Att ha lyxat till det.

 
 

AT2B2034

 
 

AT2B2035

 
 
 

Äsch.

Vi lyxade till det lite idag.

När graderna fortsatte att krypa neråt och vi satt där i Drömmen och tittade på varann så slog det oss att vi kanske skulle göra något som vi inte gjort på ett tag – ta in på hotell. Bara en natt. För att liksom duscha och bada och beställa roomservice och skippa alla de där underställen i några timmar.

Svettas lite.

 
 
 

AT2B2037

 
 

AT2B2047

 
 

AT2B2043

 
 
 

Så jag hittade ett som tog hund och sen var det bara att boka. Och packa ner stoooora groomingväskan; den med alla attiraljer som man saknar när man har det lite spartanskt. Håroljor, inpackningar, krämer, ansiktsmasker – ni vet.

Tunga artilleriet.

Det var dags för lite egenvård och ompyssling och framförallt en riktigt lång dusch.

 
 
 

AT2B2090

 
 

AT2B2099

 
 
 

Buse badade, såklart.

 
 
 

AT2B2057

 
 

Och jag badade. Så länge att jag blev skrynklig.

 
 
 

AT2B2075

 
 
 

Och nu sitter jag här i hotellsängen och lyssnar på Buses skratt och sneglar i roomservicemenyn och njuter sådär i hela kroppen av värmen, ompysslandet, insmörjandet, tvättandet och allt det där andra.

Ja, vi tog in på hotell en natt.

Man får göra sånt ibland också.

 
 

flingan

15 kommentarer till “Att ha lyxat till det.

 1. Andra sidan järnvägen har ni en fantastisk japansk restaurang som heter Izakaya Moshi.
  Ett lunchtips till morgondagen eller om du/ni besöker staden igen!

  1. Nä det tror jag inte. 2015 blir det nog till att gräva avlopp och bygga badrum först. Drömmen har det bara svårt med värmen när det är en sisådär 9 grader minus och kallare, annars är där riktigt varmt när man eldat ett tag. Och det är ju bara ett fritidshus.

 2. Det gjorde ni helt rätt i att ta in på hotell 🙂 Kan tänka mig badet kändes extra lyxigt efter att jag sett duschen i har ute i Drömmen 🙂

 3. Tänkte på det igår när du skrev om unerställ, duntcken och en kamin i högvarv ”Varför tar dem inte bara in på hotell?!?!” Och ungefär samtidigt slog det mig att det är ju för att ni ÄLSKAR det där stället.
  Men så tänkte jag, det kan inte vara sunt? Kärlek till varje pris….
  Men idag är jag lite lugnare… ni tog in på hotell… och ni verkar ej vara helt förblindade av kärleken.
  Så njut av varma duschar och av att kunna gå barfota utan att förfrysa er.

 4. Där bodde jag och mina kompisar från högskoleguiden en natt för snart ett år sedan. Eftersom vi alla har små barn hemma såg vi fram emot mat, bubbel och hotellnatt och vad händer? Någon snart person på nattklubben tyckte det va kul att utlösa brandlarmet kl 4 på morgonen. Bara att klä på sig och gå upp och stå ute i vinternatten och vänta på att få gå in igen…. Suck! Men frukosten var god

 5. Vilken härlig underbar inställning till livet. Jag älskar att läsa din blogg och din kärlek till människor, familjen och livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg