Att ha en fotomodell hemma.

 
 

AT2B9339

 
 
 

Det där Spöket, alltså.

Precis som Tant & Tooka är hon så himla uttrycksfull, och är så tacksam att fotografera. Förutom att hon är i rörelse mest hela tiden och att det är snudd på omöjligt att hänga med, då. Men det är smällar man gärna tar för att försöka föreviga den där blicken.

 
 
 

AT2B9357

 
 
 

En så otroligt feminin hund, inte sant?

 
 
 

AT2B9356

 
 

AT2B9351

 
 
 

Och när hon gör det där; slätar ut hela ansiktet och ploppar ut ögonen lite extra i snälla ta hand om mig jag är så liten-rollen är det omöjligt att inte smälta. Hon spelar den så bra, offerrollen, och man kommer på sig själv med att säga naaaw! och låta henne komma undan med i princip vad som helst.

Detta lilla Spöke. Omöjlig att inte älska.

 
 

cherry

13 kommentarer till “Att ha en fotomodell hemma.

  1. Jätte, jätte, jättesöt. Men jag tänker inte feminin. Varje gång jag ser en bild av henne så undrar jag om man använt en vinthund som inspiration till Dobby i Harry Potter. Så himla lika!

  2. Ja Emma, ditt ”Spöke” har jag älskat, sedan första fotot och alla de efterföljande du visar här i din blogg. Hon ger mig så mycket feel good känsla. Och TACK för de dessa underbara foton.
    Kram från Ninni.

  3. Å detta supersöta lilla Spöke! De andra två är eleganta och vackra. Den här lilla tösabiten är en liten godbit bara! Hur stor kommer hon att bli som vuxen?

  4. Min Saga-iggy ser ut sådär när hon vill säga ”inte måste vi väl gå ut?? när det blåser sådär…” Och vet du vad, nu är nya valpen snart tre veckor gammal och jag orkar inte vänta att hon flyttar till oss. Långa dagar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg