Att vara lite överväldigad.

 
 

AT2B9413

 
 
 

Alltså – ni!

Tusen, tusen tack för er respons igår; jag är fortfarande lite omskakad (fast på ett bra sätt) av den våg av kärlek och lyckönskningar ni sände åt mitt håll. Känslan av att ha så många av er med på den här färden är oslagbar och en av de absolut häftigaste sakerna med att blogga. Och jag önskar att det fanns något bra sätt för mig att berätta för er hur tacksam jag är för era ord utan att det låter larvigt.

Och ja, det är spännande. På ett sätt är det bra att jag är jättegravid just nu, för placentahjärnan håller mig anmärkningsvärt lugn och stabil. I vanliga fall skulle jag klättrat på väggarna och farit runt som en projektil för att fixa saker, och inredningshysterin skulle göra mig sömnlös av iver. Men när jag är gravid är jag som en idisslande ko med tom blick och glider mest runt i en konstant känsla av hakuna matata vilket är mycket hjälpsamt vid tillfällen som det här. För jag förstår mina begränsningar och framförallt så är jag okej med dom; jag kan tycka det är tråkigt att inte få dra ner tapeter och måla och sånt själv men jag förstår att det går inte just nu och att jag får ta in hantverkare för att få sovrummet och vardagsrummet klart i steg ett. Det har liksom blivit målet; har jag ett sovrum och ett vardagsrum som känns som oss så kan jag i lugn och ro ha bebistid och läka och hämta energi utan att behöva riva i resten av rummen förrän styrkan och tiden kommit tillbaka. För alla rum kommer att fixas, men inte på en gång. Steg ett blir att bestämma om vi ska ha sovrummen där uppe eller där nere, och sen är det bara att sätta igång. Och själva flytten – där är det samma sak. Jag kommer att packa ner i den mån jag orkar, sen är det mannen som får ta det största lasset och en flyttfirma som får sköta själva lyftandet. När jag var gravid med Buse hade jag all energi i världen (hade ju en maratonfotografering dagen innan han kom) men den här gången gör foglossningen att jag är extremt begränsad i vad och hur mycket jag kan göra, och så får det helt enkelt vara.

Men det är spännande och trots att hjulen snurrar lite trögare där inne i huvudet så må ni tro att dom snurrar; i ett hörn av vardagsrummet står saker vi köpt till det nya hemmet (och vårt soffbord har ni ju redan sett) och så fort jag sneglar dit så blir jag hjärtfladdrig och förväntansfull och fattar att det liksom är på riktigt.

Två veckor kvar tills vi har nycklarna i handen och kan öppna dörrarna och kliva in i det som ska bli vårt hem. Två veckor!

Så spännande men samtidigt lite svårt att greppa.

 
 

cherry

20 kommentarer till “Att vara lite överväldigad.

  1. Ska bli så spännande att se ert nya boende! Och så härligt för både dig och Nicole att ni kommer att bo nära varandra!
    Kram och LYCKA TILL!

  2. Stort stort GRATTIS till det nya huset <3.
    Det lät som att ni verkligen har hittat ett drömställe.
    Och Ystad som är så himla vackert!!
    KRAM

  3. Grattis, så spännande! Jag blir också lite pirrig och otålig. Vänta är inte min starkaste sida 🙂 Ska bli så kul att följa er resa med allt framöver.

  4. Stort grattis till nya boendet! Är själv i tanken iaf ,än så länge, på väg att flytta. Skall bli så kul att följa ert arbete med huset för hur fint det än är är jag säker på att ni gör det ännu finare. Roligt att läsa att du är så glad för alla kommentarer och kände att jag måste skriva för första gången på flera år. Om du fick över hundra grattis igår är jag säker på att det är många, många gånger den siffran som önskar detsamma fast kanske inte väljer att kommentera. Du är en väldigt betydelsefull person för många är nog det jag vill säga. Kram!

  5. Du är en sådan härlig, kärleksfull person Emma, du delar och ger i bloggen av det du vill dela. Vi får ta del av ditt liv och hela familjen. Dina känslor och kreativitet når ut genom bloggen fram till mig som läsare, du har en förmåga att skriva, fota och berätta så genuint. Känns som om jag har en spännande bok full med bilder att läsa och se var dag. Grattis till Ert nya boende!!! Det ska bli roligt och spännande att få följa er framtid genom dig.
    Jag är glad att jag fann din värld här och jag är glad för Er skull för allt ni har framför er och är i.
    Varm kram från Ninni.

  6. Åh, visst är det spännande att flytta. Jag och min familj är i en annan del av livet, du vet då barnen börjar lämna boet under perioder för att ibland landa hemma innan nästa färd. Vårt fina hus kändes plötsligt stort och tyst så vi ska flytta till stan och till lägenhet. Barnen hänger med men det är liksom mest jag och mannen nu. Det känns spännande, lite som när man flyttade hemifrån. spännande, med lite fladder i magen. Och så kul att planera och inreda. Visst är livet spännande<3

  7. Den dära hakuna matata kon – så fantastiskt roligt formulerat att jag skvätte kaffe över sängen!
    Du är en fena på språk och skrattframkallande beskrivningar. Och även jag tycker att det här är superkul och spännande att få läsa mer om. Stort Lycka till!

  8. Åå.. den dagen jag och min sambo köpt ett hus… dröm!!! Än är det lång tid kvar, men jäklar vad härligt det ska bli att komma bort från hyresrätt med grannar överallt. Bara att ha en egen trädgård, alltså… ljuvligt.

  9. Stort grattis!!! Ska bli sååå kul att följa er vidare, precis som med drömmen och Buse och jobb och tankar och… är sååå glad för att du finns i cybervärlden för oss som inte känner dig in private <3

  10. Åh vilken karamell du gått och sugit på! Så roligt när man hittar hem igen och igen. För så blir det ju att så länge man har sin familj med så spelar det inte så stor roll vart man bor. Kul att få följa med till ert nya, spännande att se hur ni sätter er fina prägel på det. Kram o lycka till med allt ni har framför er!

  11. Du liknar Meredith Gray på fotot. Och stort grattis till huset, så spännande det med förutom bebisens ankomst. Så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg