Att ha fått en skymt av det.

 
 

AT2B8991

 
 
 

Ser ni?

Vårljuset.

Vi fick en skymt av det igår, och jag var snabb med kameran. Och tur var väl det, för idag har det öst ner regnblandad snö i ilskna streck över åkrarna och vi har huttrande sett på och konstaterat att det där med vår nog flyttades fram en bit till.

Men igår. Då var det nära.

 
 
 

AT2B8999

 
 
 

Flickorna är snabba att skaffa sig en solplats. De liksom absorberar värme som jag själv gör; jag är också en sån som kan ligga hur länge som helst i stekande solsken utan att knorra av olust. Snarare tvärtom. Jag njuter av det; av värmeabsorberandet. Om det inte är den fuktiga, blöta sortens värme – den klarar jag inte.

Men den torra, karibiska. Åh. Den frodas jag i.

 
 
 

AT2B9014

 
 
 

Bredvid träsoffan står en korg från PB Home som jag inte riktigt vet vad jag ska ha till ännu. Men den är vacker, och det är väl också en funktion antar jag. Och mattan har ni sett innan; en Chhatwal&Jonsson. Deras mattor, alltså. Och ja; deras kuddfodral och överkast och lakan också för den delen.

Så fina allihop.

 
 
 

AT2B9021

 
 
 

Den var på besök igår; vårsolen.

Smygvarm och lovande och liksom släpande in genom våra fönster.

Och då känns det mer okej att snöblasket tagit över idag och att allting återigen blivit brunt och grått och alla nyanser där emellan. För igår var det plus åtta grader och det var torrt och här inne kunde flickorna ligga på en soffa och absorbera värme som njutande katter.

Det närmar sig. Det gör ju det.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att ha fått en skymt av det.

 1. Åååååååå!
  Det där ljuset alltså. Det är något speciellt med det. Man känner det i hela kroppen som börjar spritta av…..hopp 😉
  Snart är det över.

  Även här nere på ”varmare breddgrader” är vi trötta på vintern. Nu är det dags att sluta frysa tycker vi också.
  Och dags att få spritta lote i solljus.

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Ja visst var det härligt igår! Här hemma sitter jag fortfarande i morgonrock idag. Har varit ute m hundarna på tomten bara. Så trist väder. Jag ÄLSKAR också chatwalls saker!! Har handlat några mattor o kuddar etc på superfina cottage rosé (dock utan apostrof på eet, blev rättstavning med iPhonen!!) här i höllviken! Om du inte varit där innan kan jag varmt rekommendera ett besök!! Hon är otroligt otroligt duktig hon som har den butiken! Kram Lisa S

 3. Hos oss har det varit soligt i några dagar i veckan, men själv har ja suttit instängd i ett hus med baciller och önskat mig ut. Fast idag, då jag är lite bättre och begav mig mot stallet då och då regnar det. Älskar att man har sån ofantlig tur i livet hihi.

  Mattan var ju sjukt fin å hundarna med. Å snart är våren här…. bara lite lite kvar.

  kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *