Att spendera denna veckan hemma.

 
 

AT2B6868

 
 
 

I helgen blir det inget Drömmen.

För första gången på väldigt länge stannar vi hemma istället, för att hinna med sånt som händer här. Mannen har tex nattjour och på lördag så ska jag till Mathilda på julfest – utklädd i vintertema och allt – och imorgon ska jag till Stockholm för att plåta Pipols Bazaar igen så på fredag kommer jag i vilket fall vara helt slut som artist.

Men sakna det, det kommer jag göra.

 
 
 

AT2B6887

 
 

AT2B6894

 
 
 

Annars?

Annars jobbar jag mest för att kunna ta det lite lugnare i jul, jag drömmer om en Italienare (så, så sugen på en) och om att det ska bli den nittonde så att vi kan samla ihop oss med täcken och packning och julklappar och bege oss till Småland för över två veckor av bara vara på plats, elda, baka, äta, slappna av och (förhoppningsvis) åka pulka. Det känns som ett sista lopp nu till jul, inte sant? Som om man är på slutspurten och kan se målflaggorna vaja där framme.

Men tills dess så får jag försöka stilla Italienar-klådan (eller inte?), ha lite tunnelseende och njuta av det som vardagen erbjuder. Som Pipols-plåtningar och vinterfester och ett väder som börjar bli jul.

Dagens lucka i Julkalendern? Den står Polyfield Hill för, och den hittas HÄR.

 
 

flingan

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “Att spendera denna veckan hemma.

 1. Den där italienarn? Är det en man, en bil, en hund, en olivolja eller rent av ett vin? Man blir ju nyfiken i viket fall 🙂
  Ha en fin och underbar dag tokiga du!

 2. Är lite i samma situation… Har två whippet men tycker nog ändå att det finns plats för en liten italienare i hundkorgen

 3. Menar du en italiensk vinthund? De små?
  De är ju kopior av min whippet, färgen och allt… vill så gärna ha en liten italienare senare i livet jag med. Så söta och det är ju något speciellt med vinthundar… <3

  1. Ja exakt! Har velat ha en sån i flera år, bra komplement i storlek till flickorna. De finns ju i lite olika färger, men jag skulle vilja ha en grå.

 4. Så stor han börjar bli Buse. Vänta bara till nr 2 kommer då blir han helt plötsligt jättestor. Kommer ihåg när jag fick min dotter nr 2 och då var min äldsta bara 1 år och 10 månader. Men hon var ju gigantisk då tyckte jag.

  Kul med ny hund ifall det blir så. Ha en fin dag. Kram Annika

 5. Hahaha!! Min första tanka va. Oj jisses här va vi öppna om våra sug minnsan, och såg mer en brunbränd man i speedos framför mig. Men vid närmandet eftertanke va du inte så gravid galen! Haha

 6. Vi skaffade vår första hund i somras och det var såklart en Italienare. Har aldrig någonsin
  ångrat valet av hund. En helt fantastisk ras och vi njuter av vår underbara kille varje dag! Vi är
  också sugna på en liten goding till. Har tips på bra uppfödare om du är intresserad.

  Kram Pernilla

 7. Åh jag var SÅ inne på att jag skulle ha en grå iggy, tills Bessie dök upp och bara råkade vara sådär härligt varmt sandfärgad.. det går inte säga nej till ett par stora iggy-ögon som tittar på en och verkar säga ”älska mig!” 😉
  Även jag har tips på en (eller två faktiskt) fantastiska kennlar med fokus på friska, glada hundar.

 8. Hej
  Alltid Underbara bilder och drömmen!!!!
  Tänkte fråga vad du målat golvet med för färg? Ska måla mina golv och har hundar.
  Tack på förhand
  Maria

 9. Måste bara fråga, hur får ni plats i bilen? Vi har två små barn och en hund och vi får knappt plats! Om dubbelvagnen ska med får mannen ta egen bil

  1. Alltså det är ju en parodi ibland 🙂 men nu köpte jag en större bil och en takbox är räddaren för oss. Flickorna tar hela bagaget, sen packar vi i boxen och i sätet bredvid Buse. Vagn tar vi sällan med till Drömmen, ska vi bara handla kan han gå eller åka kundvagn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *