Att kunna vinna lite hjälp i vardagen.

 
 

helpling

 
 
 

Vad sägs om att kunna vinna lite hjälp i vardagen och få tre timmars städning under tiden du unnar dig lite tid till annat?

I samarbete med Helpling kommer här tävlingen som ger just det; tre stycken vinnare får tre timmars kostnadsfri städning var och kan lägga den tiden på något mycket roligare. Helpling är en onlineplattform för städtjänster som dessutom är omdömesbaserad på användarrecensioner för att säkerställa hög kvalitet – mer kan du läsa HÄR.

För att vara med i tävlingen krävs det att du, eller den du vill ge din vinst till, bor i någon av områdena som Helpling täcker. För att kontrollera om du gör det kan du knappa in ditt postnummer HÄR.

För att tävla ska du:

1. Gilla Helpling på Facebook HÄR.

2. Skriva en motivering/ett svar på vad skulle du göra under tiden någon annan tog hand om städningen? 

Klart!

Vinnarna väljs av en jury hos Helpling och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen pågår till och med den 24 mars.

Lycka till!

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

GRATTIS MY, LINDA OCH ANNA – NI KOMMER ATT BLI KONTAKTADE AV HELPLING.

 
 

cherry

20 kommentarer till “Att kunna vinna lite hjälp i vardagen.

  1. Åh – jag skulle garanterat ta med mig min två småtjejer och upptäcka våren ute. Åka iväg till en skog nära, leta tussilagos, titta på hästar, hoppa i vattenpölar. Komma hem, ta av kläderna ute på trappan och kliva in i ett nystädat hem – SÅ HÄRLIGT!

  2. Ojojoj, vad skulle jag göra? Bara att få känna det lugnet i att någon annan fixar städningen är ju helt ljuvligt!:-) Jag skulle ta med mig den glädjen ut på en picknick i det gröna med min härliga, underbara familj som definitivt är så väldigt värda min helt odelade uppmärksamhet!<3

  3. Vilken bra tävling! Jag skulle njuta på något café i solen, gärna ta med färska blommor hem. Tänk att slå upp dörren och mötas av doften av nystädat, vilken otroligt lyxig känsla!

  4. Jag skulle unna mig något riktigt lyxigt t ex gå och klippa mig eller fixa ögonbrynen. Den där dagen skulle bli ett minne resten av livet.

  5. Om någon annan tog hand om städningen, så skulle min 8-åring och jag ägna oss åt att få vår lilla trädgård vårfin… sedan skulle vi ha tid att bara njuta – sällsynt i vardagen annars.

  6. Jag skulle packa en ryggsäck och ta med min lilla familj ut i vårskogen. Vår 3 åring älskar att gå och titta på stenar, myror och löv, det är sällan man får tid att bara ströva och njuta.

  7. 1. Gillar på fb
    2. Jag skulle ge vinsten till mina föräldrar. De hade säkert uppskattat att få den hjälpen nu när de är till åren komna. Under tiden skulle jag bjuda på något gott ute i trädgården.

  8. Om jag vann skulle jag hämta mina barn tidigt på fritid och förskola, sätta oss i solen och äta vårens första glass utomhus. Kvalitetstid som tyvärr inte alltid prioriteras som ensamstående med heltidsjobb.

  9. Så här är det ! Jag skulle aldrig låta någon främmande eller inte någon jag känner heller få städa mitt hem , älskar att ta reda på skiten efter oss ja städa är både terapi och så får man motion på köpet galet bra ….. Kramar
    Sån är jag :))))

  10. Nääääää 🙁 Jag som så länge suktat efter städhjälp kan inte få hjälp av Helpling!! Jag som önskade mig det senast i födelsedagspresent men fick tyvärr ingen. Såå synd att jag inte kan tävla, hade VERKLIGEN önskat mig lite lugn och ro i hjärtat och själen!!
    http://lotte4.blogspot.se

  11. Vilken underbar tävling, eller vinst kanske. Tyvärr bor vi inte i ett område som är aktuellt men OM jag hade gjort det skulle jag önskat att min fina mor och far hade fått en städning. De vill helst inte att jag ska hjälpa dem med det eftersom de tycker att jag redan gör så mycket för dem (handlar, sköter räkningar, de har fått en bil av oss då deras gick sönder, lämnar färdiglagad middag varje vardag). Gamla människor vill ju knappt vara till besvär och fast att jag bedyrar att det är min pay back för en underbar barndom och världens finaste uppväxt så hjälper det där föga. Tänk om vi ändå hade bott på rätt ställe…..Kram Mia
    http://happyvardag.se/2015/03/17/autokorrekt/

  12. Jag önskar städningen till mig och min familj! Det jag skulle göra om jag vann är att packa en matsäck till mig och min lilla dotter ( om pappan kan vara ledig såklart till honom också, man vill ju inte ha med en hungrig man på turen liksom ), sen skulle vi gå till en lekplats. Gunga, åka kana, fika och bara umgås och mysa. Så som man nästan aldrig känner att man riktigt har tid till❤

  13. 1. Gillat!
    2. jag återhämtar mig just nu från utmattning, försöker hitta vanor och rutiner som kommer hjälpa mig i vardagen som mamma och yrkesarbetande. Har börjat inse att jag aldrig kommer kunna vinna tid genom att stressa, men det gömmer sig många timmar bakom sånt som alltid måste göras. Timmar jag kan lägga på att hitta ro. Att hitta lugnet tillsammans med min son och man, att hitta åter till mina vänner jag så sällan prioriterar. Att hitta styrka att ta med mig i mitt vårdande jobb. När min sjukskrivning är över kommer jag prioritera mina utgifter till att vinna tid att få plats i mitt liv. Ingen människa är en ö.

  14. Vilken härlig vinst!
    Vi står precis inför en flytt till vårt drömhus vilket skall bli fantastiskt.
    Men det är även en del jobb när man även har en liten 10 mån dotter man vill ge all sin uppmärksamhet. Det är förstås omöjligt att hinna ge både dotter och flytt 100% fokus så därför skulle jag ta med dotter och man och bara vara vi. Pausa vardagen och njuta av varandra medan huset får sig en egen behandling! 🙂

    Lycka till med er flytt, ska bli kul att följa och inspireras!

  15. Denna vinst hade jag verkligen velat vinna. Och vad jag skulle göra med tiden om någon annan tog hand om städningen är lätt att svara på jag skulle spendera tiden med mina barn. Ni vet känslan av att önska att dygnet hade fler timmar, med denna vinsten hade mitt dygn fått dessa extra timmar och det finns ingen annan jag vill spendera mer tid med än med mina små hjärtan.
    Kram Anna

  16. Om jag vann detta pris så skulle jag helt ärligt sova. Jag har inte sovit ordentligt på över två år pga två jobbiga och intensiva graviditeter. Gubben skulle få ta kidsen till nåt lekland och jag skulle gå och ta en tupplur på svärmors soffa.

  17. 1. Gillat!
    2. Ifall jag vinner hade jag under de tre timmarna velat göra många saker. Men jag tror jag skulle boka en massage. 🙂 Efter 6 månader med en nyfödd och amning känner jag mig lite sne. :/ Pappa eller farmor hade fått ta barn och hund den stunden. 😉

  18. Vilken dröm att få lite hjälp med städning! Vi har haft ngr tuffa år med förlossningsdepression, dotter född med två olika sjukdomar, som påverkar vår vardag kraftigt, en period av arbetslöshet och på det förlust av min mor. Vi kämpar hårt på att hitta tillbaka till ett fungerande liv och lite städhjälp står högt på önskelistan.

  19. Alltså nu vill jag ju inte ha någon som kommer hit och städar, men om jag skulle velat det så hade jag nog behövt ta igen mig någonstans efter att jag städat som en iller i hela huset innan städhjälpen skulle komma 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg