Att starta julen om några timmar.

 
 

AT2B4396

 
 

AT2B4280

 
 

AT2B5340

 
 

AT2B6048

 
 
 

ÄNTLIGEN!

Äntligen är det fredag! Och äntligen slipper ni höra mig tjata om nedräkning utav dagar. För idag är det dags! Idag åker vi till Småland. Mannen ska arbeta klart, jag ska arbeta klart, husvakten ska komma och bilen ska packas. Men sen. Sen är jag på plats, och bloggen vaknar till liv lite igen och julledigheten börjar. Ä-n-t-l-i-g-e-n!

Hur ser det ut för er? Få ni vara lediga nåt i jul? Har ni några planer?

Ni vet ju våra planer; vi ska låsa in oss och elda och äta mat och baka och gå ut i skogen för att hugga en gran, pynta klart, slå in klappar, få besök och hoppas så mycket på snö som det bara går (även om det ser mörkt ut).

En jul har aldrig varit så efterlängtad.

Och för er som vill vinna Voluspa eller Enjoy Candles eller nåt annat trevligt för runt 1500 kr – ni tittar in HÄR.

 
 

slut

13 kommentarer till “Att starta julen om några timmar.

  1. Förstår att du längtar!
    För oss blir det en lite annorlunda jul, då mannen jobbar båda juldagarna, men julafton är bara vår. Min, mannens och sonens.
    Och genast efter julen blir det att dra igång med garderobbygge, så vi har i alla fall program;)

  2. Åh det låter underbart!
    Jag arbetar 3 timmar till sedan går jag på semester och kommer inte tillbaka förrän 8:e januari, OM jag kommer tillbaka. Gravid och kämpar på för fullt med att kunna arbeta så länge som möjligt.
    Njuuut er ledighet i drömmen och ta hand om dig!
    Kram R

  3. Njut av Er julledighet i Drömmen, härligt!
    Själv är jag bara ledig två dagar i jul men jag har ett jobb
    jag trivs med och det är inte fy skam det heller..

    Jag läser bara bloggar i mobilen och tyvärr är
    Er portal den svåraste, när man förstorar så måste
    man fösa texten fram och tillbaka hela tiden.
    Det gör att jag drar mig ibland för att läsa era bloggar, synd.
    Är det fler som sagt det och är det något ni kommer att ändra
    på så småningom? Hoppas det:)

    Kram och God Jul

    1. Har du en iPhone? Jag lägger min ner när jag läser våra bloggar, funkar tokbra. Eller aktiverar ”Läsarvy” 🙂
      Kram

  4. Låter så härligt med er ledighet i jul.
    Vi är också lediga här, men inte i mellandagarna. Det blir ju ganska många dagar ändå som blir lediga och det ska bli så skönt. Vi ska vara hemma, ta det lugnt, äta gott, dricka glögg och julmust, läsa böcker, mysa på alla sätt. Snön lyser med sin frånvaro och så blir det antagligen i julhelgen också. Lite synd, men det är sånt man får ta.

  5. Åhh vad härligt det kommer bli för er!
    Själv ska jag jobba alla dagar fram till julafton i min nyöppnade butik (9 veckor idag!) Mr & Me och hoppas på julrusch! Sen är jag ledig julafton, juldagen och annandagen…då ska jag ligga i soffan och mysa med barnen och äta godis och go på tv och bara vara.

    Önskar er en underbar jul och ett gott nytt år!

    Kram Malin

  6. Halloj !! Låter Helmysigt , det där huset är ju som gjort för att fira jul i 🙂 Här är vi långlediga hela familjen och åket förmodligen på skidsemester en vecka nån dag innan nyår och firar i så fall nyåret nånstans i Alperna mellan italien o österrike , inte helt fel om vi bara får till det 😉 Kram på dig , ska verkligen bli kul att få lägesrapport från Drömriket 😉 Monica i Rom

  7. Ingen ledighet här, jobbar måndag till måndag julveckan och sedan hela nyår. Ska försöka klämma in besök hos familjerna på kvällen. Om inte annat för att sno med julmat i matlådor

  8. Jag kommer jobba måndag och tisdag båda veckorna nu vilket gör att jag har lite lätt julpanik inför helgen med allt som ska ordnas. För jag satsar på julefrid på julafton och mellandagarna med restfest, ost och kex, läsande av julklappsböcker m.m. Men som sagt, i helgen ska det bakas, handlas, slå klappar och fixas i allmänhet. Som tur är har vi hjälpts åt att städa idag så vi är lite på banan. Om du vill ha ett fint jultips till nästa år med barnen är det en adventskalenderbok som heter ”God jul lilla Lök”, ett kapitel om dagen fram till den 25:e, mina barn är 6 & 8 och har verkligen gillat. God jul till er 🙂

  9. Jag bor i Kanada sedan maj i år och läser din blogg varje dag, drömmen påminner så mycket om min dröm som ligger i Värmland. Tack för att du delar med dig. Det gör att det inte känns riktigt så långt hem 🙂 hoppas ni får en riktigt mysigt jul och att du hinner uppdatera mycket 🙂 kram E

  10. För mig kommer den här julen med blandade känslor då min pappa dog för snart 1½ månad sedan. Julen kommer ändå och då jag har barn så försöker jag att ha julpepp ändå, dock är det svårt när någon saknas i familjen.
    Det ser härligt ut när din man och Busen sitter mitt på golvet och är så djupt koncentrerade ihop. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg