Att iallafall ha håret i toppform.

 
 

AT2B8749

 
 
 

Och så blev det vecka 32.

Jag är stor nu, tung, otymplig. Och även om jag hittills inte samlar lika mycket vätska som med Buse, så börjar anklar och händer svullna på kvällarna och jag sneglar lite lätt mot näsan varje gång jag ser mig i spegeln för att se om den börjat anta Körberg-proportioner ännu.

Vi är inte riktigt där ännu, men kanske snart. Jag kommer aldrig vara en nätt liten graviditetsälva.

 
 
 

hd2

 
 
 

Men något jag är så himla glad över är håret!

Det blev ju så dåligt ungefär en tre, fyra månader efter att Buse föddes och sen har det liksom inte riktigt hämtat sig tillbaka till 100%. Men nu, nu är det som det var innan min första graviditet – tjockt och livfullt och så som jag var van vid att det en gång i tiden var. Så jag njuter av det nu, med full vetskap om att vi kanske har en sisådär fem månader kvar tillsammans innan vi återigen ska skiljas. Lite som ovänner.

Men vi är inte där än.

Och det är väl inte bara graviditetshormonerna jag har att tacka. Böddis mjuka omvårdnad och Moroccan Oil i två månader har gjort sitt det också. Oavsett så är jag så himla glad att det är tillbaka, om så bara för någon månad.

 
 
 

AT2B8801

 
 
 

Hej hej bebisen där inne! Snart ses vi.

Ja, annars då? I vecka 32? Inte sådär hemskt mycket att rapportera mer än det tunga och foglossningen och känslan av fabulöst hår. Nu är jag glad för allt extraskinn jag har kvar sen Buse, för magen är *peppar peppar* än så länge intakt och jag marinerar den minutiöst med gravidolja för att försöka hålla det så.

Annars är det väl som det är mest såhär i slutet på en graviditet; en evig längtan och det där pirret i magen som överröstar allting annat.

Det som sen blir kärlek till någon man väntat på i hundra år och längre.

 

(Kläderna? Gravidjeans från H&M, ett gammalt linne från Asos Maternity och så en klassisk Japan Knit – en modell jag aldrig tröttnar på och som känns väldigt användbar även efter att han är ute – i gråblått som finns här).

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att iallafall ha håret i toppform.

  1. Ja men vilket snyggt hår du har 🙂 Kan du rekommendera Moroccan oil? Mitt hår blev ju katastrof när bebisen va 3,5 månad så nu klippte jag av 15-20 cm och det blev ju faktiskt bättre men inte helt nöjd haha.
    http://lotte4.blogspot.se

    1. Ja nu är det ju svårt att säga hur mycket som beror på hormonerna, men jag har kört schampoo + balsam + olja + stylingcreme sen i julas och tror absolut att det har gjort mycket skillnad!

    1. Åh tack snälla du <3 Jag har Estelle & Thild Pregnancy Oil, den hade jag med Buse också och vågar inte byta :))

  2. Håret förstår jag att du är förtjust i! Svallet (lockarna) är de naturliga eller är de Böddis förtjänst?

      1. A ok, tänkte om det var någon form av permanentnig med då var det naturligt -lyxigt!!!

  3. När jag tittar på bilderna som du lagt ut minns jag med förskräckelse de egna mjukisbyxorna och gravidjeansen som aldrig ville sitta uppe riktigt. Jag tycker du ser fantastisk ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg