Att ha firat in året bland vitpeppar och bubblor.

 
 

AT2B0758

 
 
 

Äsch, vilken otur jag hade igår.

Nånstans på eftermiddagen drabbades jag av Illamåendet Från Helvetet (förmodligen något jag ätit) och resten av dagen och kvällen spenderades nerbäddad och med att skölja ner vitpepparkorn med alkoholfritt bubbel för att hindra en eventuell maginfluensa.

Vitpepparen eller önsketänkandet gjorde sitt, jag slapp bli dålig mer än illamåendet, men en så lyxig nyårsafton vetetusan om det var. Den får jag ta igen någon annan dag, tror jag. När jag är sugen på att äta.

Idag är jag mycket bättre men fortfarande lite skakig och ska stanna här nerbäddad till kusten är klar och orken återvänder. Oavsett – det är ju nytt år! Och nya år piggar alltid upp.

Så; peppar peppar för fortsatt bli-bättre och gott nytt igen till alla er.

Idag börjar 2015.

 
 

flingan

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha firat in året bland vitpeppar och bubblor.

 1. Åh, how I do know the feeling! Nedbäddad med magsjuka här också sedan dagen innan nyårsafton. Trodde att jag höll på att bli bättre men det vete tusan… Känns inte som det bästa sättet att inleda det nya året som jag tänkt skulle vara det friskaste någonsin.
  Hoppas att vi väldigt snart mår så mycket bättre!

 2. Uschinamej! Illamående är hemskt, jag får alltid sådan ångest då. Men ta det nu lugnt så blir du bättre snart….
  Här blir det en sån där skön dag med djuren tänkte jag. Snön är borta, inte halt så det är perfekt med en ridtur.
  Gott Nytt År!

 3. God Fortsättning Emma!
  Jag hoppas att du känner dig bättre idag.
  Tack för all inspiration du ger med både vackra bilder och underbara texter. Tack för att du ger så mycket av dig själv!
  Kram Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *