Att gå mot bättring.

 
 
AT2B6919
 
 
 

Nämen, se!

Någon är uppe. Hjälpligt uppe iallafall. Han har varit feberfri idag och har bara en hes hals kvar och lite förkylning som envisas med att ge hosta och snor, ögonen är klara och örat gör inte ont. Så Buse är verkligen på bättringsvägen (Tooka likaså, hennes ögon är precis som de ska vara nu när hon får droppar).

Det är ju så man börjar se ljuset i tunneln.

Själv har jag *peppar peppar* inte blivit smittad med någonting och hoppas att det håller sig precis så i minst en vecka till. För på söndag åker mannen på kurs i en dryg vecka och jag blir ensam kvar, så att ligga däckad i feber just de dagarna vore inte riktigt optimalt om vi säger så. Det får gärna vänta. Det finns få saker som är så mycket misär som att ha influensa och samtidigt försöka ta hand om en mycket pigg och mycket frågvis treåring.

Men iallafall – det går framåt!

Och det är så skönt att se honom på benen.

 
 

flingan2

16 kommentarer till “Att gå mot bättring.

  1. Åh ni har ett så underbart hus!

    Undrar var du köpt den vita taklampan? Är ute efter en sådan till huset vi nyss köpt 🙂

  2. Här har jag, tack o lov eller vad man ska säga, lyckats tajma feberunge med febermamma. Vi ligger i varsin soffa och äter glass, hon kollar på Disney junior, jag har börjat på Scandal. Idag sov-slumrade vi i nästan 5 timmar. Men nu vill vi faktiskt bli friska. Sjukt drygt att vara så här smällgravid (trots typ 11 veckor kvar…) och sjuk. Minst som en man flu!

  3. Underbart att höra att er Buse mår bättre nu! Vilket härligt ljus i vardagsrummet, jag får nästan vårfeelings men jag antar att snön har börjat yra över er i Skåne med och inte bara här uppe i Halland…

  4. Läser din härliga blogg varje dag, gillar din känsla för inredning och dina bilder speciellt. Fastnade för täcket/pläd/överkastet som ligger till vänster på soffan. Märke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg