Att önska ett gott nytt år!

 
 

AT2B1492

 
 

AT2B1470

 
 

AT2B1503

 
 
 

Ja, med dessa bilder (från julafton) vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år!

Vilket år det varit för mig! Jag sa upp mig i början av året för att satsa helhjärtat på företaget och igår blev ombildningen till ett AB klart. Så nu är mitt alldeles egna ett AB!

Elsas Entourage, som jag driver tillsammans med Petra, är full av bloggare som vi verkligen tycker så himla mycket om och den konferens vi hade i början av året sitter fortfarande i hjärtat. Och Petra är en enastående kvinna, kreativ och full av idéer. Att ha en plattform tillsammans med henne är så roligt att det inte är klokt.

Buse har utvecklats dag för dag, han pratar oupphörligen nu för tiden och sakerna han säger förgyller våra dagar. Mannen har funnits genom hela året som den klippa han är; tyst och orubblig och med en kärlek som mullrar under stenen. Vi har blivit med Spöket och snart är familjen en klan på sju.

För jag blev ju gravid det här året och 3 maj väntas en lillebror till Buse. Min förhoppning om att inte väga lika mycket gick åt skogen, ha ha, och jag siktar på att nå Körberg-looken nånstans i slutet av februari. Tänk – ett barn till! Detta kaos som kommer att hitta sin plats och bli en självklarhet. Vi trodde nog aldrig att det skulle bli en till.

Och ni! Ni som har följt med hela året (eller delar för den delen) – som har stöttat och inspirerat mig och varit glad med mig och ledsen med mig, som har skrivit mail och kommentarer och hejarop, som låter mig vara den jag är utan att försöka ändra om. Det är vackert om något och hela glädjen med att blogga.

Ja, vilket år det varit. Så mycket att vara tacksam och glädjas för. Och mycket mörker också, såklart, så som det är i livet. Men det är ändå, trots allt, det jag gläds över som lyser absolut starkast. För som Jodi Picoult sagt;

“There’s always going to be bad stuff out there. But here’s the amazing thing – light trumps darkness, every time. You stick a candle into the dark, but you can’t stick the dark into the light.”

Så det tar jag med mig, och ser fram emot 2015 med förväntan och iver och en stor dos av nyfikenhet. Det jag kan se av året hittills börjar så bra att jag får nypa mig; en rolig fotografering i januari, ett riktigt stort uppdrag väntar i februari, lillebrors ankomst i maj. Sommaren ute i Drömmen alla sju. Och mål? Jag brukar inte ha så mycket mål, inte personliga. Bara förhoppningar. Men yrkesmässigt sätter jag mål hela tiden för att veta vart jag ska. Och mitt mål 2015 blir att kunna ta hela familjen med till värmen i början av 2016; två veckor nånstans där vattnet på riktigt är turkost och stranden så vit att den bländar. Det är en målbild att hålla sig varm med, något som rör oss alla.

Ja, 2015 får gärna komma. Jag är redo. Vi gör det bästa av året, inte sant? Vi gör det bästa.

 
 

flingan

36 kommentarer till “Att önska ett gott nytt år!

 1. Gott nytt år, å TACK f din fina fina blogg m alla vackra bilder.. Jag e dålig p å lämna spår, men här kommer ett

 2. Gott Nytt År Emma!
  Tack för att vi fått följa dig genom vackra bilder och tes detta år, mycket inspirerande och mysigt 🙂

  Kram Catta

 3. Gott nytt år Emma och tusen tack för att jag har fått vara med dig detta år genom din blogg. Tittar in dagligen flera gånger för att se vad du har hittat på. Tack för att du delar med dig till mig/oss. Kram

 4. Jag vill på årets sista dag tacka för din fantastiska blogg. Jag brukar aldrig kommentera nått men jag vill att du ska veta att jag finns här och njuter av varje ord du skriver och bild av vardags glimtar du delar med dig av. Så Ett Gott Nytt År och all lycka önskar jag dig och din familj.

 5. Jag är också dålig på att kommentera. Vill säga att din blogg är underbar och den första jag kollar när jag sätter igång datorn. Du är otroligt inspirerande och varierande, dessutom finns det ingen som skriver så bra som du, sådär rätt in i hjärtat från hjärtat. Vill tacka att du tar dig tid att svara när man har en fråga, det är långt ifrån alla som gör det. Så….Gott Nytt År till dig och din fina familj! Kramar Ancha

 6. Tack igen för att vi fått leva med dej detta år!! Din blogg blir bara bättre och bättre. Allt gott önskar jag dej år 2015.

 7. Fantastiska du! Tack för att du delar med dig. Du har en sådan energi, positivitet, kämparglöd och värme, bland många saker skulle jag tro :), det är med glädje man då och då kikar in hos dig. Stort grattis till allt härligt som hänt er under året, nu allra senast då ditt AB, hoppas ditt – och allas vårt – 2015 blir ett alldeles fantastiskt och förträffligt år! Tack.

 8. Gott nytt år! Jag får instämma med flera här ovanför i kommentarerna. Jag skriver sällan kommentarer men vill från hjärtat tacka för din blogg. Det piggar upp och inspirerar varje dag. Från att ha varit bästa bloggen redan förut trodde jag att jag skulle smälla av när Drömmen dessutom kom in i bilden detta året- underbart att följa! Önskar allt gott för 2015! ✨

 9. Ja, mitt år har också inneburit allt från sorger, depression, elbehanlingar, till gränsen att mista yngsta dottern två gånger pga akut blindtarmsinflammation och akut tarmvred..till att bli friska båda två..jag har börjat arbetsträna som receptionist på en Folktandvård…vi ser också ljuset framför oss med 2015..Den där känslan som gravid att båda längta och vara livrädd och planera och undra och önska och hoppas är så väl känd genom varje graviditet..med mina fyra barn har det varit lika häftigt, tungt, drygt, tjockt, spännande, oroligt, nervöst, pirrigt, undrande om hur sjutton ska detta bli…men DU…det blir bra..ni kommer älska mini-Buse lika mycket som Busen…mannen och du kommer sitta nöjda och le mot varandra och nicka och inse fasen vad vi är bra..vovvarna kommer få än mer pussar, spring i benen och härliga fluffiga plädar och mjuka kuddar…du kommer säkert vilja måla om, bygga om, köpa nytt, flytta runt på saker…sitta på trappan till Drömmen med famnen full av bebis och Buse..kanske så ammar du..kanske så ammar du inte…mommo och Sockervadds-Göran kommer älska att de hyrde den där stugan..grannen kommer hjälpa er med midsommarstången och ni kommer smaska i er så mycket gott så ni smäller av……GOTT NYTT 2015 önskar Birran, snart 37-årig fyrabarns mamma i lilla kalla och gråa Hörby, Skåne
  För lite nyårsinspo i matväg kika gärna in http://www.birran.blogg.se
  Gillar eg inte att göra reklam för min pyttiga blogg inne på din underbara….

 10. Gott nytt År till dig Emma och din familj. Underbart att få följa dig i allt vad som händer. Älskar ditt sätt att skriva så målande. Love….
  Ser fram emot 2015 och allt vade det kommer att föra med sig.
  Kärlek och harmoni.

 11. Bästa Emma, Flickor, Buse, Bulle & Man! Tack för alla vackra bilder, inspiration & tänkvärda ord.
  Gott Nytt år 2015! Kram 🙂

 12. Tack fina fina Emma för all du delat med dig av även det här året, all inspiration, all värme och det fina i att vara du. Du är en del av vardagen nu här hemma och gör varje dag lite roligare och ljusare med dina ord och bilder!
  Tack och stora lyckokramar inför kommande året!
  Tusen kramar från oss här hemma i Västmanland (som också utökat i år med en liten pojk)

 13. Gott Nytt År och tack själv för att du sprider glädje, inspiration och värme genom din härliga blogg och dina vackra bilder!! Är så glad över att det finns människor som du därute, kreativa och konstnärliga varma själar 🙂 Även om vi inte känner varandra personligen så känns det ändå som om du är en vän på något vis, en vän man vill kika in till varje dag o liksom ”heja på”!! Kramar

 14. Ett riktigt fint 2015 önskar jag dig från platsen där havet är så turkost att man tror det är photoshopat och sanden så vit och mjuk som potatismjöl 🙂 kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg