Att ha ytterligare tecken på vår.

 
 

varen

 
 
 

Tecken på vår?

Jag samlar dom numera, en efter en, och kan konstatera att jo – det är nog minsann fullt legitimt att säga att det är vår nu. Iallafall här i Skåne där krokusarna redan är uppe och det har varit nästan tio grader varmt.

Ett tecken på vår är min dragning till guld igen, och till isglassfärger, Friska, syrliga färger som skvallrar om semester och hav och värme.

(Ringen har jag hittat här).

 
 
 

AT2B9465

 
 

AT2B9467

 
 
 

Och det här!

Hur trädet som fått övervintra inne i tvättstugan och sen bara inte kommit ut igen helt plötsligt exploderat i blommor. Hur fint? Och det rycker i trädgårdsnerven på mig, men nu får det vänta tills vi är på plats på det nya – och där kommer jag i vilket fall vara för gravid att göra något med trädgården förrän senare. Men alla våra olivträd och fikonträd och allt annat som finns i krukor tar vi såklart med, och jag längtar efter att få iallafall någon varm senvårsdag med näsan mot solen och fingrarna i jord.

Alla säkra tecken på vår; jag samlar dom. Och kan snart med säkerhet säga att den faktiskt kommit på riktigt.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha ytterligare tecken på vår.

  1. Lägg aaaaav vilken fin ring! Och du, jätteglad för er skull med nya huset, ska bli lika roligt att följa som Drömmen! Och ny bebis blir ju grymt! Varje dag med ett Emma-inlägg är en bra dag ☺️ Kul för Nicole också ju, att ni kommer bo i samma stad!

  2. Alltså wow så fint det blommar!! Helt tydligt har du hittat ett perfekt övervintringsställe! Och massor med grattis till husköpet, ska bli så otroligt spännande att få följa med er resa i ett nytt hus!! Har på känn att nya huset kommer att vara såååå snyggt att man smäller av med tanke på hur fantastiskt det ser ut i ert nuvarande hus! Kram!

  3. Ååå vilken vårkänsla du ger!! Trädet, så ljuvligt, ringen är kanske något att ge till mej själv i vår då jag fyller jämt. Dyr? Jag har redan önskat så mkt så kan inte önska mer, fniss. Ser fram emot att få kika i er nya trädgård när du börjar pyssla i den, kramis

    1. 495 kr <3 Trädgården ska bli superkul för mig också att få se i vår – det är ju en sak att se en trädgård i mars och en annan när den är uppvuxen 🙂
      Kram

  4. Jösses på priset, super! Såg dyyyyr ut. Ja precis, när lilleman kommit börjar nog er trädgård vara mycket på väg, Tänk här uppe skulle du ju bara se snö om du kollade in en trädgård, ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg