Att ha söndagsmyst.

 
 

AT2B2366

 
 
 

Idag var det en så himla fin dag!

Solen sken och termometern visade plus fyra grader, och efter att ha varit ute ett tag bestämde vi oss för att ta en lyxlunch på Emporia. Är det söndag så är det, liksom.

(Jag hade på mig en gravidklänning från ASOS, gamla Primeboots, halsduk från Stylesnob och en kappa jag beställde för någon månad sen och som jag nu växt i – extremt prisvärd och finns här).

 
 
 

AT2B2401

 
 

AT2B2404

 
 
 

Buse var stenhård.

 
 
 

vp

 
 
 

Vi gick till Vapiano!

Alltså det är ju så gott. Och finns så mycket att välja på. Jag tog carbonara, mannen aglio e olio och Buse nån variant med scampi och spenat i gräddsås som han sa smaskens! om och tuggade i sig med god aptit.

 
 
 

AT2B2419

 
 

AT2B2425

 
 

AT2B2442

 
 

AT2B2437

 
 

AT2B2447

 
 

Där satt vi länge och bara njöt av maten, det är svårt att göra annat.

Och sen gick vi en liten runda på Emporia. Jag fixade naglarna för första gången på typ två år, Buse lekte i lekavdelningen så länge, mannen sörplade Americano och så handlade jag ännu en bunt fantastiskt vackra rosor att ta med hem. Ni har ju sett en tjuvtitt på de jag fick igår, och de här var nästan lika fina. Tänkte att lite rosor till sovrummet kunde vara fint.

 
 

AT2B2464 copy

 
 

AT2B2488

 
 

AT2B2489

 
 
 

Och där står dom nu i kvällssolen och är alldeles fantastiska.

Så var alltså vår söndag. Jag har några bilder kvar från Köpenhamn att visa, men ikväll tänkte jag bara koncentrera mig på att bada med Buse, se någon form av film och äta sisådär ett eller två kilo clementiner under tiden.

Det är – hrm – hårt jobb att bygga lillebror.

 
 

flingan

11 kommentarer till “Att ha söndagsmyst.

  1. hej! vilken fin kappa och din mage.. åh!

    jag och min sambo har aldrig varit i köpenhamn tillsammans och funderar på att göra en weekend där i vår. har du möjlighet att komma med några personliga favoriter/tips eller kanske sätta ihop en köpenhamn-guide i ett inlägg? 🙂 vore så glad och tacksam för det. stor kram till dig! och tack för en underbar blogg.

    1. Mina tips är helt klart de från förra inlägget; bo på någon av Guldsmedens hotell (Axel är närmast Ströget men ligger lite i ”ghettot” innan man hittar rätt väg så det kan vara halvkymigt att gå dit i mörkret), ta en lunch eller brunch på Café Norden och drick varm choklad på Starbucks 🙂 Kvällsrestaurang har jag ingen favorit ännu, det beror på vilken typ av mat man gillar, men det finns en bra indisk i närheten av hotell Axel.
      Kram

  2. Låter och ser ut som en förträfflig dag! Såg att Vapiano har öppnat i Göteborg, är inte så lite sugen på att gå dit och testa. Det får nog bli en familjelunch där någon helg snart. Pasta är ju det enda som garanterat faller kiddon i smaken, så en pastarestaurang känns som ett säkert kort för ett restaurangbesök 🙂

  3. Emporia är fantastiskt och de har verkligen det mesta man behöver! Har varit där en gång bara men det är verkligen snyggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg