Att vakna till hotellfrukost.

 
 

1000259 2

 
 
 

Så.

Nu har vi vaknat väldigt varma, ätit hotellfrukost och ska styra kosan tillbaka till Drömmen. Där Spöket kommer ligga som på bilden, mellan Tookas framben, och njuta av kroppsvärme och där jag kommer längta efter att dra på mig termobyxorna och vandra ut i skogen och den snö som nu knarrar av kylan. Vi är lite knäppa kanske, men vi älskar ju det där stället. Även om det gärna inte får vara kallare än minus åtta grader ute. För att det ska vara hemma-varmt inomhus.

Och nyår, ja. Det är snart dags.

Vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra, faktiskt, mer än att det kommer att bli väldigt lugnt. Inget partaj, det orkar jag helt enkelt inte. Jag tar hellre en middag och lugn och ro och möjligheten att tassa och lägga mig när jag vill.

Men först; hem till Drömmen igen! Hela, rena och varma.

 
 

flingan

13 kommentarer till “Att vakna till hotellfrukost.

 1. Dom är helt fantastiskt söta alla era hundar, men det där lilla Spöket får du gärna sätta ett frimärke på och skicka hit;))
  Jag förstår att ni vill tillbaka till underbara Drömmen, även fast det självklart är mysigt med lite värme. Men snart är det sommar och då har vi ingen knastrande snö.
  Fortsätt att ha det super nu<3

 2. Åh…den blicken säger en hel del, bara gott, bla ser jag känslan av förnöjsamhet och känslan av ”en del av flocken”. Så underbart och Hon Spöket är ju så söt, hennes ögon…
  Må så gott i Drömmen!
  Kramar från Ninni

 3. Alltså Spöket! Så charmig! 🙂 Och Tooka också såklart! 🙂
  En fråga; när du fotar… vilket läge använder du dig mest av då? auto, manuellt osv?

 4. jag hoppas att vi ska få en härlig nyår. Vi ska fira in den på the lodge i deras nyår/spa-paket som de snott ihop. Det blir spa, nyårsfirande, afternoon tea, hotellnatt och hotellfrukost. Som jag längtar!

 5. Hur underbara som helst. Hur får du den underbara nyansen på dina fantastiska bilder? Älskar den värme och kärlek vovvsingarna bidrar med.
  😉 Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg