Att ta lördagskväll i skogen.

 
 

AT2B1859
 
 

 

Lördag.

Inte för att dagarna spelar någon roll, de flyter ihop i vilket fall här ute och skapar ett pärlband av veckodagar utan helg och vardag. Det gör ingen skillnad om det är lördag eller måndag.

Vad har ni hittat på?

Vi har lekt i snön, lagat mat och varit en nödvändig väna inne i Växjökaoset för att proviantera; vi fick ta en sväng på ICA för att fylla på förråden och det tog minst sagt på krafterna. Det är inte klokt vad mycket folk som kan rymmas i ett köpcenter när det är mellandagsrea! Jag vägrar ju kategoriskt att gå in i butiker just under såna dagar (nätet är så himla mycket smidigare) men det fick bli mat iallafall, och en pulka till Buse och så lite hårvårdsprodukter i en affär som gick att gå in i utan att få klaustrofobi.

Så nu blir det lördagskväll här i Drömmen; jag ska göra en stor skål med vaniljyoghurt och tranbär och sen krypa ner bland fårfällarna och fortsätta min Kepler.

I lugn och ro och utan stressade reahandlare.

Mycket skönare så.

 
 

flingan

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ta lördagskväll i skogen.

  1. Jag tänker som du. Tvingar mig in på ICA, för att fylla på kylskåpet och försöker sen snabbt ta mig därifrån. Mellandagsrean butiker är inte min grej. Men på nätet – där kan det vara underbart!
    Trevlig lördagskväll under fällen!

  2. Varför åker ni till Växjö när det mesta finns i Ljungby? Tänkte bara att det är bra att gynna de lokala butikerna …

    1. För att det är dubbelt så långt till Ljungby, och på sämre vägar. När det är glashala ute kör vi helst så lite som möjligt. Så i vårt fall, avståndsmässigt, är Växjö ”det lokala”. Allt i den lilla byn närmast har stängt dessa dagar.

  3. Jag lämnar helst inte vår glänta här i skogen, dessa juldagar. Behöver det handlas gör vi det i lanthandeln nere i samhället.
    Vi har med varit ute i snön såklart, så härligt! Nu ska jag ut till hästarna och ge dem lite hö till och säga god natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *