Att ha haft det underbart!

 
 

AT2B2299

 

 

 

Nu är vi tillbaka!

Beklagar ett ”långt” uppehåll för att vara mig; men min Mac bestämde sig för att ta semester igår och har sedan dess vägrat att vara tillgänglig. Jag har ju haft problem med den en längre tid som ni vet, stackaren börjar bli trött, så det var bara att acceptera att den nog har gjort sitt som arbetsverktyg, pensionera den och åka till Macstore för att införskaffa en ny.

Så nu sitter jag här med en ny Mac, men det finns en del att göra för att den ska funka optimalt – program ska installeras, bilder ska föras över, inställningar ska följa med. Så jag får berätta mer om vårt datedygn imorgon helt enkelt, när jag fått fason på den här och kan arbeta med alla bilderna från det senaste dygnet och inte bara den ni ser ovan.

Men vi har haft det underbart, alla depåer är påfyllda och jag är fortfarande tonårsfnissig och glad efter att ha hållit handen i 24 timmar med den finaste skäggiga jag vet.

Datedygn är det bästa, alltså.

 

 

flingan

12 kommentarer till “Att ha haft det underbart!

  1. Så mysigt med datedygn! Ser framemot bilderna och under tiden ska jag försöka inspirera min man till detsamma – det här med datedygn alltså 😉 Om jag inte själv bjuder till det hihi!

  2. Men.. Det kanske var helt perfekt att den lade av, datorn, så att ni helt och fullt fick ägna er åt varandra! 🙂

    1. Hej! Jag har en Canon 5D Mark III och jag redigerar absolut – för mig är redigeringen 95% av bilden.

  3. Din kappa o scarf ser underbara ut! Var har du köpt dom? Låter som ni haft en härlig dejt du o mannen din 🙂 Du o din mage är så vacker btw, gravid glow! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg