Att snart vara alla hemma igen.

 
 

AT2B7021

 
 
 

Onsdag.

Vilket innebär att mannen snart kommer hem från Stockholm och vi är hela familjen samlad igen. Så här länge har vi nog aldrig varit ifrån varandra tror jag, hur tramsigt det än må låta. Och jag saknar honom. Varje dag.

Men vi håller oss sysselsatta Buse och jag. Har besök och övernattningar här av vänner, dukar upp mycket fika i vardagsrummet och ligger sen bredvid varandra på kvällen i sängen och pratar om hur dagen varit och vad vi ska göra dagen efter. Och hur många dagar det är kvar tills pappa kommer hem, och varför det är snö ute och varför det är så mörkt.

(Det är extremt mycket varför just nu. Om typ allt).

 
 
 

AT2B7020

 
 

AT2B7019

 
 
 

Så det har varit en riktigt fin vecka ändå, trots att någon fattats oss.

Jag har hunnit med massor (älskar den känslan), Buse har varit frisk, jag har varit semifrisk och snön har faktiskt kommit, även om den hittills bara blygsamt pudrat taket och knappt täcker gräsmattan. Man kan ju inte få allt, liksom.

Sammantaget? Allting väl.

 
 

flingan2

12 kommentarer till “Att snart vara alla hemma igen.

  1. Spännande att höra vad du tycker. Visa gärna med den på vid tillfälle. Jag har också make up store sen länge men provar nu jane iredale, den som är som en mascara, men gillar den inte än( ska ge den ett tag till)
    Jättekul att få lite badrumsinspo, fint har ni, överallt!
    Kramar

    1. Menar du vad jag tycker om ögonbrynspennan? Den tycker jag är fantastisk 🙂 Jag har den på alla bilder 🙂
      Kram

  2. Jadu, man saknar inte kon förrän båset är tomt sägs det…hahahaha..jag är likadan känns i hela kroppen när mannen el ngn av barnen är iväg…man blir liksom inte sig själv…Sen att vara själ som gravid och ha barn och hundar gör ju en lite sådär orolig..fast man klarar det med bravur…Min man var på 4 dagars hemvärnsövning när jag väntade barn nummer fyra och var hög gravid….det var ingen rolig grej..hade foglossning så jag inte kom utanför tomten utan att stå med smärtor o svära…men men…Hoppas du får en trevlig upplevelse av specialist mödravården och ett lugn kan lägga sig..jag har varit i konakt med dem i lund tre ggr kring mina tre sista graviditeter och det var mkt bra..jag har bara gott att säga om kejsarsnitt…men jag har ju bara det att jämföra med…
    Hoppas ni får en underbart mysig kväll och min Nea 4 år är också väldigt undrande, klurande och tänkande…sen räknar vi ner på fingrarna om ngt speciellt ska hända och själva dagen som det inträffar på är tummen…som vi döpt till ”tummetotts-dagen”..men att vänta och förstå att det tar några dagar..är vääääääääääääääääääldans svårt….det blir mkt frågor…ibland ångrar man att man berättade:=)
    Varm kram på dig och dina pågar<3 Birran

  3. Vilka undebara bilder! Är det linne i sängkläderna? Dom ser så gosiga ut. Här har det snöat konstant typ sen en vecka tillbaka och det är som ett magiskt vinterland. Hundarna blir som galna och bara springer omkring så det yr snön. Hoppas ni får en fin kväll hela familjen

    kram på dej

  4. Åh den där perioden är helt galen. Och det känns som om det varar för evigt. Det är verkligen varför till allt och vissa saker är helt bisarra att svara varför på. Ha det så härligt och tänk så mycket du kommer att lära dig genom google! Det var liksom bara början på alla frågor för det fortsätter bara ju äldre de är och det är ju makalöst härligt att de vill veta och lära hela tiden. Skönt att din man kommer hem. Det är knasigt när man inte får vara tillsammans.
    Kram på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg