på färg och sen blir dom målade så snart den kommit, för just aprikos skär sig lite mot det andra. Men det blev himla varmt och skönt, isolerade mycket bättre än jag kunde tro, och med den vita fönstervadden kan man nästan låtsas att det har snöat lite. Iallafall när man ligger på madrasser på golvet på morgonen och kikar upp ovanför täcket.

Så njä, riktigt klar är jag väl inte.

Skulle gärna stannat hela veckan om det var upp till mig.

 
 

slut

15 kommentarer till “Att önska att det fortfarande var helg.

  1. Så mysigt med alla hundar, och Nicke Nyfiken. Älskade Nicke Nyfiken som liten och har läst dem för mina barn. När Buse blir lite större kan ni läsa Sandvargen (av Åsa Lind), så himla bra böcker för både stora och små! Kram

  2. Tack för tipset om fårskinn hos Johan på Guldlamm. Tog en tur ner till Huseby i dag och köpte ett själv. Fick förstås med mig en fårfiol och lite annat gott också 😉

  3. Fy så läbbigt du gjort det med din mammas hunds ögon Emma! Eller är det jag som läst och sett för mycket skräckisar eller tappat det fullständigt? 😉
    Kram
    Ingela

  4. Förstår så väl att du inte är färdig med helgen och att du gärna stannat kvar i Drömmen. Det ser helt fantastiskt ut! Så fint och mysigt ni har gjort det.
    Och att inte vara klar med helgen, det är inte jag heller – känns som om jag aldrig blir klar med någon helg och helst skulle fortsatt hålla helg varje måndag. Minst!

    Ha en fin vecka!
    Kram
    Suz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg