Att ha fått en chokladig överraskning.

 
 

AT2B7468

 
 
 

Alltså, det här måste ni se!

Idag väntade typ världens härligast överraskning på mig i lådan när jag kom hem. En fint inslagen present hela vägen från Danmark, med ett namn på klistermärket som ingav mycket stora förhoppningar. Allt som har med Danmark att göra är ju oftast mycket bra, och allt som har med choklad att göra är alltid mycket bra. Så det var med stor iver jag slet upp det.

Vad det var?

 
 
 

AT2B7478

 
 

AT2B7475

 
 
 

En alldeles egen, skräddarsydd julchokladkalender!

Hur fint gjort?!

Det var tjejerna på Chokochokoyeah som tillverkat en liten kalender till oss, med bilder på Buse och Tant och Tooka och mig och mannen – allt i choklad. En bit för varje dag, med olika motiv. Buse kommer smälla av när han ser den och bara doften gör det svårt för mig att  inte tömma hela asken redan nu, som ett barn som tvunget vill öppna nummer 24 först ni vet (ungefär samma tvångstanke). Det här är helt klart den roligaste kalender vi har hemma nu, iallafall.

Så himla fint att det inte är klokt.

 
 

flingan

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha fått en chokladig överraskning.

  1. Vilken otroligt rolig idé och vad kul att få. Dessa måste ju vara extra goda också när det är bilder på er på. Ha en fin dag. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *