Att åka på uppdrag.

 
 

AT2B6199

 
 
 

Och så blev det torsdag bara sådär och jag har gnuggat sömnen ur ögonen och försöker göra mig redo för att åka till Limhamn och fotografera. Det är Copperplate som behöver nya inspirationsbilder – och det är ju alltid så himla roligt (dock något kontraproduktivt, för jag blir alltid så sugen på alla nyheter att det där arbetet mer eller mindre går jämnt ut i slutändan). Jag blir alltid tankad med kreativitet när jag får kliva in i en vacker butik och fotografera alla dessa ljuvliga ting som väntar.

Så det gör jag idag, minsann.

Fotograferar vackra ting, hänger på Limhamn och kanske, kanske köper med mig ett lass Limhamnsbomber hem…

(Väldigt troligt, ja).

Ses snart igen!

 
 

flingan2

18 kommentarer till “Att åka på uppdrag.

  1. Ja alltså, dessa Limhamnsbomber!!! Efter att ha läst så mycket om de på din blogg, var jag bara tvungen att svänga förbi där när jag var i Köpenhamn i höstas och nu är jag HOOKED!!! Skulle kunna åka heeela vägen från Uddevalla bara för dessa 😀 Lite tur för figuren är det ju att de inte finns runt hörnet…

  2. Nu är jag nyfiken – vad är Limhamnsbomber?

    Jag är ny på din blogg, bara läst något inlägg innan. Men jag följer dig på instagram och igår gick jag in här och kollade låååångt i arkivet, nu har du garanterat en trogen läsare till!!! Jisses jag gillar din inredningsstil och är helt fast 🙂 Här kommer jag fortsätta ”hänga”!!
    Vart i Småland har du drömmen? Jag bor i Älmhult så jag va bara nyfiken där med haha 😉

    http://lotte4.blogspot.se

  3. De där Limhamnsbomberna undrar om det finns något liknande i Stockholm? Någon bloggläsare som vet? Vill ju prova.

    1. Finns garanterat. Kallas pariserbulle av några vet jag, men det måste finnas nåt kondis i Sthlm som har.

  4. Hahaha..har du googlat på Limhamnsbomber Emma och sett att du är med bland bilderna:=)
    De finns som Pariserbulle på Lindquists konditori i Stockholm bla såg jag…Man borde kunna baka egna..dök upp massa recept….Min bror m fru bor i Limhamn dags de bjuder på fika och bomber snart då alltså:=) kramis

      1. Åh, då är det ju en liten promille av varför han är en sådan fin gosse som älskar att kramas, pussas, mysa och klappa på sin mamma..full med vaniljbulle med vispgrädde i generna..ska minsann undersöka det där med att baka…fast är det vispad grädde i..eller vispad grädde med vaniljkräm..kanske dags att åka dit och provsmaka ett lass för att analysera….de borde ju faktiskt ge dig en pall i veckan som gör så mycket reklam minst…..

  5. Åh så roligt, hoppas vi får se fina bilder sen :))

    Men du, jag vann ju Desenio-tävlingen för sjutton!! Blev så glad så jag kissade på mig nästan!! Tusen tack, oj oj oj, här ska shoppas finheter att pryda väggarna med, underbart!

    Ha en riktigt fin och rolig dag fina du,
    kram Catta

  6. Nu måste vi reda ut det här med Limhamsbomber.. Är det som ’krämbullar’ eller har de svängt ihop nån specialversion av dem? 😀

    1. Som kränbullar version 2.0. Det finns liksom ingen ”öppning” upptill utan allting är gömt INNE i bullen. Och där inne finns det då sprängfullt med fluff som jag antar är grädde vispat med vaniljkräm.

  7. Haha du är livsfarlig med dina godsaker:) Marabou japp skulle jag aldrig testat, nu är jag fast.
    Köper på hemmakväll i Limhamn, men de ska komma i butik v 7.
    Det kanske får bli en tur till Limhamns Kakbod i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg