Att ha stjärnorna uppe!

 

 

AT2B7364

 
 
 

Och så kom stjärnorna upp i helgen!

Äntligen.

Det ger ju ett så himla mysigt sken med julstjärnor, och jag vill helst ha en i varje fönster. I år fick jag beställa till några nya, för jag ville helst ha samma i alla fönster i stora rummet, och jag hade inte så många av en sort redan. Men det blev jättebra! Och precis sådär mjukt och inbjudande i skenet som jag hade hoppats.

 
 
 

AT2B7324

 
 
 

Kan man ha för många stjärnor? Nä, jag tror inte det.

Och där på väggen hänger bjällerkransen ni kanske kommer ihåg från förra året? Den passade bra i Drömmen också. (Och som ni kan se är fönsterna målade! Mer om det sen).

 
 
 

AT2B7371

 
 

AT2B7387

 
 
 

Vita, enkla, vackra stjärnor med hålmönster blev det till det stora rummet (finns här).

Och med ens blev det ännu mer jul, och framförallt ännu mer verkligt det där med att det faktiskt är första advent nu och bara en månad kvar till jul. Och vilken månad sen!

24 dagar att njuta lite extra.

 

flingan

10 kommentarer till “Att ha stjärnorna uppe!

  1. Så vackert! Har en fråga ang enjoy candles, har du Classic ivory el nordic white?
    Kan inte bestämma vilka jag ska beställa!

  2. Så fint det blev! Tyckte de såg lite små ut i de stora fönstren på första bilden, men när man se en bit i från ser de jätte bra ut! Gillar att du bytt till en snöflinga som ikon efter dina inlägg 😉 Trevlig advent! Kram

  3. Visst är det fint med stjärnor! Helst av allt vill jag sitta i vardagsrummet uppkrupen i soffan och bara njuta av det fina skenet. Något annat jag kommer få njuta av snart är takkronan som ska upp, likadana som dina faktiskt! Såg dom i ett magasin och letade med ljus och lykta och har väntat i snart 6 månader på att den ska komma! Ska bara lura ut hur elen ska koppas och hur skenan som är i lampan ska borras upp 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg