Att ha en ta-hand-om-torsdag.

 
 

AT2B8826

 
 
 

Här har ni ett ganska så trött preggo idag. Om man säger så.

Min graviditetsinsomnia slog till inatt igen och höll mig uppe från 02, och då brukar jag inte studsa runt och sjunga Disneysånger dagen efter direkt. Snarare vara lite gungig i benen och kisande i ögonen och spendera en imponerande tid med att gäspa och önska att jag var en kaffedrickare.

Fördelen? Att jag nästföljande natt nästan alltid sover som klubbad, sådär djupt och orörligt ni vet som är så skönt att det inte är klokt.

 
 
 

gr31

(Klänningen är en pastellig vårnyhet som finns här och som nu funkar utmärkt med strumpbyxor och kofta)

 
 
 

Men idag har jag lite lyx på schemat!

Först några arbeten som ska bli klara under dagen, sen ett möte i stan och sen väntar en ansiktsbehandling på en och en halv timme där jag kommer kunna ligga helt stilla och sova med öppen mun medan jag blir omhändertagen. Nu går jag ju en gång i månaden och den stunden är så vansinnigt lyxig, den kan jag leva på länge. Även om vissa delar av en ansiktsbehandling är ganska så smärtsam så är det ju så vansinnigt skönt att låta någon annan ta hand om en under en liten tid; som att gå och klippa sig eller att få en massage. Underbart.

En ta-hand-om-torsdag! Precis vad jag behöver idag.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha en ta-hand-om-torsdag.

 1. Gu så skööönt med ansiktsbehandling! Bara få ligga ner på rygg och inte göra ett skit 🙂 Det hade jag med behövt idag, bara då vara och sova när bebis sover, mycket matningar inatt! Å snart ska vi på babymassage så det blir ju mysigt för både henne och mig iaf 😉
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Precis! att bli omhändertagen är skönt, jag ä rhemma med min Viggo som för första gången sen rören opererades in för 2 år sen fick öroninflamation, åkte in på vård c men inte tillräckligt röd för antibiotika trots att det står i journalen att han ska ha det- öronbarn som han är. så i natt sprack trumhinnan så nu är han lomhörd och vi får en tripp in till stan igen. och ett utlovat fika med bara mig och Idun när syrrorna härjar på förskolan. hoppas du får sova gott i natt! jo förresten fick en family living i brevlådan i förrgår är det hemma hos er som marrakesch kakels annons är fotad ? 🙂

 3. Jag har en ansiktsbehandling liggandes hemma sedan julklappsutdelningen. Men jag har inte vågat beställa tid för den än. Är just rädd för det där momentet när jag ska somna och sova dreglandes med öppen mun. Såååå skönt, men ack så pinsamt 😉

  Lycka till med din 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 4. Hej, underbart med ansiktsbehandling! Men du har inge problem med att ligga på rygg? Jag är också gravid och så fort jag ligger på rygg mer än 2 min så stryper bebisen min kroppspulsåder så jag blir yr och om jag inte vänder mig om svimmar jag. Satt bakåtlutad i bil häromveckan o svimmade så jag höll på att skrämma slag på mini kollega, som tur var var det hon som körde.

  1. Jo, men jag ligger inte rakt på rygg under behandlingen 🙂 Dom hissar upp mig ganska mycket, och sen ligger jag på sidan upp-pallrad med kuddar och har bara ansiktet vänt uppåt liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *