Att ha arbetsro.

 
 

AT2B8887

 
 
 

Tidiga morgnar med frost, likt den idag, är de absolut vackraste.

Det blir så underbart ljus där borta i horisonten när solen är på väg upp och kastar blekrosa skuggor över precis allting. Vilsamt på något vis. Och en perfekt kuliss för arbetsro.

 
 
 

AT2B8894

 
 
 

Och här inne sitter jag oftast och startar dagen.

i samma blekrosa morgonljus, med morgontossor och kakaduahår kollar jag mailen och stämmer av almanackan för att se vad som är planerat för dagen. Utan min almanacka skulle jag inte kunna fungera – jag är värdelös på att hålla sånt i huvudet. Jag måste ha en överblick minst en vecka fram, annars skulle jag missa varenda möte eller telefonsamtal eller bokning känns det som.

 
 
 

AT2B8900

 
 

AT2B8908

 
 

AT2B8906

 
 
 

Mac:en som jag älskar (men slängde i golvet när den var typ tre veckor gammal, så nu ser jag bara på halva skärmen… jag ska lämna in den men har hittills inte funnit en lucka då den inte behövs på nån dag), ett stort glas vatten att släcka graviditetstörsten med efter natten, mobilen jag inte kan vara utan och så de där ljuslyktorna som jag är så förtjust i och som ger nästan exakt samma sken som sol på väg upp i frost. De är som de där saltlyktorna nästan, fast billigare (finns här). Dom får fladdra ljus på mornarna tills det blivit så mycket morgonsol inne att jag likaväl kan blåsa ut värmeljusen eftersom det inte syns att de är tända.

Så ser alltså min arbetsro ut.

Frostmorgon-sken, teknik och små isberg till ljuslyktor.

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att ha arbetsro.

 1. Så OTROLIGT fin förstabild!! Himlen är vacker 😀
  Här börjar morgonen med att få iväg skolbarnen till bussen sen fortsätter jag och bebisen i soffan till Nyhetsmorgon:-) Hoppas du får en bra fredag, här vaknade vi på helt underbart humör – allihop!!
  Kram
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Jag älskar ljuset som kommer så här års. Det är underbart att fotografera i och härligt att njuta av.
  Jag hoppas att hela helgen fortsätter i samma ljus.
  Ha en härlig helg!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg