Att kunna vinna något vackert till en liten.

 
 

AT2B9402

 
 

yaw

 
 
 

Känner du till Yawama?

Yawama of Swedens filosofi är att kombinera afrikansk hantverksskicklighet med svensk design. Genom ett samarbete med bloggaren Underbaraclara och designern och stylisten Anna Lidström har dom utvecklat konceptet Yawama Kids, ett barnsortiment som är helt unikt i sitt slag. Kollektionen innehåller produkter för barn i alla åldrar – som tar hänsyn till så väl miljö som producenter.

Yawama står för Fairtrade och hållbar design och importerar direkt från hantverkare runtom i Afrika. Deras arbete skapar fler arbetstillfällen än massproduktion, särskilt för kvinnor i Afrika som vid småskalig produktion får möjligheten att jobba hemifrån. Hur bra som helst om ni frågar mig. Och nu har alltså en av er, i samarbete med Yawama, chansen att vinna valfri vinst för upp till 1000 kr från deras sortiment! Där finns till exempel vackra kuddfodral (som ni ser hängande från korgen på bilden ovan, jag hade ju lyckats packa ner alla mina innerkuddar) och så min favorit – de härliga djuren i olika former (elefanten ser ni också på bilden, helt galet fin).

Allt du har att välja på kan du hitta HÄR.

FÖR ATT VARA MED SKA DU:

1.Svara på frågan– Vad betyder Yawama? Svaret går att hitta på hemsidan här.

 

 
2. Motiverar vad du önskar vinna från Yawama och varför.

 

 
Vill du hålla dig uppdaterad på nyheter, erbjudanden och inspiration följ gärna Yawama på Facebook,  instagram eller prenumerera på nyhetsbrevet.

 
 

 
Klart!

 

 
Tävlingen pågår till och med den 30 mars.

 

 
Lycka till!

 
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

GRATTIS JENNIE – YAWAMA KONTAKTAR DIG 🙂

 
 

cherry

68 kommentarer till “Att kunna vinna något vackert till en liten.

 1. Oj, som jag har trånat över Yawamas små gosedjur. Ett sådant hade det känts bra att ge till bebisen som vi väntar till sommaren. Yawama betyder ”It is good” på bembaspråket. Jag skulle vilja vinna gosedjurselefanten Nsofwa för att kunna ge min bebis en vän som dessutom hjälpt någon annan när den tillverkades!

 2. Yawama betyder ”It is good” och jag skulle vilja vinna en stickad babyfilt i Sand till bebisen som kommer i sommar. Jag önskar vinna för att jag nu vågar glädjas åt det lilla livet i magen. Fast det är ”lite sent åldersmässigt” för mig (nåt som man får höra ibland).

 3. Yawama betyder ”It is good”, och det är det ju verkligen, just det här med att man tar hänsyn till miljö och producenter. Om jag var den lyckliga vinnaren så skulle jag välja elefanten Nsofwa till vår bebis som är beräknad till ibörjan av september.

 4. Jag och min sambo väntar vårt första barn men jag har inte vågat tro det än. Vågar inte riktigt tro eller hoppas. En stickad filt, barnvagnsmobil och elefant skulle vara början på att förstå det lite mer men också fantastiska saker till vår efterlängtade plutt.
  Yawama betyder It is good och kännetecknar produkter tillverkade under schysta förhållanden, som tar hänsyn till både producenter och miljö.

 5. Yawama betyder ”It is good”.
  Jag och min man, precis som ni väntar vårt andra barn som beräknas komma i mitten av maj.
  Va mycket fint dom har! Mitt hjärta dunkar lite extra för den stickade, randiga underbara babyfilten. Sen var ju den lilla elefanten bara sååååå söt! Kram

 6. (it is good!)Finns så mycket Fint! Vill ha den benvita babyfilten och stickade elefanten till liten i magen och elefantkelefantkudden till mitt tvååriga bustrollet 🙂 hoppas!

 7. Yawama ”it is good” och det är precis vad jag hoppas att allt är. Vi väntar vårt första barn. Vägen har inte varit rak. Tråkigheter kring vår förra graviditet som slutade i missfall. Därför har denna graviditets såklart färgats av oro. Men vi kämpar på, nu är vi i v 30. Och vågar hoppas och längta. Har funnit tröst i din blogg och är inne dagligen och läser. Strax efter att ni blev gravida fick vi vårt underbara besked. Att allt bara ska vara ”good” hoppas vi nu på. Och att det går vår väg.Hade varit superkul att vinna och välja fina saker till vår bebis. Passar på att önska er lycka till med det nya lilla livet. Kram Karin

 8. It is good betyder det! Himla bra namn.. 🙂
  Jag skulle väldigt gärna vilka ha den fina korg/vasen! Vi hyr ett litet torp och för att få någon värme har vi en kökspanna. För att få fyr i denna härliga kökspanna på morgonen är det enklast att slänga in en massa stickor och sedan en vedklump. Mitt problem är att jag inte har någon bra och snygg förvaring till dessa stickor för blandar jag dem med veden blir det alltid fel ordning. Inget stort problem egentligen men denna korg hade ju varit perfekt som stick- och vedsmulsförvaring!
  Att det sedan blir några hundra över är definitivt inget problem. Min lilla sexmånaders huligan hade älskat vilket som helst av de fina djuren och jag hade dessutom behövt en ny filt! Både den vita och den randiga är superfina!

 9. Yawama betyder ”It is good”
  http://yawamaofsweden.com/yawama_kids/lejon Den här skulle jag vilja ha i lilltjejens rum eftersom jag hade nog hjärnsläpp när jag målade och fixade i hennes rum innan hon va född. Hon har vita väggar och vita möbler – hallå!! I ett barnrum???? Så nu har jag börjat titta efter färgglada saker till flickebarnet, det ska ju synas att där bor ett BARN!
  Jag signade upp nyhetsbrev o följer på instagram.

  http://lotte4.blogspot.se

 10. !t is good betyder det Yawama.
  Jag är farmor och kommer alltid at förbli och vi vet alla att det ofta betyder ett underläge så jag tänkte bli förbättra min status som ”väldigt viktig person” helt enkelt.

 11. 1. Yawama betyder It is good på bembaspråket.
  2. Jag skulle så gärna vilja ge mitt första barnbarn den benvita stickade babyfilten och den naturfärgade tvättkorgen med handtag skulle passa utmärkt att samla leksakerna i!

 12. Yawama betyder It is good…och det viktigaste av allt är att de tar hänsyn till miljön och producenter och det betyder ju då att det är bra produkter för barnen att leka/använda. Jag bor på en stor dalagård och tror att den fina korg/vasen skulle göra sig bra här hemma. Dessutom skulle jag kunna göra mycket reklam för den eftersom det kommer och går mycket folk. / Kram.

 13. 1. It is good
  2. Den fantastiskt fina gosedjurselefanten vill jag ge i present till min gravida vän. Några vackra korgar skulle få flytta hem till mig.

 14. Yawama betyder It is good! Och jag skulle isf vilja köpa elefanten & babyfilt till min svägerska som är gravid nu. Hon bor i Norge & det vore kul att skicka det som en överraskning till henne 🙂

 15. 1) It is good
  2) Åh, så himla mycket fint. Vår efterlängtade lillasyster är beräknad 7 april. Spänningen och förväntan är enorm. Minns att jag älskade att svepa in storebror i mysiga filtar när han var bebis, så därför är valet givet – den underbart fina randiga babyfilten skulle det bli.

 16. Hej!
  Vilka fina och miljövänliga saker! Min lilla Olle skulle bli jätteglad och dreggla ohämmat på den urgulliga barnvagnsmobilen med Safaritema. Yawama betyder ”it is good”!

 17. Yawama betyder it is good, och om jag fick önska skulle jag välja någon av barnkuddarna. Alla är lika fina, så vilken som helst skulle bli en grym present till min lilla vilda dotter. Hon skulle älska en kudde med djur på då hon alltid klättrar omkring med ett gosedjur under armen och minst 10 gånger om dagen pussar kuddarna i vår soffa – en djurkudde vore därför det ultimata myskompisen.

 18. Hej, It is good är vad förtagets namn står för! Om jag får önska så skulle jag vilja fixa till min studentläghet med den fin tvättkorgen med handtag på eller någon utav de fina kapsylkorgarna! Håller tummarna för att kanske det finns en chans 🙂 Tack för en MYCKET bra och rolig blogg!

 19. Yawama betyder it is good, om jag vinner skulle jag välja något av de fina mjuka djuren och ge till mina barn, har tre små här hemma och det är svårt att hitta fina mjukdjur gjorda av bra material och som är fairtrade.

 20. Åh varför går det inte? Två hej redan hahaha. Svar på frågan är: it is good. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja den urfina virkade barnvagnsmobilen. Äntligen väntar vi smått efter år av försök så lyckades vi med hjälp av Ivf. Vi är nu i v 29.

 21. 1. Det betyder It is good.
  Och jag skulle så gärna ge ett ekologiskt gosedjur till min lillasysters (ännu ofödda) bebis. Hon är den sista (och yngsta) av mina syskon att få barn och det skulle kännas extra fint att få ge något som även gör gott för någon annan. När jag själv fick barn var det inte så stort fokus på ekologiska produkter och Gud vet vad det var för giftiga ämnen i alla gosedjur och leksaker som de fick.
  Så heja yawama! Och alla andra som jobbar för en giftfri miljö för barn.

 22. It is good betyder det.
  Här hemma läser vi om en elefant som sitter på en potta, som ska sova och som ska få ett syskon. Konstant och på alla ”feliga” platser som finns, så läser vi om denna elefant och hans pottbesök. Ja denna elefant är med överallt i sinnet ovh minnet. Men det vore så tokigt roligt att få ha denna lilla elefant framför oss när vi läser om den, så vi kan klämma och känna litegrann samtidigt.
  Vi hoppas och håller tummarna för en ekologisk elefant som vill flytta hem till oss och sitta på vår potta.

 23. It is good” är vad Yawama betyder.
  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna en fin barnvagnsmobil med safaritemat för att 1, det hade varit så fint att kunna fortsätta ge den här ofödda lilla karatekickartjejen i magen ekologiska alternativ trots att csnlånet, som visserligen ger mig en fin utbildning och massor av kunskap i socialt arbete, inte genererar superfet plånbok. 2, rent egoistiskt skulle JAG behöva någonting för att faktiskt försöka greppa att vi ska utöka vår tvåsamhet med en miniperson redan till sommaren (!!! hjälp vad både läskigt och helt fantastiskt). Och 3, jag tror jag rent smällde av i materiell kärlek bara av att titta på den där snedögda lilla elefanten!

 24. Yawama betyder – it is good.
  Jag föll handlöst för denna butik och dess underbara produkter när jag trillade över den på nätet. Att sen inse att den gör gott för andra OCH att ägaren Nicola bor i mitt lilla ”samhälle” Holmsund blir ju en win-win situation. Klart man stödjer lokalt så självklart köpte vi den fina elefanten Nsofwa och nu önskar vi att vinna Kolwe och Nombe så att gosedjurfamiljen blir komplett <3

 25. 1.It is good=yawama 2. Jag vill vinna för min svägerska väntar sitt första barn och det skulle vara så roligt att få överraska dem med något fint. Särskilt från ett märke med bra filosofi och etik i grunden!
  /Anna

 26. Hej. Gud vad fina saker dom har. Älskar gosedjuret elefanten. Men det spelar ju mindre roll vad man vinner egentligen. Man blir ju hur glad som helst OM man vinner ä. Det betyder it is good. Tack

 27. 1. Yawama – It is good
  2. Vi väntar vår lilla efterlängtade trea till sensommaren och jag fastnade direkt för gosedjurselefanten Nsofwa på hemsidan. När jag såg den kunde jag, liksom för mitt inre, se den ligga bredvid vår nya familjemedlem. Att en liten knubbig hand sömnigt griper efter elefanten där hen ligger inbäddad bland mjuka textilier. Att kunna ge sitt barn något vackert, hållbart och unikt med ett större syfte än att enbart trösta en liten själ vore fantastiskt.

 28. Yawama betyder It is good. Vi flyttar snart till ett större hus med en ny barnkammare att inreda och ett nytt hem att fylla med vacker, schysst och hållbar inredning och det skulle vara så fint att få göra det med något från Yawama. Korgar, en ny liten gosig elefantvän… Materiella ting försöker vi ge en mindre betydande roll i våra liv, men det vi väljer gör vi med omsorg och Yawamas filosofi och värderingar är helt i linje med våra och vad vi värdesätter och vill visa våra barn.

 29. Det betyder It is good!
  Jag hade så väldigt gärna velat vinna då jag så sällan kan unna min lille Jack så här fina saker som ensamstående mamma. Dom är verkligen gudomliga. Han är nu snart 5 månader och hade jag fått möjlighet att välja hade jag valt ett av dom vackra gosedjuren, kuddfodral och en bebisfilt. Jag tycker det bästa med allt är hur dom byggt upp sitt företag och engagerar andra människor- helt fantastiskt!!

 30. Yawama betyder It is good.
  Jag vill vinna detta så jag kan unna en av mina närmsta vänner detta presentkort.
  3 månader efter att hennes fantastiska dotter kommit till världen, lämnar hennes man henne och dottern. Därefter har han inte gjort annat än ställt till problem och sorg i deras vardag.
  Hon biter ihop och kämpar sig igenom vardagen och jag är enormt inspirerad över den styrka som hon besitter i denna situation. Därav tycker jag hon är värld detta presentkort.

 31. Det betyder It is good! Jag skulle vilja ge presentkortet till Mammaboxen (finns på facebook) som är några tjejer som samlar in och delar ut boxar med kläder, blöjor, gosedjur och babyfiltar till blivande/nyblivna mammor som inte har någonting. Tänk att få ge bort så fina saker till människor som verkligen behöver det ☺

 32. Yawama betyder It is good på bembaspråket.

  skulle hemskt gärna vilja vinna då jag inom några veckor ska få äran att välkomna ett nytt litet efterlängtat liv till denna värld.
  det skulle vara fantastiskt roligt att få välkomna hen till denna värld med några av yawamas underbara ting.

 33. Yawama betyder It is good. Om jag vann skulle jag vilja ha korgen Amanicenice Natural, som förvaring i dotterns rum 🙂

 34. Det betyder It is good! Vår lillkille ska snart börja sova i eget rum, och för mig som mamma sku den flytten kanske kännas lättare om jag visste att han har ett sådant fint gosedjur att krama.

 35. Yawama betyder It is good! Vår lillkille ska snart flytta till ett eget rum och jag skulle kanske ta den här förändringen bättre om jag visste att han har ett sådant sött gosedjur att krama om under natten.

 36. 1. Yawama betyder ’It is good’ på bembaspråket.
  2. Jag skulle så gärna vilja vinna barnkudde – Mbwili eller gosedjurselefanten Nsofwa till vår lilla flicka som vi väntar till sommaren. För mig är det viktigt med ekologiska babysaker och för min man är fairtrade viktigt. Oj vad lycklig jag blev när jag såg detta blogginlägg 🙂 Att det dessutom skapar arbetstillfällen för kvinnor gör att jag med mina gravidhormoner blir rörd till tårar. Jag signade upp mig för nyhetbrev direkt! Keep up the good work!

 37. 1. It is good.
  2. Kan inte välja. Allt är lika fint. Önskar vad som helst, kuddfodral, gosedjur, filt t.ex. till mitt första barnbarn som snart skall födas och flytta in i nyköpt hus en halvtimmas väg från mormor, som är sprickfärdig av lycka. Att varorna är Fairtrade och att produktionen hjälper kvinnor i Afrika till företagande är dessutom helt i linje med vad jag brinner för.

 38. 1. Yawama betyder It is good!
  2. Den underbara Gosedjursapan Kolwe till min lille goe kille som älskar apor 🙂

 39. Hade inte hört talas om Yawama tidigare men så mycket fint det fanns! Väntar min första lilla knodd nu i sommar så hade önskat mig den supersöta elefanten i Ekologisk bomull och även den fina stickade babyfilten. Yawama betyder It is good.

 40. Hej,
  1. Yawama betyder It is good på bembaspråket.
  2. Jag skulle välja Gosedjurselefanten och babyfilten till min lilla bebis som ligger i magen och sprattlar hej vilt as we speak! Den 23 maj ska vi få träffa detta lilla liv och det är vårt första barn – Så spännande!!

 41. Hej hej,

  ☆Yawama betyder it is good på Bembaspråket
  ☆ Snart fyller min väninnas dotter hela 1 år och de använder endast ekologiska produkter i sin livsstil. Yawamas sida vet jag att hon aldrig hört talas om vilket är lite synd för deras produkter är precis vad hon skulle älska. Färggrant och kul! Jag vet att både hon och hennes dotter skulle älska Gosedjurselefanten Nsofwa.

  Jag håller tummarna för fullt och passar på att önska dig en superhärlig fortsättning på veckan! Hälsningar Frida

 42. 1. Life is good
  2. Jag väntar mitt första barn som beräknas komma imorgon! Så himla spännande! Jag skulle gärna ge bebisen alla fina saker på hemsidan, men favoriten är den fina barnmobilen till vagnen eller den söta elefanten!

 43. 1. Yawama betyder ”It is good”
  2. Favoriterna att vinna skulle vara en stickad filt, barnvagnsmobil eller elefanten. Varför? Därför att jag hoppas, hoppas, hoppas så att jag kommer kunna ge detta till vårt framtida barn. Träffade mannen i mitt liv och det kändes bara självklart att vi skulle ta nästa steg och bli fler i familjen, men inget hände och i höstas opererades jag akut för vad som visade sig vara en endometrioscysta och detta gör i sin tur att det blir väldigt svårt för mig att bli gravid. Nu står vi i startgroparna för att börja IVF-behandling och efter en omtumlande höst/vinter så börjar det nu ljusna, bara att hålla tummarna för att det går vägen. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men ”it is good” 🙂

 44. Yawama betyder – It is good…
  Barn är verkligen det underbaraste som finns! Jag har tre små skatter redan, men drömmer nu om att få en fjärde. Och vad passar inte ett kärleksbarn bättre än den ursöta elefanten och en av de vackra babyfiltarna? <3

 45. 1. Svaret på frågan är It is good!
  2. Jag skulle gärna välja ett fint gosedjjur till en kompis lilla son som har fått cancer och ska genomgå en benmärgstransplantation i april. Då skulle han kunna ha den vid sin sida som kompis under tiden han kämpar på! Sedsn skulle mina två barn få en varsin födelsedagspresent med en fin kudde för dem älskar att bygga kojor med en hel drös kuddar. Det kan ju inte bli bättre än med fina djur på att mysa med i kojan!

 46. 1) It is good. Vilket underbart motto!
  2) Den där urgulliga virkade barnvagnsmobilen tror jag att min lilla Hilda, som ska födas i början av maj, kommer att gilla lika mycket som jag gör. Det har varit en vansinnestuff, fjärde graviditet, men relativt snart ska vi få träffa lillasyster. Resten av vinstpotten låter jag de tre stolta storasyskonen välja något fint för.

 47. Yawama betyder It is good!
  Jag hade valt den ursöta Gosedjurselefanten Nsofwa. 🙂 Den skulle passa perfekt till min tjej.
  Ha en underbar dag!

 48. Det betyder ”It`s good.”
  Jag väntar vårt andra i augusti med mycket oro i magen efter flera missfall och 10 år fler än du har på nacken. Tänker jämt på barnet men vågar inte handla något till lillan. På det viset kan ett presentkort vara lämpligt…

 49. Yawama betyder It is good.
  Varje barn är ett mirakel och jag är så tacksam att jag har en dotter som berikar mitt liv till fullo. Jag hoppas innerligt jag kan ge min dotter den trygghet och den kärlek hon behöver för att våga stå upp för sina åsikter och sina värderingar. Det är min plikt som mamma.

 50. ’It is good’
  Jag hade shoppat gosedjur och/eller babyfilar för hela slanten om jag vunnit! Jag har så många små i min bekantskapskrets (trots att är extremt osocial – go figure?) att det hade varit guld värt att få skämma bort dem lite. Risken är också överhängande att mina stora grabbar norpat ett gosedjur eller två om de fick chansen…

 51. Yawama betyder It is good! Har precis flyttat in i ett riktigt renoveringsobjekt från 60-talet. Sjögrästapeter, gul och svart kakel, teak och plastkorkmattor. Vi komme rha många år framför oss av renovering och damm. Men ett rum som är hyfsat klar är lilla V:s rum. Min syster, som bor i Australien, skickade V. ett kuddfordal i julklapp med en elefant på, lite liknande som Yawama´s produkter. Kudden med Apan – Kolwe, skulle passa som en perfekt matchning till den kudde som min lilla son har i sitt rum idag.

 52. 1. Yawama betyder ”It is good” på Bembaspråket.
  2. Den ursöta elefanten ”Nsofwa” skulle passa finfint i spjälsängen, den naturfärgade tvättkorgen skulle få samla bebbos smutskläder, och en liten kapsylkorg skulle få agera förvaring på skötbordet.

  Jag prenumererar på nyhetsbrevet (saragunmarie@gmail.com).

 53. 1. It is good.
  2. Gosedjurselefanten Nsofwa är helt underbar. Har suktat efter den ett tag och skulle vilja vinna den till vår son. Jag var 41 år när jag blev gravid och jag trodde inte innan dess att jag någonsin skulle bli mamma, men nu är vår älskling hos oss och det är underbart att få inreda till hans egna rum. <3

 54. Yawama betyder It is good på bembaspråket, produkter tillverkade under schysta förhållanden. Jag skulle helst av allt vilja vinna gosedjurselefanten Nsofwa. Tycker den är ursöt! Om fyra veckor kommer vår efterlängtade sladdis som vi inte vet om det är en tjej eller kille. Elefanten skulle bli en fin överraskning att ta med till BB oavsett vilket kön det blir <3.

 55. 1. ’It is good’
  2. Jag har länge och flera gånger kikat på barnvagnsmobilen Safari till mitt första barn som kommer till midsommar. Skulle passa perfekt i vagnen och är sååå fin och inte så hysterisk som jag upplever många andra babysaker, men ändå härlig och passande för en baby. Dessutom heter vi Leones i efternamn, vilket betyder Lejon, så safaridjur passar perfekt i vår lilla familj!

 56. 1. Det betyder ”It is good” vilket genomsyrar hela Yawamas verksamhet!
  2. Det finns ju så mycket fint att välja på men helst av allt skulle jag vilja vinna gosedjurskossan till min 9 månaders son. Just mjuka leksaker/gosedjur har vi inte så mycket och denna ser så mysig ut med små spenar att pilla på (precis som mammas bröst…. hehehe) och andra goa detaljer. Om någon vecka ska hans nya rum färdigställas med nya tapeter och annat och en härlig barnkudde med glada färger att ha på sängen vi kommer ha som mysplats /dagbädd hade också varit en toppenvinst! Håller tummarna!

 57. 1. Yawama betyder ”It is good”.
  2. Två av mina svägerskor väntar litet under 2015, en där lillen kan se världen för första gången vilken dag som helst och nästa lilla välkomnas senare i år. En liten vän från Yawama känns som en av de bästa och finaste välkomstpresenterna jag skulle önska ge till dessa små.

 58. Det betyder ”It is good” och det är ju precis vad det är. Fantastiskt fina produkter som samtidigt gör bra <3 jag kan helt ärligt inte välja, men då vi ska flytta och lillasyster ska få ett eget rum så vore en fin kudde till rummet helt fantastiskt då hon inte har en enda inredningspryl <3

 59. 1. Yawama betyder ”It is good” på bembaspråk.
  2. Allt från Yawama ger en cravings men i första hand drömmer jag om att vinna gosedjuret Nsofwa till det lilla ofödda miraklet i min mage med bf i maj! Längtan är enorm men en liten Yawama present skulle förgylla tiden som är kvar trots lågt blodvärde och orkeslösheten så kan jag titta på lilla Nsofwa och tänka att snart väldigt snart är den lilla här hos oss♡

 60. Yawama betyr ”It is good” på bembaspråker. Vi venter tvillinger i juni, og ønsker meg derfor to barnvagnsmobiler som de kan se på:) Putene Kolwe og Nsofwa er også fantastisk fine!

 61. 1. Yawama betyder ”It is good”.
  2. Skulle SÅ unna mina två fina söner något fint ur deras sortiment. Allt ser så välgjort och alldeles, alldeles härligt ut!

 62. Åh, vilka fina grejer! Yawama betyder ’It is good’ och jag blev vansinningt förtjust i lejonkudden Nkalamo och de stickade babyfiltarna. Jag har precis gått in i nesting-fas deluxe med 6 veckor kvar tills due date och har följt din graviditet som är två veckor före mig. Ser så mycket fram emot att träffa vår lilla kille och kompenserar min längtan med piff och planering. Tak för en fin giveaway! //Hanna

 63. 1. It is good.
  2. Jag skulle valt den urgulliga gosekon om jag vann och sedan ge den till mina urgulliga systerdöttrar bara för att jag älskar dem och tycker om att vara favvomoster :).

 64. Yawama betyder It is good på bembaspråket.
  Om jag vann skulle jag välja den superfina barnvagnsmobilen till min dotter som är två veckor. En av de saker jag aldrig hann att köpa innan hon bestämde sig för att komma några veckor före BF och med en rasande fart!

 65. Yawama betyder ”It is good”!
  Jag skulle gärna pynta mitt vardagsrum med antingen en kudde http://yawamaofsweden.com/Inredning/batik_kuddar/Regn eller en flott korg http://yawamaofsweden.com/Inredning/Forvaringskorgar/str%C3%A5korg_stor
  Jag vill göra mitt vardagsrum lite mer ombonat och hemtrevligt, vilket genuint hantverk fixar i ett nafs. Vetskapen att människor att fått rättvisa villkor och lön för sitt arbete, gör att den ombonade känslan inte får en bitter eftersmak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg