Att visa vårt nya sovrum.

 
 

11335064

 
 
 

Såhär ser vårt nya sovrum ut.

Eller ja, enligt mäklarbilden. Just nu är det tomt och med tapet och nästa fredag är det förhoppningsvis strippat på tapet och målat med Kalklitir och med en annan nyans på golvet (det syns inte så tydligt på bilden men golvet är liksom laxrosa och jag tror att det kommer att skära sig mot den Kalklitirnyans jag valt, så det blir en annan färg på golvet med).

Så freakin spännande.

 
 
 

AT2B9553

 
 
 

Det här är bilden från när vi fick låna nyckeln i förra veckan.

Det är alltså rummet längst bort som ska bli sovrum, om man står i vardagsrummet och tittar. Så rummet jag står i är vardagsrummet, sen kommer en stor genomgångshall och längst bort är då sovrummet.

 
 
 

AT2B9565

 
 
 

Och där; det finaste man kan ha i ett rum – en rund kakelugn! Så vacker att jag smäller av. Och fungerande, dessutom, så att vi kan elda på söndagsmornar och ligga i sängen och äta croissanter och sånt där jag fantiserar om att vi ska göra. Inga problem med att romantisera vardagen här inte *host*.

Vad tror ni? Visst kommer det bli fint?

Och hörni; tack igen. Så himla många bra Ystads- och kökstips ni mailat, jag läser dom allihop och lägger dom i kolla-upp-det-här-mappen och har tack vare er redan hittat en massa företag och lösningar jag garanterat skulle missat annars. Ni är bäst, helt enkelt.

Nu tar vi tisdag, tycker jag.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “Att visa vårt nya sovrum.

 1. Den är minsann en skönhet, den kakelugnen! Vad är det annars för värmesystem i huset? Kanske ni får gå omkring och svettas sen, ni som är så vana med det svala lutande huset? 🙂

  1. Ha ha ja värmesystemet är lite uppgraderat här. Luft-vatten-pump, två kakelugnar och tre kaminer.

 2. Amen det är ju så fint så det är inte klokt! Det är ju så jag också får fjärilar i magen;-)

 3. Blir ju så in vassens avundsjuk! Jisses vad fint hus! Allt det där jag själv letar efter. Får drömma vidare genom dig/er helt enkelt 😉 Ska bli så spännande att följa ännu ett av era projekt. Lycka till!

 4. Åååå, vilket rum!!!! Men jag är ju fullt övertygad om att det kommer få en betydligt mer ombonad och varmare känsla efter att ni gjort om det. Nu kändes det lite sterilt…
  Ska jag säga som skalat av och sålt av det vi hade i vårt sovrum;-) Nåväl, ska väl bli ordning här med;-)
  Så spännande att se resultatet sen:) Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

 5. Åååh jag förstår att de där tapeterna måste bort 🙂 Jag tror du kommer skapa magiska rum, eller jag vet det 🙂
  Å så märklig färg på golven? Var det ngt tidstypiskt den där laxrosa?
  Kram på dig!

 6. Jag blir sjuk av alla husbilder du visar!! Kakelugnen.. dör lite.
  Kan ni inte bara flytta in idag, bomba med den där himla kalkiliten, fota järnet och mätta alla husbildstörstiga typer här inne? 😀
  Förlåt, inte meningen att dra på din längtan….

  Ha en fin tisdag och hejja på med allt som händer nu här i livet!
  Kram Emmeli

 7. Avis. Ska bli kul att följa. En fråga, vet du om man kan använda kalkitir på trägolv …? Har funderingar på om det skulle funka. Har inga egen efrarenherter av att dekorerera….och har ett golv som skulle göra sig bra med en matt yta.

  1. Nej det skulle jag inte rekommendera, ytan är inte tålig nog. Då hade du behövt efterbehandla vilket hade gett en glansigare yta i vilket fall tyvärr 🙁

 8. Alltså det är ju så fint så det är löjligt!!! Helt otroligt!! Jag är så glad för din/er skull. Själv bor jag redan i mitt paradis nere i ljunghusen o är så nöjd o glad för det. Förstår därför mkt väl din känsla. Har själv bott här nere i knappt ett år så jag vet vad du har framför dig. Skall bli så himla humla kul att följa!! Många kramar Lisa S

 9. Nu kom jag på ett tips till! Medveten mini! De har webbshop (http://www.medvetenmini.se) med en massa finfina, ekologiska, miljövänliga och allmänt braiga och särdeles fina saker för barn. MEN de har även en lagershop i Sjöbo (typ 20 min norr om Ystad) som är öppen emellanåt. Butiken förtjänar nog inte riktigt att kallas för lagerbutik för det är verkligen en fin och mysig butik. Tror du skulle gilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *