Att ha pyntat Drömmens hall.

 
 

AT2B7048

 
 
 

Inte bara sovrummet behövdes ju vintersmyckas, utan även hallen.

Och jag tycker att det är en så himla lång väntan på den där granen, så jag tänkte att ett litet julträd får man ju börja med. För att korta ner väntan, liksom. Så jag frågade helt sonika grannen om han hade något sly han ville bli av med, och sen stod han och jag där ute i skogen med rök ur munnen och sågade ner ett litet träd i passande storlek för en hall.

Han har börjat vänja sig nu, men skrattar fortfarande när jag berättar vad jag hade tänkt.

 
 
 

AT2B7038

 
 

AT2B7022

 
 

AT2B7020

 
 
 

Trädet ställde jag i en korg på golvet, fäste mot väggen med ett juteband och pyntade sedan något kopiöst med isiga hängen och frostiga pynt. Ju mer desto bättre, inte sant?

Och det blev supermysigt!

En liten vintervärld i vår hall, i väntan på att granen ska få smyckas den också.

 
 
 

AT2B7017

 
 

AT2B7030

 
 
 

(Tofsen i cirkusfärger finns här, löven i silver är från Danmark, hjärtdekorationerna från olsson&jensen, snön är samma som jag hängde i taket i sovrummet och lyktorna är de som stod på trappen – de får bara komma in över natten).

Jag menar; vem säger att man måste vara så snäv i sitt pyntande? Vill man ha tre meter sly i hallen, fullt med pynt, då får man det tycker jag.

Och själv får jag inte nog, så är det bara.

Men nu mot Stockholm! Här ska det plåtas hela dagen, och kanske, kanske kommer jag hem med en överraskning till familjen… Vi får se! Ses imorgon igen. Fina ni.

Och dagens lucka står KyssJohanna för! Den vill ni inte missa. Finns HÄR.

 

flingan

19 kommentarer till “Att ha pyntat Drömmens hall.

 1. Min kommentar försvann visst. Ville bara säga att det blir superfint! Det är så härligt att se att du går all in med julpuntandet. Jag hade gärna haft dig som granne

 2. Jag blir så himla glad av att följa din blogg! Fantastiska bilder och härliga texter. Jag mycket peppad på trädet, men även den fantastiska mattan! Km man hitta den någonstans?

 3. Så fint! Det är rätt häftigt med för jag kan tänka mig att det är rätt högt det där trädet? 🙂
  Man får ju liksom inte samma uppfattning på bild som i verkligheten! Men fint som tusan var det!
  Här ska pyntas vid vår entré idag.. o så ska jag drömma lite. Vi planerar att bygga ut den till våren 🙂
  Ha en fin dag och lycka till i Stockholm!
  Kram Anna

 4. Hej Emma!

  Så himla fint! Känns väldigt rogivande i drömmen.

  Här hemma har vi en stor kvist i vardagsrummet med lite pynt i. =)

  Ha en fin dag!
  Kram Linda

 5. superfint! haha man kan förstå att grannen skrattar lite åt dig, men han vänjer sig nog snart. det är väl toppen att ta vara på sådant som andra ej vill ha ändå? en helt annan fråga har jag också; vet du hur Banditens operation gick? förstår att det kommer att ta ett tag innan hon ens känner sig någorlunda mänsklig igen, men vi är många som tänker på henne så det vore skönt att veta om hon efter omständigheterna är ”ok” <3

   1. ok tack, skönt att höra att inget gick helt fel under operationen iallfall. håller verkligen tummarna för henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg