Att ha en entré som säger välkommen.

 

 

AT2B6979

 
 
 

Nu, nu är entrén julfixad!

Jag har inte hunnit med alls i närheten av vad jag skulle vilja den här helgen, tiden har liksom bara sprungit iväg och det finns mycket kvar som jag hade trott skulle vara klart men som ännu finns att göra. Det är ju okej, jag tar det nästa gång vi är här, men ni vet känslan? På ett sätt har jag hela tiden legat ett dygn bakom den här helgen, men samtidigt bara hunnit en tredjedel.

Nåväl. Entrén hann jag med iallafall!

 
 
 

AT2B6983

 
 

AT2B6984

 
 

AT2B6974

 
 
 

Den blev så vacker beklädd med ris (som doftar så underbart när man går på det, det där är verkligen jul för mig) och med lyktorna som jag kopparsprayat och sen laddat med Enjoy Candles. Så himla bra, så slipper jag tänka på om de brunnit ut. Och kransarna i torkad rosépeppar är lika fina ännu där de hänger i sina juteband och väntar på att det ska bli den nittonde så att vi kan komma dit och stanna länge – inte bara en helg.

Och så väntar vi på snö, Drömmen och jag. Men jag tror det kommer till jul.

[ kransarna är ifrån copperplate, lyktorna hade modesto innan ]

 

flingan

13 kommentarer till “Att ha en entré som säger välkommen.

 1. Jag vet att det finns fler än jag som är helt galen i jul, men det är så skönt att SE att det finns fler än jag! 🙂
  Jag skall ta tag i kransen idag, vi har tyvärr inga dubbeldörrar, så det får bli en enkel, men då kanske jag kan slå på stora trumman med den istället!
  Visst längtar man till den 19:e? Vi är lediga ända fram till den 8:e januari, förutom ett litet inhopp på jobbet för min del den 2:a januari. Ha en skön söndag! Kram, Cissi

 2. Fint! Kan tänka mig att det där kommer bli gudomligt den dagen ni får snö, med tanke på hur mysigt det ser ut nu. Jag har inte hunnit skaffa granris ännu, brukar lägga det utanför dörren, precis som du, och det ger en så härlig känsla att komma hem till. Välkomnande och trevlig.

  Ha en fin dag!

  /Heléne
  http://helenesjul.blogspot.se

 3. å vad fint! ser väldigt inbjudande och varmt ut, jag köpte också enjoy ljusen och glad i hågen monterade jag in dom i min hängande lyktor på verandan..men till min stora besvikelse tyckte jag att dom lös eller sken eller vad man säger så himla orange, typ som pumpor om hösten! nä inte snyggt om man är en nörd som mig så dom förpassades tillbaka till butiken 🙁
  -men nu när jag ser dina så ser dom ju jätte fina ut? undrar just om det finns olika varianter på själva ”lampan”har du en aning?

  kram på Dig och du, Du hinner pyssla, herre jösses det är ju redan jätte mysigt där inne i tomte huset ;-))

  tjingeling

  1. Hm, var det verkligen Enjoy Candles du köpte då? Vet att det finns nån variant på typ ICA som också heter Enjoy, men det är inte samma. Nordic White ger ju ett mer vitt sken än tex ivory.

   Kram

   1. Men är det sant! Hur kan dom ha samma namn, så dumt, men tack för svaret 🙂 då skall jag kolla upp dom ’ riktiga’enjoy, skam den som ger sig. Ha det gott/ mia

 4. Vad vackert! Jag älskar allt pyssel med julen: julstjärnor, tomtar etc. Börjar pyssla redan i mitten av November. Bor tyvärr i lägenhet så har ingen utomhus miljö att dekorera. Får göra ännu mer inomhus istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg