Att göra någon riktigt glad.

 

 

AT2B4516

 
 
 

Jag har ju skrivit om Ninos app Framkalla några gånger tidigare (en app man laddar ner från AppStore där man kan framkalla bilder från mobilen, exempelvis sina Instagrambilder, och få dom hemskickade på riktigt fotopapper – finns här). En så himla smidig sak, tycker jag. Och nu hade dom kommit med en ny grej; att man kunde beställa en poster på 50 x 70.

Perfekt, tänkte jag. Där gör vi en farmor och en farfar riktigt glada.

(Om ni har Framkalla nerladdat sen innan så måste ni hämta om appen, jag höll på att bli knäpp innan jag fattade det. Nino skröt om sin nya posterfunktion och jag kunde inte för mitt liv hitta den i Framkalla – men det var alltså för att jag behövde uppdatera den).

 
 
 

AT2B4526

 
 
 

Så ett stycke poster fylld med Buse, för 299 kr. Ett väldigt bra julklapps/presenttips om inget annat.

 
 

slut

18 kommentarer till “Att göra någon riktigt glad.

  1. Wow vilken bra julklapp! En fråga bara, om du precis har tömt din mobil på alla bilder och inte har något instagram konto så kan man inte använda appen, tex mot sin dator?
    Hälsar Maria

    1. Hej Maria, bra fråga. Du måste välja bilder från iPhonen, Instagram eller Facebook. Tillbaka in i telefonen igen 🙂 Hälsning Nino på Framkalla

      1. Nu har jag försökt flera gånger att välja ut 15 bilder, men så fort jag går vidare så slocknar allt och jag åker ur och får börja om igen. Vad händer? Har fler detta problem? Jag har en helt ny Iphone 6 och har precis laddat ner appen.

        1. Hej Jacqueline, tack för att du hör av dig. Jag förstår att det är frustrerande, svårt att säga vad det kan vara. Testa att starta om telefonen, kasta appen och ladda ner på nytt. Hoppas detta gör tricket, hör gärna av dig om inte.

          Hälsningar Nino

  2. En sån skulle jag gärna skicka i julklapp till släkt därhemma!

    Här kommer en fråga till Nino om han läser här – varför finns den bara för svenska appstore? Jag kan inte ladda ner den, för min telefon är inställd på colombianska appstore (och om jag ändrar det så krånglar det till alla mina andra appar). Jag gissar att ni kanske inte skickar utomlands, men det vore fint om det gick att beställa från utlandet för att skickas inom Sverige.

    1. Hej Annika, klart jag tittar in hos Emma hela tiden, vi är ju grannar 😉

      Jag slog på möjligheten att kunna beställa utomlands för dig och alla andra som önskar det. Vi skickar endast till Sverige Norge och Danmark för tillfället. Du måste in på svenska appstore och ha svenska som språk för att kunna beställa. Går ju bra att byta tillbaka när du är klar 😉

      Lycka till och ha det fint i Colombia, hör av dig om det är något. Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter. Leta efter @framkallaapp

      Hälsningar Nino

  3. Åh, så fint! Har framkallat bilder via Ninos app och det är grymt smidigt!
    Ett tips gällande uppdateringar, ställ in iPhone på att den uppdaterar apparna automatiskt när den är kopplad till wifi. Så otroligt smidigt! Kram!

  4. Hej!

    Superfin plansch å perfekt julklapp, men går det bara beställa en åt gången och då betala 69kr per plansch för varje beställning.

    Hälsningar
    Ida

    1. Hej Ida, Nino från Framkalla här.

      Väldigt bra fråga, vi har inte byggt in funktionen att kunna handla två av samma poster än. Det kommer i nästa version av appen. Beställer du två posters så lovar jag kompensera dig för den mellanskillnaden som du förlorar på fraktavgiften! Hör av dig till framkalla@sparklingzoo.se så löser vi det.

      Ha en fortsatt trevlig helg, Nino på Framkalla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg