Att ha ett date-dygn.

 
 

AT2B1074

 
 
 

Jamen, man blir ju lite trött och sliten av att göra ingenting.

Är det inte konstigt?

Som om tröttheten har tillåtelse att ta sig plats just då, när man är ledig, och därför breder ut sig lite extra. Men idag ska vi inte vara trötta och inte heller göra ingenting – för idag åker jag och mannen på ett dejtdygn! Ett bara-vara-ett-par-och-inte-bara-föräldrar-dygn där vi kan avsluta meningar och sitta ner för en lång middag och njuta av sällskapet den andre ger. Det var det som var surprise deluxen! Och den ser jag verkligen fram emot.

Så nu packas väskan, hundvakten kommer och Buse peppar för att rasta farmor och farfar hårt i 24 timmar.

Ett dygn med min man!

Det ska bli helt jäkla fantastiskt.

 
 

flingan

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha ett date-dygn.

 1. Nästa helg tar också vi ett date dygn. Åker iväg på minisemester bara vi två. Gäller att passa på nu innan babyn kommer, för sen är vi(jag) mera fast igen pga. amning mm. På måndagen var vi på teater med mannens bröder, så också då fick vi lite vuxentid utan en 1,5åring som springer i fötterna;)
  Lyxigt och behövs för att orka med att snart ha två små!

 2. Så mysigt för er att åka iväg så och det behöver man verkligen, tid för varann med;)
  Ha det fantastiskt och njut finaste Emma:)

  Kram
  Adela

 3. Ända sen vi blev ett par för 15 år sedan så har vi en dag i månaden då jag och min man har dejt. Vi har en regel (som var jättesvår i början) och det är att vi inte pratar om barnen och inte om jobb, det är saker man kan göra hemma. I början var det otroligt svårt att låta bli att dra upp barnen eller jobbet när vi åt middag eller gick på bio, nu är det lätt. Vi har gjort så för att svetsa ihop oss som ett par och vi vet ju att om 5-10 år så har båda barnen flyttat hemifrån och om vi bara pratar om barnen på dejten, vad ska ska vi prata om när barnen flyttat? 🙂 Ha det så trevligt på er dejt och ta hand om varandra.

 4. Blir alltid lika glad och inspirerade av din härliga stil och klokhet. Att se en välmående Buse få vila i soffan när han är trött gör mig varm inombords. I mitt dagliga arbete möter jag alldeles för många barn som inte får sova fast de är trötta för föräldrarna oroar sig för att de inte kommer sova på natten. Många förstår inte att det är viktigt att lära sina barn från tidig ålder att det är skönt att vila så vaken tiden blir lustfylld istället för slitsam. Tack för en fantastiskt blogg finaste Emma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.