Att njuta av det barnsligt goda.

 
 

AT2B9360

 
 
 

Igår åt vi pannkakor igen.

Alltså, finns det något godare?! Så enkelt och så barnsligt gott och så himla tacksamt att vispa ihop när man börjar bli småhungrig och sugen på nåt snabbt. Hela familjen gillar det; jag slukar mina, mannen likaså, Tooka pratar högljutt i hopp om att få en bit, Tant stirrar stint på oss och Spöket försöker med våld komma upp i famnen för att kunna ta sig en smakbit direkt från tallriken om det skulle vara så.

Den som gillar det minst är nog Buse, faktiskt. Han tycker att det är gott, men inte sådär som man kan tänka sig att barn borde göra.

 
 
 

AT2B9361

 
 

AT2B9365

 
 
 

Mannen vill ha hjortronsylt, Buse äter sina med jordgubbssylt och banan, jag vill ha just det som är ovan; vaniljglass (som fått stå ett tag så den blivit krämig i konsistensen) och blåbärssylt.

Dör.

 
 
 

AT2B9370

 
 
 

Ja, mer avancerat än så behöver det ju faktiskt inte vara med kvällsmat ibland.

Och idag ska jag alltså iväg och hålla utbildning, snart är det helg och om vi har riktig tur går nånting så himla spännande igenom idag framåt kvällen.

Oooooo. Snart-helg-dagar! Dom allra bästa.

 
 

cherry

13 kommentarer till “Att njuta av det barnsligt goda.

  1. Jomenvisst är det goooott med pannkakor!! Jag har grädde och jordgubbssylt på, smaskens.
    Lycka till på utbildningen 😀
    Du, vilka tidningar har eran hus varit reportage i? Har du varit med i mama eller nån annan sån tidning?
    Kram
    http://lotte4.blogspot.se

    1. Oj jag minns knappt men Metro och Allers och nu kommer ju Lantliv i höst bland annat. Jag tackar nej till de allra flesta hemma-hos-reportage för det är så himla mycket jobb :S Inte mama (jag är inte så mama tror jag ha ha) men Amelia tror jag att jag har varit med i.

      Kram

  2. Det åts pannkakor här hemma igår med! Älskar pannkakor – inte för smakens skull direkt utan snarare för att det är en av de få rätterna som jag kan få äta med två händer eftersom dottern kan sitta och plocka i sig bitar själv istället för att jag ska mata henne. 😉 <3

  3. Ser ljuvligt gott ut, länge sen vi åt ”plättar`” som vi säger om dessa här uppe.
    Precis fått hem fr agnes amelia. bla doftpinnar fr voluspa. Jag har haft doftpinnar innan, men inte fr voluspa, hur många pinnar brukar du stoppa i ? Jag har 8 nu, känns kanske som lite för många, luktar väldigt mycket (men gott), kanske är mest i början, eller så får jag ta bort ett par stycken. Ha en fin dag!

    1. Hej vännen! Jag brukar nog stoppa i ungefär hälften i vårt ”stora” rum (vardagsrummet) och en 4-5 i de mindre rummen. Sen vänder jag på dom när jag tycker att de luktar mindre.

  4. Men åååå pannkakor. Det bästa som finns. Jag blir liksom som barn på nytt när det vankas pannkakor. Jag kan stå och hoppa jämfota när min vän Patricia som gör de godaste pannkakorna ska göra det till sina barn och frågar om jag också vill ha. Vardagslycka!

  5. Kan verkligen rekommendera att ha lite nutella på pannkakorna. Jag var lite skeptisk innan jag provade, var rädd att det skulle bli för sött och sliskigt men smaklökarna jublade verkligen! 🙂 Kram och må gott! 🙂

  6. Ja, pannkakor är oemotståndligt :).
    Jag kör mina med lite smör och strösocker, då förvandlas jag till 10 år igen.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg