Att ha gjort Köpenhamn, del 2.

 
 

AT2B2236 copy

 
 
 

Efter att ha hängt på hotellet i någon timme och mumsat bär och vilat benen efter dagens promenerande så skulle vi gå ut och äta, tyckte vi. Mat är bra.

Jag tog på mig Världens Snyggaste Kappa som jag köpte på Weekday på Ströget tidigare under dagen eftersom den var helt perfekt och liksom ropade in mig från gatan. Vad tycker du? frågade jag andlöst och höll fram den mot mannen. En riktig Olivia Pope-jacka nickade han, och i det ögonblicket älskade jag honom nog lite extra gränslöst – för att han känner mig väl nog att veta att det var exakt det jag tänkte när jag höll i den, och för att han fortfarande lyssnar på mig nog för att höra när jag svamlar om Olivia Pope och hennes kappor.

 
 
 

AT2B2249 copy

 
 
 

Under hade jag en gammal, grå långklänning, en kavaj och klackar från Stylesnob.

Det är inte så lätt att klä kulan alla gånger, men en långklänning funkar bannemig alltid.

 
 
 

AT2B2205

 
 
 

Det var vackert ute. Danmark kan verkligen vara förtrollande.

 
 
 

AT2B2287

 
 
 

Vi hamnade på nåt italienskt ställe jag inte minns namnet på;

mannen åt lamm och jag tog en krämig carbonara. Jag vet inte varför, men carbonara verkar vara pasta of choice under den här graviditeten (jag som inte äter det i vanliga fall) och jag väljder det i nio fall av tio. Jag tror dock att det mesta beror på att jag åt en carbonara i världsklass på Fröjd för ett tag sedan och den kan jag bara inte släppa. Ingen har kunnat mäta sig med den.

Nästan värt att köra till Osby bara för en tallrik, faktiskt.

 
 
 

AT2B2217

 
 
 

Och sen var det tillbaka till hotellet där vi låg länge huller om buller och såg på Dr Pol och pratade till långt efter midnatt.

En så himla fin dag var slut.

 
 
 

AT2B2295

 
 

AT2B2294

 
 
 

Men vi hade ju en lördag också!

Och den firade vi med att checka ut och vandra bort till Starbucks för frukost. Deras signatur caramel hot chocolate hade viskat efter mig sedan dagen innan då jag tog en nästan direkt vi kom av tåget, och det var den bästa start på dagen jag kunde tänka mig. Mmmmm.

 
 
 

AT2B2291-2

 
 

blommor

 
 
 

Sen begav vi oss hem!

För att hitta mig en dator, hämta upp Buse och hälsa på hundarna. Med oss hade vi en stor påse från Disneyaffären innehållande något Buse inte släppt sen vi kom hem; en Buzz Lightyear! En extremt uppskattad present. Och i Hyllie fick jag världens vackraste rosor av mannen som en slags avslutning på vårt datedygn i Köpenhamn.

Jag kunde inte bett om bättre 24 timmar, faktiskt.

Det får vi göra om.

 
 

flingan

7 kommentarer till “Att ha gjort Köpenhamn, del 2.

  1. De få gånger jag varit i Köpenhamn så har jag aldrig blivit besviken, riktigt mysig stad!
    Du passade jättefint i kappan 🙂

    Ha en fin söndag i solen!
    Kram

  2. Vad fin du är!! Jag saknar min kula lite, min lille kille är snart 3 månader. Men jag älskar honom mer än kula

  3. Det ser härligt ut, sa just till maken att vi borde ta en week end i Köpenhamn. Han höll med! Vilken otroligt klok & duktig make du har! Kappen är väldigt olivia-pope:ig och väldigt fin på dig! ❤️

  4. Vilket trevligt dygn, bli inte förvånad om ”någon” blir galen i Pasta Carbonara, så har det varit för mej, det jag gillat under graviditeten, det gillade bebisen som barn sen också…eller galen i det likt de cravings man får under graviditeten. Vilken härlig make du verkar ha!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg