Att ha snö.

 
 

AT2B1779

 
 
 

Ja, så fick vi snö. Äntligen.

Inga jättemängder direkt men absolut tillräckligt för att lägga sig över gräs och grenar och ljusa upp hela världen. Och tillräckligt för att Buse skulle vilja ut och leka, såklart.

 
 
 

AT2B1787

 
 
 

Först lovade jag att vi skulle bygga en snögubbe, men efter att stånkande ha krupit omkring på alla fyra med magen och rullat en snöboll i en mindre evighet så blev det ganska tydligt att det där med snögubbe skulle ta halva dagen.

Så det fick bli snöbollar istället, och en snölykta.

 
 
 

AT2B1799

 
 

AT2B1812

 
 

AT2B1807

 
 
 

Och en snöängel, såklart! Det måste ju Busar lära sig.

Och inatt har kylan varit lika påträngande som förrförra natten, så vi har sovit framför kaminen och ligger nu ännu under duntäcken och tittar på fönsternas rimfrost och funderar på hur länge vi ska dra på det där med att gå upp. Men Buse vill inviga pulkan och flickorna vill springa, så det är bara att dra fram termokläderna och ge sig ut.

Men först frukost, mer tid under täcket och den där varma chokladen vi numera verkar leva på.

 
 

flingan

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha snö.

  1. Så fint:)
    Vi byggde en snögubbe i modell liten (typ 1m med hatt och allt) när första ordentliga snön kom. Sonen på 1,5 var mycket förundrad över varför jag och mannen kröp runt på alla fyra för att få ihop bollarna;)

    Idag står ombyggnad av garderoben på schemat. Behöver göra utrymme för lillasyster/brors kläder. Bara lite mer än 3v till beräknat nu. Spännande♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *