Att bli ansiktsvaxad igen.

 
 

AT2B7489

 
 
 

Minns ni ansiktsmasken jag testade  för ett bra tag sen? En svart, effektiv historia som liksom får torka i ansiktet och sen riiiiitch! sliter man av den och får en himla massa snusk med sig. Den liksom lyfter av pormaskarna.

Just den.

Den fick jag ett nytt paket av nu skickat till mig, och det var väldigt lägligt. Den här tiden på året gör jag gärna ansiktsbehandlingar, masker och tar hand om huden lite extra. Och eftersom jag gillade den sist och de jag själv beställt var slut, var jag glad för några nya masker.

 
 
 

may

 
 
 

Först penslar man på masken (om ni nu undrar vad jag gör på bilderna, hrm).

 
 
 

AT2B7524

 
 
 

Sen väntar man i 30-40 minuter tills den har torkat till en gummiliknande massa. Och då – då pillar man upp en liten kant på masken och så drar man.

Jo. Det är inte skönt.

Man får inte bara med sig pormaskar utan även en himla massa små fjuniga ansiktshår på köpet. Mycket praktiskt.

 
 
 

AT2B7562

 
 

AT2B7564

 
 
 

Men bäst är efteråt!

Då är huden rosig och renare. Det syns verkligen att den drar med sig sånt som inte borde vara där. Inte allt, men en hel del.

Vill ni också testa så kan ni nu, i samarbete med MayBeauty, beställa till 30% rabatt med koden fru30. Mer om själva masken och så hittar ni HÄR.

Heja fixa-hemma-saker!

 
 

starli

Rekommenderade inlägg