Att vara på benen igen.

 
 
AT2B1814
 
 
 

Åh jag är på fötter igen!

Så. Himla. Skönt.

Det blev aldrig nån sjukfest här hemma, tack och lov, och även om jag kanske inte skulle klämma i mig en pizza med fyra sorters ost idag så kan jag iallafall tänka mig någon annan mat än yoghurt. Helt freakin underbart.

 
 
 

AT2B1828

 
 
 

Jag har ju inte fotat särskilt mycket det senaste dygnet av förklarliga skäl så ni får hålla tillgodo med lite bilder från en av alla otaliga, älskade skogspromenader. Det finns inget som ger ett sånt lugn i själen. Och så tillfredsställda hundar, för den delen.

 
 
 

AT2B1839

 
 
 

Sånt här ser man på sina promenader;

en alldeles perfekt pudrad julgran mitt ute i ingenstans. Lite så att man blir sugen att släpa med sig julpynt nästa gång och pynta upp den, så att den kunde stå där i all sin prakt om någon annan råkade gå förbi.

Men det bästa?

 
 
 

AT2B1853

 
 
 

När man vänt tillbaka och ser Drömmen skymta där borta bland snö och trädstammar och stillhet.

Men nu ska vi fortsätta ledigheten i Lutande Huset och ha de sista dagarna där innan vardagen startar upp igen med allt vad det innebär. Och jag har hört det viskas från mannen om en surprise deluxe till mig, och surprise deluxer får jag aldrig nog av! Nej nej. Fram med dom bara.

Så det är torsdag, nyårsdagen, och jag är på benen och vi har några dagar ledigt kvar att ta hand om.

 
 

flingan

6 kommentarer till “Att vara på benen igen.

 1. Kan bara komma på (men det finns ju självklart tusen) ett ord nu, och det är; HÄRLIGT!
  På alla plan alltså:)
  En fråga; när ni är ute och går på era mysiga vägar, måste ni då vända och gå tillbaka samma väg? Sånt har irriterat mig när vi har tittat på sommarhus att antingen får man vända och gå tillbaka på den enda vägen eller också leder den ut på en åker eller ”stor” väg.
  Intressant att höra hur det är hos er bara:)
  Stor kram och skönt att det inte blev värre med illamåendet!
  ps.har det verkligen redan gått 19 dagar (som ni skulle vara i Drömmen)???

  1. Det beror på vilken väg vi tar, men det finns såna som går runt och såna där man vänder. Och oj – inte ens jag hade koll på nitton dagar ha ha 🙂 Nej det har inte gått alla dagar, vi har varit i Drömmen i 14 dagar, men vi ville avsluta de sista dagarna hemma för att hinna ta tag i lite saker och göra en sak imorgon.
   Kram

 2. SKÖÖÖNT att du mår bättre darling! God Fortsättning och ja – fram med överraskningen! 😉

 3. Jag kan inte se alla bilder pga långsamt när här på ett hotell i italienska alperna – men jag skymtar snö i Småland, så fint! Håller med om det där med skogspromenader, jag älskar också skogen även om dagens vyer med by nedanför berg med vita toppar också är fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg