Att ha gjort ett byte.

 
 

AT2B8879

 
 
 

Nej, jag har ännu inte gett mig på att bredspackla väggarna eller demolera köket. Jag lovar. Däremot har jag bytt vårt soffbord! Som ni kan se på bilden. Här är det i och för sig precis upp-packat och monterat och jag har inte ens hunnit rätta till mattan i min iver att fotografera det, men det är så himla fint.

Jag tyckte att det var en alldeles lagom kompromiss i nestinghysterin. Jag hittade det på ILVA för ett tag sedan och har sen dess inväntat en kampanj (dom har oftast kampanjer då och då) och i söndags var det bannemig 25% på alla soffbord vilket är en hel del när det är lite större grejer man ska köpa. Så då slog jag till, och dagen efter var vårt gamla soffbord sålt och mellanskillnaden blev marginell.

Perfekt.

 
 
 

AT2B8883

 
 
 

Det är mattlackat så det funkar att spilla saker på, och ojämnt och vackert och passar dessutom väldigt bra som ”fotobord” – ytan är tacksam att använda som bakgrund för diverse fotograferingar (ja, lite yrkesskadad får man vara). Och så tycker jag att färgen är så himla fin, och kommer att bli ännu vackrare när jag pimplat det med saker som harmoniserar med det mörka.

Så nu står det alltså ett soffbord och vänjer in sig i vardagsrummet och jag är fasligt nöjd. Ett bra alternativ till köksdemolering om ni frågar mig.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att ha gjort ett byte.

  1. Skitsnyggt bord!!!! Det passade in perfekt 🙂 Jag fastnade för ett bord på Fröjd så jag har ju suttit på blocket ett tag nu, men så frågade jag svärfar om han kunde snickra ihop ett sånt jag vill ha – sagt och gjort! Nu letar han material och jag får det som jag vill 😀 Perfekt med snickare i familjen!
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Åh så snyggt! Skulle passa perfekt här hemma, bara övertala sambon att ett nytt soffbord vore på sin plats.. Så att jag blir av med det där hemska lilla, gråa lackbordet från IKEA….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg