Att ha fått tjuvkika.

 
 

 
 
 

Jag älskar Berg & Meltzer, och blev därför själaglad när jag fick ett mail av Kanal 5 som frågade om jag ville se episod ett lite före att det kommer ut. Klart jag ville! Den här gången är det Berg & Meltzer i Europa och jag kan lova att ni som är fan av de där två damerna inte kommer att bli besvikna. Det är samma dialog, samma kemi dom emellan och samma härliga känsla som får en själv att önska att man kunde ta en bil och dra runt i Europa med sina tjejkompisar och bara följa med i allt som händer och korsar ens väg.

Den här säsongen är det Frankrike, Tyskland, England, Spanien, Grekland och Italien som får besök. I första episoden åker dom till Frankrike och träffar bland annat uppfinnaren Rollerman. Hysteriskt bra.

Så – ni som är Berg & Meltzer-fans! På torsdag klockan 21:00 på Kanal 5 smäller det.

Var beredda.

 

Inlägg i samarbete med kanal5.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg